Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

Visi mano augalai 100 ltr. akwoj auga gerai ir nėr bėdos. Tik ECHINODORUSAI nyksta. Maniau trūksta trąšų-nupirkau. Bet vistiek lieka tik keli nususę lapai. Tiesa E. RED FLAME lapai tapo net persirpusios vyšnios spalvos. Prieš 4 dienas nusipirkau E.RADICANS. Lapai didžiuliai, sveiki buvo.

user posted image

Per tas dienas pilnai nunyko vienas lapas-labai gražiai apkramtytas, tik gyslelės likę. Atrodo ,kad kas smulkiais dantukais vis po kąsnelį suvalgęs būtų.
Štai ir noriu paklausti kas galėtų būti toks graužikas. Laikau guramius,platidorus, vijūną, kardonešius ir skaliarus. Spėju, kad skaliarai ta ,,ožka'' tapo. Sraigių nėra.

Gal kas turėjo tokių problemų?
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 01, 09:48)

Brūkštelk man ką nusprendei mirksiukas.gif

Bijau, ne kad dings, o kad sušals... Gal kada į Vilnių trauksim, duosiu žinot iš naksto, kad išraut spėtum bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Jolancike @ 2013 10 01, 16:03)

Beje gal kam reik samanos willow antypiretica, aciuks Dilmai  4u.gif , prisiveise visas miskas, pasidalinciau  biggrin.gif 

Aha, prašom. Tik nuotraukų žadėtų taip ir nėr lens.gif tongue.gif

Pulcheriukų niekas nenorit? Jau gražūs, nebe permatomi biggrin.gif
Atsakyti
Na ir as noriu pasirodyti savo zuviukus :-),vis turedama laiko pafotkinu blush2.gif

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 01, 17:11)
Aha, prašom. Tik nuotraukų žadėtų taip ir nėr lens.gif tongue.gif

Pasižiūrėjus čia visų tokius gražius akvariumus, man net baisu saviškį dėt. Aš vis dar bandau susidraugaut su augalais - vieni auga, kiti nunyksta, taip kad mes dar tik ieškojimų stadijoj. Na samanėlė pas mus tai veši - jau visi pažįstami apdalinti, o ji vis bujoja tfu tfu, kad ir toliau taip biggrin.gif
Nu tiek to - pasirodysim blush2.gif Pas mus nėra galinio fono, nes matomas iš abiejų pusių ax.gif

user posted image

O čia samanėlė thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
koks grazus jusu akvariumas bigsmile.gif kiek litru? ir samanele kaip graziai atrodo
Atsakyti
200 litrų akvariumas, samanėlė tai taip, pagrindinis akcentas akvoje, o visa kita tai dar reiktu keist manau biggrin.gif
Atsakyti
Jolancike, sakyčiau labai natūraliai gamtinis akvariumas. Gražu. thumbup.gif
Atsakyti
Jolancike, samana tikrai ispudinga. thumbup.gif Pas mus vesejo neblogai, bet paskutiniu metu kazko nykt po truputi pradejo.
Taip pat ka tik jau antras ancitrusas iskeliavo anapilin doh.gif Jau toks nemazas buvo, grazuolis, kazin kas jam galejo nutikt? Pirmas iskeliavo geltonas po gero pusmecio gyvenimo pas mus. Bet del jo kazkaip nenustebau, gana mazas buvo, nelabai augt norejo, bet juodasis tai grazuolis, kazkiek praugejes, beveik metus isgyveno ir kazin ko uzsilenke g.gif Nors kitos zuvys gyvena, krevetes dauginasi nesiskundzia g.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už gerus žodžius. Mano akvukas be CO2, tai žaluma nelabai nori augti, trąšas bandžiau kolkas tik Floracell bei pyliau kalio trašų, praėjom kovą su melsvadumbliu, vis dar kovojam su siūliniu ir barzda, nors nėra daug, bet žolių būklė man nepatinka. Bet samana bujoja ir jokie dumbliai jos neliečia. Kažko Lotoso lapai patamsėjo, vos ne rudi patapo, gal kam taip buvo ?
Ancitrusai pas mane trys - tamsus paprastas, tamsus ilgapelekis ir rudas - ir visos panos doh.gif Gal kas turit atliekama vyruką ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 01, 22:20)

Labai labai gražu wub.gif Nuostabi samana, laukiu parkeliaujant mirksiukas.gif Šiaip akvariumas man labai primena mano pradžią, kai turėjau mišką vešlios valisnerijos ir pusę akvos tūrio užimančią klestinčią samaną, o kiti augalai nelabai augdavo, prikeičiau visko, CO2 pajungiau, tai dabar auga viskas, išskyrus valisneriją ir samanas, šios vargsta ir net po truputį nyksta, samanos nuo apačios rudoja, lyg pūna, lyg džiūna ir ko kažin ko, nežinau g.gif

Jolancike, o kaip dažnai ir kiek jūs vandenuką kaitaliojat?
Atsakyti
nuostabus Jolancikes povandeninis pasaulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 02, 00:20)
Ancitrusai pas mane trys - tamsus paprastas, tamsus ilgapelekis ir rudas - ir visos panos doh.gif  Gal kas turit atliekama vyruką ?  biggrin.gif

Pas mane vienišas vyrukas, panelės labai ieškom, gaila kad Jus Klaipėdoj, suporuotume biggrin.gif
Atsakyti