Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 02, 08:42)
Jolancike, o kaip dažnai ir kiek jūs vandenuką kaitaliojat?

Stengiuosi keisti kas savaitę po 30-40 proc., kartais kelias dienas užtempiu, kiekvieną kartą prasiurbliuoju dugną biggrin.gif
QUOTE(doviile @ 2013 10 02, 10:06)
Pas mane vienišas vyrukas, panelės labai ieškom, gaila kad Jus Klaipėdoj, suporuotume biggrin.gif

Ech, gaila tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 02, 13:13)
Stengiuosi keisti kas savaitę po 30-40 proc., kartais kelias dienas užtempiu, kiekvieną kartą prasiurbliuoju dugną  biggrin.gif

Va ir aš taip pat, maniau, kad samanoms pas mane nepatinka toks dažnas vandens keitinėjimas, vadinasi klydau, velniava, nesuprantu ko joms trūksta, anksčiau klestėjo be jokių trąšų ir prie menkesnio apšvietimo. Bus labai gaila, jeigu ir iš jūsų gauta gražuolė ims nykti unsure.gif
Atsakyti
merginos patarkit, žuvys auga, nebeužtenka mano ciklidnyke filtro (išorinis filtras fluval 205, akvariumas 200 l).. Pirkt galingesnį ir bandyt parduot seną ar pridėt prie dabartinio vidinį filtrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 02 spalio 2013 - 15:27
126ltr akvariumas su įranga ir gruntu jau stovi. bigsmile.gif
Ieškau nelepių augaliukų. Gal kas Kauno ribose turi ką pasiūlyti? 4u.gif
Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Klaipėdoj turiu ragalapio...

Mano bliūdas, tik netvarkytas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 02, 19:08)

Laaaaabai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 02, 19:08)
Mano bliūdas, tik netvarkytas blush2.gif

Jėga tavo bliūdas thumbup.gif Labai tvarkingas ir netvarkytas biggrin.gif Kuo šeri savo augintines, kad tokios spalvos ryškios ? Mano pulcheriai kažko bliedni labai g.gif

Mergaitės, gal dar kam samanėlės reik, dalį jau išsiunčiau bet dar daug ir liko, sparčiai pas mane auga, dar pasidalinčiau (praeitam puslapy nuotrauka) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 02 spalio 2013 - 19:31
Dilma, sauniai thumbup.gif

na va rodau svieziai susodinta akvuka, dabar vel laukt kol viskas suveses verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Jurginiuk, man samana nepamaisytu 4u.gif
Savaitgali planuoju buti Klaipedoje, gal galetume susiderinti.
Atsakyti
Akvariumu groziai wub.gif , net uzpavydejau blush2.gif nesiseka man su augalais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 02, 20:28)
Jėga tavo bliūdas  thumbup.gif Labai tvarkingas ir netvarkytas  biggrin.gif Kuo šeri savo augintines, kad tokios spalvos ryškios ? Mano pulcheriai kažko bliedni labai  g.gif

Mergaitės, gal dar kam samanėlės reik, dalį jau išsiunčiau bet dar daug ir liko, sparčiai pas mane auga, dar pasidalinčiau (praeitam puslapy nuotrauka)  4u.gif

Ačiū 4u.gif . Tavo irgi thumbup.gif
Žinok, viskuom šeriu. Bet būna ir pas mane išbliednėja... Mama pas mane vėl neršt norėtų, todėl tokia ryški. Tik va tatukas vis dar vaikais užsiėmęs, vis jam nėr kada biggrin.gif . Todėl ir klausiu - gal kam pulcheriukų?

QUOTE(Tuomce @ 2013 10 02, 20:41)
Dilma, sauniai  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif . Taviškis tai kaip visad aukštumoj thumbup.gif

QUOTE(gitulia @ 2013 10 02, 21:12)
Jurginiuk, man samana nepamaisytu  4u.gif
Savaitgali planuoju buti Klaipedoje, gal galetume susiderinti.

Jurginiukas tai Vilniuj, o Klaipėdoj samanas šiuo metu Jolancike dalina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ups prisimaliau hihihi.gif Nu bet samanu seimininke manau suprato wink.gif
Atsakyti