Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Omorfi @ 2013 10 04, 21:47)
augalai kol kas toje pacioje busenoje, neapgelte, bet kiek priskaiciau, kad sunku juo islaikyyi, o pirkti jei taip vysta tai brangokai gautusi doh.gif

Na, pirkt pastoviai naujus augaliukus tikrai nesamone, net jei is forumieciu papigiai..nesmagu kaip "geles" mirsta...manau visvien kazka nereiklaus atsirinksit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2013 10 04, 22:08)
Sy mielu noru keičiau savo 80x35 į 100x40 biggrin.gif

Na taip, metras geriau, bet mano 60-tinis dabar stovi butent ant 85cm ilgio staliuko/suoliuko, tai jei norint didesnio tektu daug ka keist... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 04, 22:05)
abu jau isaugti, dabar ieskau palankaus varianto 80x35...mazi anie labai, nieks netelpa  doh.gif

QUOTE(Dilma @ 2013 10 04, 22:08)
Su mielu noru keičiau savo 80x35 į 100x40 biggrin.gif

cha cha as savo 450 ltr keisciau i ilgesni.. reikia min 200cm ilgio, dabar tik 150cm lotuliukas.gif
apie 2a mazaji net nekalbu biggrin.gif, beje ryt ji perdarinesiu- nusipirkau siandien lavos akmens du nemazus akmenukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 04 spalio 2013 - 21:18
QUOTE(Tuomce @ 2013 10 04, 22:17)
cha cha as savo  450 ltr keisciau i ilgesni..  reikia min 200cm ilgio, dabar tik 150cm  lotuliukas.gif

Tai jau taip, zinau ta apetita, atsirandanti bevalgant...beda ta, kad visgi tie didesnieji akvariumai stipriai nepigus malonumas, tai sitoj vietoj man sunys ir sportas su jais daug lesu sueda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 04, 22:30)
Tai jau taip, zinau ta apetita, atsirandanti bevalgant...beda ta, kad visgi tie didesnieji akvariumai stipriai nepigus malonumas, tai sitoj vietoj man sunys ir sportas su jais daug lesu sueda  doh.gif

cia labiau ne apetitas, o neapgalvojimas iki galo kaip turi atrodyti atskyrimas virtuves nuo kambario.. idejai pabaigt reikia per beveik 2 plyteles ilgesnio akvariumo ax.gif badar nera kaip stakiuko ikomponuot, tai jo ir neturim iki siol virtuvej, valgom prie teliko..

Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 03, 22:26)
Pastebejau, kad is filtro burbuliukai pradejo maziau eiti nei iprastai. kazi kodel? g.gif
ISVALYK FILTRA!Issitrauk isardyk(labai lengvai issiardo )ir isplauk kempinele po kranu ir viskas bus OK!
Atsakyti
QUOTE(koviuke @ 2013 10 04, 22:46)
ISVALYK FILTRA!Issitrauk isardyk(labai lengvai issiardo )ir isplauk kempinele po kranu ir viskas bus OK!

Jokiu būdu negalimaa plauti kempinės po kranu mirksiukas.gif . Keičiant vandenį, išplaukit kempinę tame pačiame akvariumo vandenyje - taip jūs neprarasite filtro kempinėje gyvenančių gerųjų bakterijų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 04 spalio 2013 - 22:21
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 04, 21:21)
musu maziukas-30 litru,noriu 60 litru,bet nenoriu su lenktu stiklu.
stai mano smile.gif

neuzteks 60l. vis tiek mazas bus biggrin.gif

QUOTE(Dilma @ 2013 10 04, 23:21)
Jokiu būdu negalimaa plauti kempinės po kranu mirksiukas.gif . Keičiant vandenį, išplaukit kempinę tame pačiame akvariumo vandenyje - taip jūs neprarasite filtro kempinėje gyvenančių gerųjų bakterijų 4u.gif

o as plaunu po kranu ax.gif nes toj kempineje tieeeek visko buna doh.gif ir nepastebejau jokio pablogejimo, nes pries tai plaudavau tam paciam akvariumo vandeny.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 04, 22:21)
labai grazus akvariumai wub.gif
musu maziukas-30 litru,noriu 60 litru,bet nenoriu su lenktu stiklu.
stai mano smile.gif
user posted image

Gal galit papasakot ką laikot? Ir kokie augalai? Ar auksinukė nenugraužia?
Atsakyti
vakar pasiskambinau akvariumistui is kurio pirkau akva, tai jis man pasake ta pati: isimti ir isplauti kempinele po kranu. ta padarius vel filtras veike gerai.
Neminejo apie plovima tame paciame vandeny. 4u.gif Aciu uz [atarimus.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2013 10 05, 00:41)
neuzteks 60l.  vis tiek mazas bus  biggrin.gif

gal but lotuliukas.gif

QUOTE(doviile @ 2013 10 05, 08:28)
Gal galit papasakot ką laikot? Ir kokie augalai? Ar auksinukė nenugraužia?

augalu pavadinimu nezinau blush2.gif pirkau jau irengta,per skelbimus,truputi pakoregavau pagal save,filtra pakeiciau.
Gyvena auksine,dvi gupijos ir du samukai,dar mazi smile.gif
Atsakyti
iskilo man klausimelis,ar kuri bandet kilnot irengta akvariuma is vienos vietos i kita ?Kad ir nupylus dali vandenio schmoll.gif.Mano naujasis 72 laukia starto.Gruntas supirktas,yranga visa,bet problema-komoda uzsakymo stadijoj. as jau nekantrauju 4u.gif O jeigu dar komodos gamyba uztruks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 10 05, 10:09)
iskilo man klausimelis,ar kuri bandet kilnot irengta akvariuma is vienos vietos i kita ?Kad ir nupylus dali vandenio schmoll.gif.Mano naujasis 72 laukia starto.Gruntas supirktas,yranga visa,bet problema-komoda uzsakymo stadijoj. as jau nekantrauju  4u.gif O jeigu dar komodos gamyba uztruks  verysad.gif

as asmeniskai geriau luktelciau, maza kas smile.gif o siai yra teke savo 45ltr is vienos vietos i kita perkelt, nieko- atlaike, dar dabar tarnauja kitai forumietei, bet kuo didesns akva tuo maziau rizikuociau smile.gif
Papildyta:
o as po biski pradedu darbus mazajam.. isiroviau visas zoles- laukiu kol viskas nuses- siursiu siuksles.. akmenys jau kaitinasi smile.gif
Atsakyti