Dilma, tavo ilgaplaukė tikrai nuostabi.
Man šios žuvytės truputėlį nejaukius šiurpuliukus kelia savo ,,baisuokliška''išvaizda. Bet tokią gražuolę susigundyčiau auginti.
QUOTE(evora @ 2013 10 04, 00:56)
Dilma, tavo ilgaplaukė tikrai nuostabi.
Man šios žuvytės truputėlį nejaukius šiurpuliukus kelia savo ,,baisuokliška''išvaizda. Bet tokią gražuolę susigundyčiau auginti.
Ačiū. Tai mes ją or vadinam piktąją dvasia dėl išvaizdos - kai praskrenda pro šalį mpjuodama visais pelekais, atrodo, tuoj kas nors atsitks, kaip multikuose piešia blogį . Buvom nupirkę jai porą vaikinukų, bet nei vienas neišgyveno. Tai taip ir liko našlaut mano ilgaplaukė... Gal vėl reikia paieškot poros
QUOTE(Dilma @ 2013 10 04, 07:08)
Ačiū. Tai mes ją or vadinam piktąją dvasia dėl išvaizdos - kai praskrenda pro šalį mpjuodama visais pelekais, atrodo, tuoj kas nors atsitks, kaip multikuose piešia blogį . Buvom nupirkę jai porą vaikinukų, bet nei vienas neišgyveno. Tai taip ir liko našlaut mano ilgaplaukė... Gal vėl reikia paieškot poros
Nu gražuolė maniškiui raguotam ideali pora būtų, ech...
Sveikos, gal kas turite pasidalinti Emos "Mikroplant COMPLEX", kokių 50 ml., nesinori visos bonkos pirkti pasibandymui, nelikčiau skolinga
Čia mano vargelis-džiaugsmelis, 30l.
Čia mano vargelis-džiaugsmelis, 30l.
nesitiki kad 30l.vizualiai daug didesnis atrodo
labai grazus akvariumai
musu maziukas-30 litru,noriu 60 litru,bet nenoriu su lenktu stiklu.
stai mano
musu maziukas-30 litru,noriu 60 litru,bet nenoriu su lenktu stiklu.
stai mano
QUOTE(deivukas @ 2013 10 04, 21:17)
nesitiki kad 30l.vizualiai daug didesnis atrodo
tikrai, kad daug didesnis atrodo... as svarstai, kap man graziai irengti savaji, vietos tiek nedaug (30l) o kriaukles mano iskritikavo.
Man kažkaip ir 30 užtenka, privalumas, kad vandenukas greitai pasikeičia, o ir atsinaujinti ar ,,pasipuošti" daug nekainuoja, tik kažko nenori augti augaliukai, jau metai kaip turiu, bet vis kažko nenutaikau vandens parametruose, nes augalai tai patys paprasčiausi
QUOTE(papliauška @ 2013 10 04, 21:36)
Man kažkaip ir 30 užtenka, privalumas, kad vandenukas greitai pasikeičia, o ir atsinaujinti ar ,,pasipuošti" daug nekainuoja, tik kažko nenori augti augaliukai, jau metai kaip turiu, bet vis kažko nenutaikau vandens parametruose, nes augalai tai patys paprasčiausi
tresiate augaliukus?
pas mane dar tik savaite akviukas stovi, siandien gupiju pora dar nupirkau. augalai kol kas toje pacioje busenoje, neapgelte, bet kiek priskaiciau, kad sunku juo islaikyyi, o pirkti jei taip vysta tai brangokai gautusi
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 04, 20:47)
tresiate augaliukus?
pas mane dar tik savaite akviukas stovi, siandien gupiju pora dar nupirkau. augalai kol kas toje pacioje busenoje, neapgelte, bet kiek priskaiciau, kad sunku juo islaikyyi, o pirkti jei taip vysta tai brangokai gautusi
Jo pilu Vimi mikro ir skystą Vimi anglį, dariau testus tai PO4-05 mg/l, NO3- 5 mg/l, NO2-0, čia savaite, kai nekeistas vanduo tai gal sakau, truksta makro trašų
O pas jus augaliukai, jei netrešit ir nepataikysit ko jiems reikia iš pradžių stovės vietoje turėdami vidinių rezervų, o vėliau, vis prastės vaizdelis, neaugs augalai, augs dumbliai, kažkoks užburtas ratas , nors dumbliu pas mane ne per daugiausia, kažkiek ant senu lapų žaliu taškučių yra ir tiek
QUOTE(papliauška @ 2013 10 04, 21:36)
Pas mane nuo Veliniu 30ltr, nuo Nauju dar ir 60, bet abu jau isaugti, dabar ieskau palankaus varianto 80x35...mazi anie labai, nieks netelpa Pas mane augalai tam 30ltr auga gana neblogai, nes apsvietimas 20w.
Na ir grazumas Dilmos "ilgaplaukes"
QUOTE(cile @ 2013 10 04, 22:05)
Pas mane nuo Veliniu 30ltr, nuo Nauju dar ir 60, bet abu jau isaugti, dabar ieskau palankaus varianto 80x35...mazi anie labai, nieks netelpa Pas mane augalai tam 30ltr auga gana neblogai, nes apsvietimas 20w.
Sy mielu noru keičiau savo 80x35 į 100x40
Emoli, tik cic, nieko nesakyk, jei pasirodysi