QUOTE(Shalimar @ 2013 10 03, 09:01)
Zinau, bet jie turi ir akvariumu parduodamu, ten zuvu pilna dekoracijai, ir ancitrusu dideliu yra, beragiai.. Maniskiai irgi nemazi jau, be ragu.. Kiek pardaveju ten yra, visu atskirai klausiau, tai sako sios zuvys yra vienos is tu, kur lyties atskirti negalima.. Gal ju rusys skirtingos.. Nezinau
ar apie tą patį kalbam, mano štai vyriškis
sorry tik su mob fotkinau
Papildyta:
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 03, 11:04)
Mastau...akvariumas mano paleistas praeita sestadieni, kada ji reiks valyti, kiek vandens nusiurbti, ar augalus rauti ir is naujo kisti, vandeni pilti is krano?
Tiek klausimu kyla naujokei
Beje, mano vienas gaidukas iskeliavo i apvalu bliuda :-) o sestadieni vis tik keliaus i naujus namus. Likes gaidelis reabilituojasi apgrauztais pelekais. Turbut jie ataugs? Tiek atakavo paskutine diena...Pagailo man vargso, tiek streso
Ir dar... kazkada skaiciau, kad valant akvariuma tuo vandenu laistote geles. teisingai supratau?
Ka tik pamaciau, kad viena molinezija negyva ir vienos akies nera... kaip cia buvo, kuri cia pasidarbavo, negi gaidukas isemiau kol vaikai nezumate...o tai butu buve
Tiek klausimu kyla naujokei
Beje, mano vienas gaidukas iskeliavo i apvalu bliuda :-) o sestadieni vis tik keliaus i naujus namus. Likes gaidelis reabilituojasi apgrauztais pelekais. Turbut jie ataugs? Tiek atakavo paskutine diena...Pagailo man vargso, tiek streso
Ir dar... kazkada skaiciau, kad valant akvariuma tuo vandenu laistote geles. teisingai supratau?
Ka tik pamaciau, kad viena molinezija negyva ir vienos akies nera... kaip cia buvo, kuri cia pasidarbavo, negi gaidukas isemiau kol vaikai nezumate...o tai butu buve
vandenuką keist užtenka kartą i savaitę, tuomet ir sieneles nuvalyt kempinėle ar magnetu ar kreditine kortele kaip kam patogiausiai, vandens keist 10-20% prieš pilant iš krano į akvariumą, tegu pastovi kažkeik laiko kambario temperatūroj kad susivienodintų temp. Vandenį iš akvos išties labai mėgsta gėlytės. Dėl iškritusios akies sakyčiau liga žuvytei, ne kita iškabino, teks jau ją siųst pas Neptūną, o apkramtytam gaideliui pelekai ataugs
oi visai pamiršau kad Jūsų akva mažo tūrio, tokiam galima ir daugiau pakeist ir 50%