Tuomce
As kokosa pati padariau
QUOTE(Tuomce @ 2013 10 06, 18:32)
Vat aš irgi noriu vienos tokios uolos
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 19:04)
kaip daret?
Mes irgi patys darėm, išgręžė vyras plačią skylę kokose (maisto prekių parduotuvėj apie 2 lt kainuoja), išgramdžiau riešutą ir psio Tiesa, dvi skyles - vieną priekyje, kitą šone, šiek tiek į viršų
Papildyta:
dar ne galutinis vaizdas, bet stai:
Gražus akvariumas Tie dideji augalai rausva viršūnėle fainiai atrodo
dekui uz pagyras, bet dar tvarkysiu
man patinka kad tai lengvas akmuo, labailengva akuve stumdyt plius ji skoretas tai galima ar samana ikist, ar maziuka anubiuka
QUOTE(Dilma @ 2013 10 06, 19:02)
Vat aš irgi noriu vienos tokios uolos
man patinka kad tai lengvas akmuo, labailengva akuve stumdyt plius ji skoretas tai galima ar samana ikist, ar maziuka anubiuka
klausykit, kaip pamatint tą gyvačike ? sakė ją maitint kirminais, tais raudonais, bet kad ji jų neėda. nu ta prasme numetu prie pat jos nosies, o ji į juos nereaguoja. tik barbusai sulekia ir suėda tuos kirminus..
Is kokoso isleidom pienuka, paskui skelem, suvalgem riesutuka o pati kokosa viriau paskui, kad vanduo neruduotu.
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 17:32)
siandien, vienas musu gaidukas, kuris buvo izoliuotas iskeliavo i naujus namu. sunui labai daug asaru buvo, tai nuvaziavom ir nusipikom nauja akvuko gyventoja - net nepamenu kaip vadinasi, bet grazus..na, o as nusipirkau melyna fona. is kart geriau, nei tas zalias su sakom ir krumais pries tai.
as noreciau kazkokiu paprastu nereikliu augaliuku, bet esu siauliuose, tai nera sanu gauti
kazkuri mane iskritikavote, kad kriaukles netinka, nes akva ne jurinis, o va zuviukai jas labai megsta, ypac ta didziaja ir naujoji zuviuke joje isitaise
as noreciau kazkokiu paprastu nereikliu augaliuku, bet esu siauliuose, tai nera sanu gauti
kazkuri mane iskritikavote, kad kriaukles netinka, nes akva ne jurinis, o va zuviukai jas labai megsta, ypac ta didziaja ir naujoji zuviuke joje isitaise
o aš manau kiekvienas turime savo nuomonę kas kam gražu, mane irgi sukritikavo kad mišrainė iš gyventojų, bet aš rinkausi žuvis mielas mano akiai ir nė kiek nesigailiu. O man pvz nepatinka akvariumai su daug žolių, man jie atrodo kaip pelkė taip kad turėkite savo kriauklę jei ji Jums miela, man ji ten tiko
QUOTE(VAMI @ 2013 10 06, 12:51)
mano akvariumas toks kaip JUrginiuko bet as tokio grozio augalu niekad neturejau aciu uz patarimus del augaliuku, bandysim
Tai va prie progos paklauskim Jurginiuko ar sunkiai papildomas lempas imontavo (pati turiu pasiulyma tokiam, tai misliju kiek reiktu litu sumerkt, kad normaliu apsvietimas pataptu)
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 13:16)
kad lemute kaista, pajutau, bet kad dar ir sprogti gali
gali sprogt jei labai vanduo taskosi...
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 16:32)
Yra yra tu sansu..reik pasidairyt akvariumas.net forume, ten tikrai buna skelbimu ir is siauliu.O kriaukles gal ne tiek dizaino prasme negerai, kiek vandens kietinimo, kas nepatinka augalam ir kai kuriom zuvytem.
dar ne galutinis vaizdas, bet stai:
Labai grazu Kiek cia litriuku?
QUOTE(Shirbake @ 2013 10 06, 19:55)
klausykit, kaip pamatint tą gyvačike ? sakė ją maitint kirminais, tais raudonais, bet kad ji jų neėda. nu ta prasme numetu prie pat jos nosies, o ji į juos nereaguoja. tik barbusai sulekia ir suėda tuos kirminus..
Gal megint vakare isjungus sviesa kiek kirminuku imest...O siaip kuo gyva ta zuvis (kalabaricas lygtai), gi jau kuris laikas ja turi?
QUOTE(netaa @ 2013 10 06, 20:13)
Is kokoso isleidom pienuka, paskui skelem, suvalgem riesutuka o pati kokosa viriau paskui, kad vanduo neruduotu.
Aš nevirinau, tik nupyliau verdančiu vandeniu, nerudavo vanduo
QUOTE(deivukas @ 2013 10 06, 18:11)
Manoji krevete siandien jau be ikriuku .Ar yra tikimybe pamatyt prieaugi .akve ancitrusas,neonai ir pecilija
jei yra kur sleptis tai tikrai isgyvens
Tuomce- gal nori keistis nublukusiais red cheriukais? manieji jau kazko nustojo veistis. sakau gal sviezienos reikia
ir kaip mazieji ancitrusai? maniskis vistiek dar laaabai mazas kazi ar neuzvers paleku kai taip neauga
QUOTE(cile @ 2013 10 06, 20:45)
cia mazasis ~70ltr (apsvietimas 2*24w, co2)
----
del kriaukles, tai kriaukles kietina vandeni, tas labai jausis mazame akvuke, prastai augs lepesni augalai.
misraine misrainei nelygu, bet reikia ziueti kad visoms tiktu ta pati vandens temperatura (vienoms reikia siltesnio, kitoms saltesnio), butu tinkamas akvariumo dydis.
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2013 10 06, 21:28)
Tuomce- gal nori keistis nublukusiais red cheriukais? manieji jau kazko nustojo veistis. sakau gal sviezienos reikia
ir kaip mazieji ancitrusai? maniskis vistiek dar laaabai mazas kazi ar neuzvers paleku kai taip neauga
keisciau, jei tureciau kuom- praktiskai neliko kreveciu
mazieji ir pas mane mazi, vienas didesnis, berods bernas bus, o maziausias tai neaisku, nes kokie 3 cm tik.. ale nauju neisperi.. na baiges vasara tai gal susitvarkys akvukas..
ai beje siandien buvo vandens diena pas mus prasidejo kad ryte MB ispule alu .. na tada valant akvariuma pastrigo filtro sklendes, viena mb nulauze.. kel su replem reguliavo- akvariumas per vrsu begt pradejo.. tai oj buvo ka veikt