Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Dilma @ 2013 10 02, 21:45)

Ačiū 4u.gif . Taviškis tai kaip visad aukštumoj thumbup.gif

Oj ne, nera aukstumoj, tik svieziai viskas israuta ir vel sukista, lauksiu kol vel suauks smile.gif
Atsakyti
O mano du grazuoliai dideli ancitrusai belyciai kazkokie.. Parduotuvej cia sako, kad nesiskiria, nu sakau nesupranta jie, pas mane abu be usu, nuejau pirkti usuoto, nu ir ka - nei vieno su usais doh.gif Visos pateles buti negali, vadinasi tikrai nesiskiria... g.gif

Pas mus tai labai brangus augalai.. Bet vis ruosiuosi kokia samana paimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 10 02, 22:23)
Ups prisimaliau  hihihi.gif Nu bet samanu seimininke manau suprato wink.gif

Aha, supratau biggrin.gif

QUOTE(Shalimar @ 2013 10 02, 22:31)
O mano du grazuoliai dideli ancitrusai belyciai kazkokie.. Parduotuvej cia sako, kad nesiskiria, nu sakau nesupranta jie, pas mane abu be usu, nuejau pirkti usuoto, nu ir ka - nei vieno su usais doh.gif Visos pateles buti negali, vadinasi tikrai nesiskiria... g.gif

Pas mus tai labai brangus augalai.. Bet vis ruosiuosi kokia samana paimti ax.gif

Ancitruso patinai tai su ragais ant galvos, labai paprasta atskirt, jei nėr ragų, vadinasi panos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 02, 22:53)

Ancitruso patinai tai su ragais ant galvos, labai paprasta atskirt, jei nėr ragų, vadinasi panos  mirksiukas.gif

Teoriskai ta zinau, bet kaip gali buti zooparduotuves kokiu 30 zuvelioku ir nei vieno su ragais - nei vieno vyriskio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 02, 23:36)
Teoriskai ta zinau, bet kaip gali buti zooparduotuves kokiu 30 zuvelioku ir nei vieno su ragais - nei vieno vyriskio? g.gif

Parduotuvėje jaunimą parduoda, jie visi vienodi nes ragai užauga vėliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 03, 00:12)
Parduotuvėje jaunimą parduoda, jie visi vienodi nes ragai užauga vėliau  4u.gif

Zinau, bet jie turi ir akvariumu parduodamu, ten zuvu pilna dekoracijai, ir ancitrusu dideliu yra, beragiai.. Maniskiai irgi nemazi jau, be ragu.. Kiek pardaveju ten yra, visu atskirai klausiau, tai sako sios zuvys yra vienos is tu, kur lyties atskirti negalima.. doh.gif Gal ju rusys skirtingos.. Nezinau g.gif
Atsakyti
Dilma thumbup.gif ir ačiū labai už patarimą dėl ISO, kaip tik dabar rudenį visur tamsoka, tai taip praverčia šita paprasta pamoka ir akvuką malunumas fotkint ir savo grifoniukų vaikų darželį reklamuot, žodžiu didelis 4u.gif

Tuomce wub.gif , darbo daug, bet yra kur prasisukt tam didžiajam biggrin.gif O man va Jolancike siunčia gražiąją samaną tai laužau galvą kaip ir kur ją įtupdyt, kad gražiai augtų. Svarstau gal mest baltąjį akmenį ir kišt kokią šaką g.gif , tik bėda, kad jame gyvena senis ancitrusas, jam jau kokių 10 metų, o seniai nemėgsta kraustytis iš savų namų doh.gif

Gitulia, o jūs ne Vilniuj ania unsure.gif , ot būtų gerai, įduočiau Dilmai didiplio, o man porą pulcheriukų pargabentumėt.

Shalimar, ancitrusų yra begalė visokių rūšių, gal yra ir tokių, kur sunku atskirti lytį blink.gif Šiaip jau patinas turėtų būti piktokas, pavaikyt kitas žuvis nuo maisto, jei du patinai gyvens vienam akvariume, greičiausiai kovos dėl lizdo, bandykit taip spėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 03, 08:29)
Dilma  thumbup.gif ir ačiū labai už patarimą dėl ISO, kaip tik dabar rudenį visur tamsoka, tai taip praverčia šita paprasta pamoka ir akvuką malunumas fotkint ir savo grifoniukų vaikų darželį reklamuot, žodžiu didelis  4u.gif

irnesakyk.gif nėr už ką.
Ale nesvarbu, kad akvariumų tema, bet darželius mes visokius mėgstam - ir pulcherių, ir grifonų mirksiukas.gif . Klok ant stalo tą savo darželį ir greitai biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif gal kuri zuveliokiu myletoja vilniuj netoli sauletekio ? reiketu atliekamu augaliuku ir helena sraiges.Laukiu pasiulymu smile.gif
Atsakyti
Jurginiuk, as is zemaitijos. Deja padet negalesiu wink.gif
Atsakyti
Mastau...akvariumas mano paleistas praeita sestadieni, kada ji reiks valyti, kiek vandens nusiurbti, ar augalus rauti ir is naujo kisti, vandeni pilti is krano?
Tiek klausimu kyla naujokei 4u.gif

Beje, mano vienas gaidukas iskeliavo i apvalu bliuda :-) o sestadieni vis tik keliaus i naujus namus. Likes gaidelis reabilituojasi apgrauztais pelekais. Turbut jie ataugs? Tiek atakavo paskutine diena...Pagailo man vargso, tiek streso doh.gif

Ir dar... kazkada skaiciau, kad valant akvariuma tuo vandenu laistote geles. teisingai supratau? 4u.gif

Ka tik pamaciau, kad viena molinezija negyva verysad.gif ir vienos akies nera... kaip cia buvo, kuri cia pasidarbavo, negi gaidukas blink.gif isemiau kol vaikai nezumate...o tai butu buve cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Omorfi: 03 spalio 2013 - 09:16
Dilma, Tuomce, gražūs jūsų akvariumai. smile.gif
Atsakyti