Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(papliauška @ 2013 10 04, 21:04)
Sveikos, gal kas turite pasidalinti Emos "Mikroplant COMPLEX", kokių 50 ml., nesinori visos bonkos pirkti pasibandymui, nelikčiau skolinga  ax.gif
Čia mano vargelis-džiaugsmelis, 30l.
user posted image

wub.gif man tas labai grazus
Atsakyti
sveikos, gražūs jūsų akvariumai wub.gif
o aš vėl su klausimais ax.gif jau minejau, kad viskas, ruduoja, tai išskaičiau , kad čia rudasis dumblis. jis puikiai nusivalo, bet abai greit vel viskas uzruduoja, o to nesinorėtų verysad.gif ar gerai supratau, kad jei būtų gyvų augalų, dumblis išnyktų ? anksciau niekad neturejom dirbtiniu augaliuku, vis buvo gyvi, ir to rudojo dumblio neturejom. kadangi gyvi augalai nyko, nutarem " pagrazinti " akvariuma dirbtiniais smile.gif

ar uztenka 100 l akvariumui 18w lempos ? bandem augaline, siaubakas kaip uzzaliavo akvariumas doh.gif niekaip neatitaikom lempos, originali, kur buvo prie akvos kai pirkom perdege, tai nuo to laiko ir vargstam verysad.gif

na tikiuosi padesit isivaziuoti 4u.gif nesu naujoke akvariumuose, nuo vaikystes, bet 10 l turiu, bet va kazkoks nesekmiu periodas prasidejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 10 05, 09:09)
iskilo man klausimelis,ar kuri bandet kilnot irengta akvariuma is vienos vietos i kita ?Kad ir nupylus dali vandenio schmoll.gif.Mano naujasis 72 laukia starto.Gruntas supirktas,yranga visa,bet problema-komoda uzsakymo stadijoj. as jau nekantrauju  4u.gif O jeigu dar komodos gamyba uztruks  verysad.gif

Aš kėliau savo 100 l, na tai pakartot tikrai nenorėčiau schmoll.gif Akvariumo priežiūra reikalauja kantrybės visų pirma, siūlyčiau pradėti mokytis, sulaukit komodos, o tada startuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
sprendziant is vaizdu ax.gif ,galine sienele geriausia daryt juoda thumbup.gif .Ar as klystu ? blush2.gif
Atsakyti
akvariumistas siule man dangtyje originale lepmute keisti ekonomine. ar tai nepakenktu augalams - kalbu apie tuos dumblius ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras, maniškiui, nesitikėjau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(deivukas @ 2013 10 05, 11:06)
sprendziant is vaizdu  ax.gif ,galine sienele geriausia daryt juoda  thumbup.gif .Ar as klystu ? blush2.gif

Na su tais fonais tai skonio reikalas, bet man gražiausia tamsūs, nors buvo Dilma įdėjusi saviškį su ryškiai žydru fonu tai irgi labai gražiai žiurėjosi smile.gif
Atsakyti
Man taip pat teko perkelinet akva i kita kambar. Bet irgi 45 l, bet ir tai nejauku, kad kur dugnas netruktu.
Atsakyti
Dabartinis mano akvariumo fonas biggrin.gif Dilmos prašymu pasirodom ax.gif, iš anksto atsiprašau kam nepatinka, beje mergiukai šienelis dar rūgsta bliūde, rytoj būsiu namie visą dieną, tai jei sugalvosit, atvažiuokit pasiimt rolleyes.gif
Štai kokie gražuoliai ieško mylinčių šeimininkų wub.gif Visus sugaut į vieną kadrą be šansų, sunkiau fotografuot negu akvariumą doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2013 10 05, 11:40)
ar uztenka 100 l akvariumui 18w lempos ?

Ziauriai mazai..ar ne juwel akvariumukas su tokiu nevykusiu apsvietimu? Tarkim prie "Tropical river" anubis, kriptokorinos, javos samana, gal dar valisnerija augtu.

QUOTE(Omorfi @ 2013 10 05, 12:21)
akvariumistas siule man dangtyje originale lepmute keisti ekonomine. ar tai nepakenktu augalams - kalbu apie tuos dumblius ir t.t. 4u.gif

O ta "originali" tai kaitrine, ar ne? Ji ne tik srebia elektra, bet dargi nuo vandens purslu susprogti sugeba...

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 05, 19:43)
Dabartinis mano akvariumo fonas biggrin.gif Dilmos prašymu pasirodom ax.gif

Zavus kleckai wub.gif Kazkam labai pasiseks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2013 10 05, 10:40)
...
ar uztenka 100 l akvariumui 18w lempos ? bandem augaline, siaubakas kaip uzzaliavo akvariumas  doh.gif  niekaip neatitaikom lempos, originali, kur buvo prie akvos kai pirkom perdege, tai nuo to laiko ir vargstam  verysad.gif

Va gyvas pavyzdys, mano 96 l akvukas kai buvo viena 18W lempa. Kaip Cile paminėjo puikiausiai augo valisnerija, anubis, rotala ir javos samana, kitų nė nebandėm blush2.gif Geriausiai tiko rausva spalva šviečianti augalinė Juwel lempa, su paprasta gamykline Day light net ir šitie augalai neaugo.
Jei turit galimybių geriau didesnis apšvietimas, bet tada matyt jau ir priežiūra atitinkama nebe low tech turėtų būti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 05, 20:52)
O ta "originali" tai kaitrine, ar ne? Ji ne tik srebia elektra, bet dargi nuo vandens purslu susprogti sugeba...
Zavus kleckai  wub.gif Kazkam labai pasiseks  thumbup.gif

tai kokia tada lempute reikia pirkti, kur pirkt> ir ar labai daug elektros 'ima" ta paprasta kuri isukta dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 10 05, 12:06)
sprendziant is vaizdu  ax.gif ,galine sienele geriausia daryt juoda  thumbup.gif .Ar as klystu ? blush2.gif

As einu kartas i tokia parduotuve cia, savininkas turi tik akvariumus ir yra fanatas tikraja ta zodzio prasme. Tik jis labiau su dizainu uzsiima, ypac augalais, o jo kolega su juriniais. Tai man sake, kad tikrasis akvos grozis isryskeja tik prie juodo fono, visi tie paveiksliukai yra piguva ir kicas biggrin.gif Na aisku cia tik jo nuomone, pas mane paveiksliukas su vandeniu... biggrin.gif Bet mastau i juoda keisti.
Atsakyti