Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

O man juodas fonas nepatinka. Bet ir tas žydras, kur pas mane - irgi nepatinka biggrin.gif

Pertvarkiau karsta.gif.

user posted image
Liko įvairių žolių, gal kas norit? Ilga tokia kriptokotina, valisenrija spiralis ir nana, samanos kažkiek, liudvigijos kelios šakelės ir kalnas ragalapio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 05 spalio 2013 - 21:32
QUOTE(Dilma @ 2013 10 05, 22:30)
Pertvarkiau karsta.gif.

thumbup.gif
as ir pertvarkiau smile.gif tik pas mane panaikinta saka su samana , atsirado du lavos akmenys, tik dar nedesiu nuotraukos smile.gif nes neuzteko kantrybesiki galo atsirinkti augalus ax.gif tai jau apie forkinima nebekalbu biggrin.gif gal ryt nufotkinsiu, bet tai bus ne galutinis dar variantas smile.gif

kazkaip uzsikisau siandien ir kate pas veterinarus vest ir akva tvarkyt ir kompa perinstaliuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 05 spalio 2013 - 21:41
Pertvarkiau karsta.gif.

Gražu nerealiai, o čia šaka jau kita, ar ta pati tik kažkaip kitaip atrodo ?
Mergaitės, noriu paklaust, turbūt nerealu be CO2 gražius raudonus augalus turėt, ar yra kam pavykę ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 05 spalio 2013 - 22:03
Ačiū 4u.gif
Šaka ta pati, tik kažko samana į viršų sukilo pp vandens pakeitimo...
Dėl raudonų augalų ir co2 - pas mane pirma atsirado lotosas, ir tik po pusmečio co2. Nemaniau, kad augs, bet klydau - kuo puikiausiai ir raudoniausiai augo ir be co2.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 05, 23:03)
Nemaniau, kad augs, bet klydau - kuo puikiausiai ir raudoniausiai augo ir be co2.

Pas mane auga, bet kažkos tamsios rudos spalvos palikęs, tai va galvoju ko jam trūksta g.gif
Bijau kad neužsilenktų biggrin.gif Taip norisi gražaus rausvalapio akvoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 05, 21:47)
tai kokia tada lempute reikia pirkti, kur pirkt> ir ar labai daug elektros 'ima" ta paprasta kuri isukta dabar? 4u.gif

Ta paprasta tai ar ne 25W ima (reik ziuret kas parasyta ant jos) Beda ta, kad ji kaista; sildo vandeni ir netgi dangtis nuo jos pasilydo kartais;jei labai taskosi vanduo nuo filtro, tai netgi sprogt jos sugeba. Del "taupiuju" tai nepasakysiu tiksliai, reik pasidomet kokio spektro geriausiai tinka augalams.

Merginos, kas daugiau ismanot, patarkit kur ir kokios butent lemputes Omorfi akvukui ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 05, 19:43)

wub.gif wub.gif wub.gif man tas tamsuolis į akį krito - velniūkštis wub.gif

Omorfi, aš nieko neišmanau apie lemputes, bet pas mane mažajame įsukta paprasta taupioji lemputė. Lepesni augalai gal ir neaugtų, bet valisnerijos, ragalapis, liudvigija auga kaip išprotėję 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 05, 21:30)
Pertvarkiau karsta.gif.

Šauniai bigsmile.gif ir drąsiai thumbup.gif , aš tai visada per daug augalų palieku - tikra žolininkė biggrin.gif. Jau kaip ir perprojektavau virtuvę, kad įtalpinčiau vietoj dabartinio akvuko didelį, bet kai pagalvoju, kad šitą su turiniu reikės į antrą aukštą užnešt, o po to visą įrangą naujam supirkt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=cile,2013 10 05, 21:52]
Ziauriai mazai..ar ne juwel akvariumukas su tokiu nevykusiu apsvietimu? Tarkim prie "Tropical river" anubis, kriptokorinos, javos samana, gal dar valisnerija augtu.

[quote=Jurginiukas,2013 10 05, 22:16]
Va gyvas pavyzdys, mano 96 l akvukas kai buvo viena 18W lempa. Kaip Cile paminėjo puikiausiai augo valisnerija, anubis, rotala ir javos samana, kitų nė nebandėm blush2.gif Geriausiai tiko rausva spalva šviečianti augalinė Juwel lempa, su paprasta gamykline Day light net ir šitie augalai neaugo.
Jei turit galimybių geriau didesnis apšvietimas, bet tada matyt jau ir priežiūra atitinkama nebe low tech turėtų būti g.gif

mano akvariumas toks kaip JUrginiuko ax.gif bet as tokio grozio augalu niekad neturejau verysad.gif aciu uz patarimus del augaliuku, bandysim 4u.gif
Atsakyti
Na aciu merginos uz patarimus.. kad lemute kaista, pajutau, bet kad dar ir sprogti gali blink.gif

Kai prisiziurejau jusu akvariumus, tai kardinaliai viska keist savajam noriu... Kaip naujokei ir neismananciai man jis labai grazus buvo is pradziu, bet dabar matau, kad reik viska keisti pradedant fonu, baigian vidaus "dizainu" bei augalais... ax.gif
Atsakyti
O man juodas fonas nepatinka. Bet ir tas žydras, kur pas mane - irgi nepatinka biggrin.gif
Liko įvairių žolių, gal kas norit? Ilga tokia kriptokotina, valisenrija spiralis ir nana, samanos kažkiek, liudvigijos kelios šakelės ir kalnas ragalapio 4u.gif

kokia samana ant sakos?

QUOTE(Tuomce @ 2013 10 05, 22:40)
thumbup.gif
as ir pertvarkiau smile.gif tik pas mane panaikinta saka su samana , atsirado du lavos akmenys, tik dar nedesiu nuotraukos smile.gif nes neuzteko kantrybesiki galo atsirinkti augalus  ax.gif  tai jau apie forkinima nebekalbu biggrin.gif gal ryt nufotkinsiu, bet tai bus ne galutinis dar variantas smile.gif

kazkaip uzsikisau siandien ir kate pas veterinarus vest ir akva tvarkyt ir kompa perinstaliuot

Lauksim,lauksim,,,
Atsakyti
siandien, vienas musu gaidukas, kuris buvo izoliuotas iskeliavo i naujus namu. sunui labai daug asaru buvo, tai nuvaziavom ir nusipikom nauja akvuko gyventoja - net nepamenu kaip vadinasi, bet grazus..na, o as nusipirkau melyna fona. is kart geriau, nei tas zalias su sakom ir krumais pries tai.
as noreciau kazkokiu paprastu nereikliu augaliuku, bet esu siauliuose, tai nera sanu gauti verysad.gif
kazkuri mane iskritikavote, kad kriaukles netinka, nes akva ne jurinis, o va zuviukai jas labai megsta, ypac ta didziaja ir naujoji zuviuke joje isitaise 4u.gif
Atsakyti