Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Shalimar @ 2013 10 03, 09:01)
Zinau, bet jie turi ir akvariumu parduodamu, ten zuvu pilna dekoracijai, ir ancitrusu dideliu yra, beragiai.. Maniskiai irgi nemazi jau, be ragu.. Kiek pardaveju ten yra, visu atskirai klausiau, tai sako sios zuvys yra vienos is tu, kur lyties atskirti negalima.. doh.gif Gal ju rusys skirtingos.. Nezinau g.gif

ar apie tą patį kalbam, mano štai vyriškis smile.gif
sorry tik su mob fotkinau blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 03, 11:04)
Mastau...akvariumas mano paleistas praeita sestadieni, kada ji reiks valyti, kiek vandens nusiurbti, ar augalus rauti ir is naujo kisti, vandeni pilti is krano?
Tiek klausimu kyla naujokei  4u.gif

Beje, mano vienas gaidukas iskeliavo i apvalu bliuda :-) o sestadieni vis tik keliaus i naujus namus. Likes gaidelis reabilituojasi apgrauztais pelekais. Turbut jie ataugs? Tiek atakavo paskutine diena...Pagailo man vargso, tiek streso doh.gif

Ir dar... kazkada skaiciau, kad valant akvariuma tuo vandenu laistote geles. teisingai supratau? 4u.gif

Ka tik pamaciau, kad viena molinezija negyva  verysad.gif  ir vienos akies nera... kaip cia buvo, kuri cia pasidarbavo, negi gaidukas blink.gif  isemiau kol vaikai nezumate...o tai butu buve cry.gif

vandenuką keist užtenka kartą i savaitę, tuomet ir sieneles nuvalyt kempinėle ar magnetu ar kreditine kortele biggrin.gif kaip kam patogiausiai, vandens keist 10-20% prieš pilant iš krano į akvariumą, tegu pastovi kažkeik laiko kambario temperatūroj kad susivienodintų temp. Vandenį iš akvos išties labai mėgsta gėlytės. Dėl iškritusios akies sakyčiau liga žuvytei, ne kita iškabino, teks jau ją siųst pas Neptūną, o apkramtytam gaideliui pelekai ataugs smile.gif
oi visai pamiršau kad Jūsų akva mažo tūrio, tokiam galima ir daugiau pakeist ir 50%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviile: 03 spalio 2013 - 10:58
mano vyrukas user posted image
Papildyta:
Patarkit kaip kovot su tuo kur ant augalu g.gif atauga grazus, ir vel apeina tuo zaliu ir lapai patamseja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2013 10 03, 11:56)
prieš pilant iš krano į akvariumą, tegu pastovi kažkeik laiko kambario temperatūroj kad susivienodintų temp.

Akvariume vanduo ne kambario temperatūros šiaip jau mirksiukas.gif . Nereik jo laikyt kibiruose, tik nureguliuokit daugmaž panašią temperatūrą ir pilkit tiesiai į akvariumą. Svarbu, kad būtų ne visiškai šaltas, ir, savaime suprantama, ne karštas. Aš va, pilu tiesiai iš krano, per žarną ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus.

O tai jei dabar mano zuviukas mire del ligos tai gali buti kad ir kiti kris?
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2013 10 03, 11:56)
ar apie tą patį kalbam, mano štai vyriškis smile.gif
sorry tik su mob fotkinau  blush2.gif

Nerodo man.. nepasikrauna doh.gif doh.gif

QUOTE(netaa @ 2013 10 03, 12:07)
mano vyrukas

Oi koks vyriskas bigsmile.gif

Maniskiai nemegsta fotografuotis.. Va pries pora savaiciu foto

user posted image

sedejau su fotiku siandien beveik pusvalandi prie akvariumo savo, neislindo nei vienas doh.gif

pirkau abu vienodo ugio kazkada, dabar vienas zymiai didesnis uz kita, vaiko visus, po medziu nieko neleidzia, uz akmenu nieko neleidzia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 03 spalio 2013 - 13:15
mergina user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 03, 13:14)
...pirkau abu vienodo ugio kazkada, dabar vienas zymiai didesnis uz kita, vaiko visus, po medziu nieko neleidzia, uz akmenu nieko neleidzia doh.gif

Daugiau nei tikėtina, kad tas mažesnis ir jei jis dar ir nevaiko kitų bus damutė biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia dolomitinių (berods) akmenų į akvariumą? Šviesūs tokie pailgi, plokšti, vieno ilgis 20 cm, kito -30. O trečias 20x20 dydžio kaip piramidė, bet svoris tai gal 10 kg kokių. Buvo visi 200 l akvariume, bet priaugo augalų ir buvo ištraukti.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 03, 13:14)
Akvariume vanduo ne kambario temperatūros šiaip jau mirksiukas.gif . Nereik jo laikyt kibiruose, tik nureguliuokit daugmaž panašią temperatūrą ir pilkit tiesiai į akvariumą. Svarbu, kad būtų ne visiškai šaltas, ir, savaime suprantama, ne karštas. Aš va, pilu tiesiai iš krano, per žarną ax.gif  4u.gif

blush2.gif Jus teisi, pas mane namie visad +24 būna tai kažkaip pagal save ir parašiau biggrin.gif bet taip, stengtis atitaikyti panašią
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviile: 03 spalio 2013 - 14:51
QUOTE(netaa @ 2013 10 03, 12:07)
mano vyrukas user posted image
Papildyta:
Patarkit kaip kovot su tuo kur ant augalu g.gif  atauga grazus, ir vel apeina tuo zaliu ir lapai patamseja doh.gif

Galima zooprekese nusipirkti specialu skysti nuo dumbliu ir augalai puikiai atrodys ir zumins nekekns.
Atsakyti
Graziuju ancitrusu savininkes, papaskokit kaip juos maitinat?
Gal as kazka ne taip dariau, kad man jie anapilin iskeliavo g.gif
Seriat kiekviena diena, ar kazkokiu kitu periodiskumu? Kaip zinoti ar jie tikrai paserti, ar kitos zuvys neateme is ju tu tableciu? Nes as kai imesdavau, tai zuvys metusios savo pasara puldavo prie tabletes, dar krevetes pribegusios pakapstydavo, tai kol anitrusas susigaudydavo ir surasdavo ka imeciau, jau daug kas papuotaves budavo doh.gif
Atsakyti
akvariumai wub.gif

QUOTE(netaa @ 2013 10 02, 21:27)
Akvariumu groziai wub.gif , net uzpavydejau blush2.gif  nesiseka man su augalais verysad.gif

drinks_cheers.gif
pas Dilma atrodo tu augaliuku nera labai daug, bet taaaip grazu wub.gif nu nemoku savo bardako sutvarkyti doh.gif

QUOTE(gitulia @ 2013 10 03, 17:11)

as kasdien ar kas antra diena imetu po maza 1-2 tabletkas padalinta i 4 dalis. sumetau i skirtingas vietas, kad rastu biggrin.gif bet pas mane gyvena 5 samai
Atsakyti