Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(gitulia @ 2013 10 03, 18:11)
Graziuju ancitrusu savininkes, papaskokit kaip juos maitinat?
Gal as kazka ne taip dariau, kad man jie anapilin iskeliavo  g.gif
Seriat kiekviena diena, ar kazkokiu kitu periodiskumu? Kaip zinoti ar jie tikrai paserti, ar kitos zuvys neateme is ju tu tableciu? Nes as kai imesdavau, tai zuvys metusios savo pasara puldavo prie tabletes, dar krevetes pribegusios pakapstydavo, tai kol anitrusas susigaudydavo ir surasdavo ka imeciau, jau daug kas papuotaves budavo  doh.gif

Pas mane tas pats smile.gif ten rašo jog naktį reikia jas dėt, bet nei dieną nei naktį jie tų tablečių neranda, net kai jiem i jų namuką idedu, kitos žuvys sudoroja doh.gif tai maniškis minta dumbliais
Atsakyti
QUOTE(Wavecult @ 2013 10 03, 13:37)
Galima zooprekese nusipirkti specialu skysti nuo dumbliu ir augalai puikiai atrodys ir zumins nekekns.

Gal pavadinima zinai 4u.gif pilu skysta o2.
Atsakyti
Aš šamų tabletes sulaužau ir įmetu skirtinguose akvariumo kampuose, visiems užtenka thumbup.gif Puola prie jų botia klounai, korydorai, ancitrusai, nu ir visos kitos žuvys, ypač ramirezai ir pulcheriai kiek pastebėjau. O šeriu aš visas žuvis ryte, jau įprato - pamatę mane prie akvariumo būriuojasi šėrimo vietoj, uždegu šviesą ir beriu maistą maždaug tuo pačiu metu kasdien.
Papildyta:
QUOTE(netaa @ 2013 10 03, 21:24)
Gal pavadinima zinai  4u.gif pilu skysta o2.

Aš naudoju Easy life produktą nuo dumblių AlgExit, pilnai neišnaikinau, bet apmažėjo smile.gif
Atsakyti
Pas mane vienas ancitrusas ir 2 corydoriukai, aš kasdien metu po 1,5 tabletės, sulauzau į 3-4 dalis, visi supuola prie tų kasnelių, bet ancitrusas atvaro raguotas ir greit išvaiko biggrin.gif Nemanau, kad nuo bado pasimirė, negi visai nėra žalio dumbliuko g.gif , manasis kai negauna tabletės, pamirštu kartais blush2.gif , valo stiklus, šaką labai mėgsta, savo akmenį ir t.t. Gal pasitaikė silpnesnės sveikatos ir pasimirė, šiaip jie labai gajūs padarai, tie.... kurie praeina natūralią atranką biggrin.gif

Jolancike, didziulis ačius 4u.gif už siuntinėlį, supakuota meistriškai, samanėlė nuostabi ir jau mano akvuke, tik nabagytė kolkas be aiškios gyvenamosios vietos, dar nesugalvojau, kur ją kabinsiu doh.gif

Dilmuk, pafotkinsiu vėl savo grifonišką vaikų darželį, nes jau peraugo savo ankstesnes nuotraukas biggrin.gif ir pasirodysim ax.gif

Augaliukus dar turiu, kelias dienas dar palaikysiu, tai jei kuri prisiruošit pasiimt, duokit žinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite nereikalinga,nebenaudojama akvuka max iki 25 litru. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 03, 21:40)
Jolancike, didziulis ačius 4u.gif už siuntinėlį, supakuota meistriškai, samanėlė nuostabi ir jau mano akvuke, tik nabagytė kolkas be aiškios gyvenamosios vietos, dar nesugalvojau, kur ją kabinsiu doh.gif

Prašom, kad augtų ir vešėtų 4u.gif
Kaip smagu kad saugiai nukeliavo samanėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 03, 14:34)
Daugiau nei tikėtina, kad tas mažesnis ir jei jis dar ir nevaiko kitų bus damutė biggrin.gif

Nieko nevaiko, geriete. Matyt graikiski ancitrusai tokie, neraguoti, nespejo dar damos istatyti biggrin.gif

QUOTE(gitulia @ 2013 10 03, 17:11)
Graziuju ancitrusu savininkes, papaskokit kaip juos maitinat?

Parduotuvej man sake tablete kas trys dienos (du zuveliokai), bet dabar maitinti zuvytes yra didziausias vaiku dziaugsmas, daeinama iki tragediju, jei neduodu tabletes doh.gif Tai buna, kad duodu dazniau ir po dvi..
Atsakyti
Pastebejau, kad is filtro burbuliukai pradejo maziau eiti nei iprastai. kazi kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 03, 21:40)

g.gif JOlancike, pasakok, kaip siuntei?

irnesakyk.gif mano ancistrusė gal kokias 3 - 5 tabelets per mėnesį gauna blush2.gif biggrin.gif . Gyva, skraido po teritoriją kaip kokia piktoji dvasia biggrin.gif

Vakarienė essen.gif: biggrin.gif
user posted image

Mano ilgaplaukė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 03 spalio 2013 - 21:57
Maciau perka zmones seklas akvariumo augalams. Ar yra tikimybe, kad sudygs, gal kas bandet??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 03 spalio 2013 - 21:50
Dilma, oho kokia grazuole ilgaplauke biggrin.gif
Na pagall jusu pasakojimus tikrai atrodo, kad mano ancitrusai ne is bado pasimire, serdavau panasiai kas antra diena, o ir dumblio turim bent keliu rusiu akvoj, zalio ant stiklu irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 03, 22:28)
g.gif JOlancike, pasakok, kaip siuntei?

Siunčiau plastikiniam užsukamam indely nuo plaukų kaukės, įpyliau vandens, užlipinau dangtelį lipnia juosta, į porą maišelių, į kietą dėžutę, nu dar į maišą, apklijavau ir psio biggrin.gif
Atsakyti