Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 15:32)
siandien, vienas musu gaidukas, kuris buvo izoliuotas iskeliavo i naujus namu. sunui labai daug asaru buvo, tai nuvaziavom ir nusipikom nauja akvuko gyventoja - net nepamenu kaip vadinasi, bet grazus..na, o as nusipirkau melyna fona. is kart geriau, nei tas zalias su sakom ir krumais pries tai.
as noreciau kazkokiu paprastu nereikliu augaliuku, bet esu siauliuose, tai nera sanu gauti verysad.gif
kazkuri mane iskritikavote, kad kriaukles netinka, nes akva ne jurinis, o va zuviukai jas labai megsta, ypac ta didziaja ir naujoji zuviuke joje isitaise 4u.gif

taigi galima akmenų pridėti, ar kokią šaką, tikrai ir juos mėgs ir dažnai ten sėdės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 10 06, 16:41)
taigi galima akmenų pridėti, ar kokią šaką, tikrai ir juos mėgs ir dažnai ten sėdės  smile.gif

reikia akmenuku, zinau, kad graziai ziuresis. ar akmenis perkate? blush2.gif
maciau kikoj tokie kaip su skylem, kai ale siena atrodo.. bet kad mano akvukas mazas, visko nepristabeliuosiu.
Atsakyti
mano mazajam fonas su augalais iegi nebepatinka doh.gif uztai kilo klausimu kuris graziausiai ziurosi g.gif ,Manau galutiniam rezultate bus juodas mirksiukas.gif nemegstu melynos spalvos,nors akvariumai su melynu fonu superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 10 06, 17:22)
mano mazajam fonas su augalais iegi nebepatinka  doh.gif uztai kilo klausimu kuris graziausiai ziurosi  g.gif ,Manau galutiniam rezultate bus juodas  mirksiukas.gif nemegstu melynos spalvos,nors akvariumai su melynu fonu superiniai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as kikoj pirkau, juodu nebuvo, o senas nebepatiko biggrin.gif tai greit nusipirkau zydra...is karto man gyvesnis ir grazesnis..
Atsakyti
kaip klijavot fona ?mazajam purskiau langu valikliu ir dejau foto,tik deja blogai oro burbulus istumdziau blush2.gif pridariau daug klaidu savo 19 l.Naujajam bent per pus sumazint klaidas noretusi g.gif ,o su patirtim manau dar daugiau pavyks sumazint
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 10 06, 18:01)
kaip klijavot fona ?mazajam purskiau langu valikliu ir dejau foto,tik deja blogai oro burbulus istumdziau  blush2.gif pridariau daug klaidu savo 19 l.Naujajam bent per pus sumazint klaidas noretusi  g.gif ,o su patirtim manau dar daugiau pavyks sumazint
  blush2.gif

ta puse kuria kljavau patepiau aliejumi, dejau ant stiklo ir su kortele istumdziau burbuliukus 4u.gif
man taip patare daryt, kai pirkau akvariuma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Omorfi: 06 spalio 2013 - 17:08
4u.gif aciukas uz info.Manoji krevete siandien jau be ikriuku smile.gif .Ar yra tikimybe pamatyt prieaugi g.gif .akve ancitrusas,neonai ir pecilija
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2013 10 06, 15:33)
kokia samana ant sakos?

Įsivaizduokim, kad aš žinau topsecret.gif blush2.gif biggrin.gif Tik niekam nesakau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 16:32)

kazkuri mane iskritikavote, kad kriaukles netinka, nes akva ne jurinis, o va zuviukai jas labai megsta, ypac ta didziaja ir naujoji zuviuke joje isitaise 4u.gif

NUpirkit kokosą - vandens nekietins ir pasislėpt yra kur smile.gif

Aš akmenis pirkau Sneukuose... Ten, prie saunos prekių yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 15:50)
reikia akmenuku, zinau, kad graziai ziuresis. ar akmenis perkate?  blush2.gif
maciau kikoj tokie kaip su skylem, kai ale siena atrodo.. bet kad mano akvukas mazas, visko nepristabeliuosiu.

aš akmenis paėmiau iš senos akmeninės tvoros. Nuvirinau vandeny ir tiesiai į akvariumą. Man daug natūralesnis vaizdas, kiek mačiau parduotuvėse - nepatiko, o ir kaina didoka
Atsakyti
dar ne galutinis vaizdas, bet stai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 06 spalio 2013 - 17:36
labai,labai,labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus akvariumas wub.gif
Atsakyti