Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Omorfi @ 2013 09 30, 17:59)
ileidau i ta inda kur anksciau gaidukas gyveno, vandeni is akvo ipyliau, tik ar nesusals jis ten? issemiau ir nebematau as jo, gal kur po akmenukais slepiasi... lyg dar man rupesciu maza.. g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

stalinę lempą virš indo įjunkit
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 30, 19:33)
issemiau as ta zuviuka ,dabar prasau info, kaip laikyti, kur laikyti ka valgyti duoti, ir kiek laiko laikyti atskirai 4u.gif
kaip jis pas mane atsirado, gali buti, kad parsinesiau su zolem??? bigsmile.gif

Maitinti tai tais dribsniais, turbut ir gaidukui juos duodat, o maniskiu mailiaus neliecia jau kai pasieke 2cm, gal koki 3men augo, bet aisku pas mane nemazai sleptuviu yra jiem smile.gif as nesicackinciau su 1 mailiuku blush2.gif na nebent del smalsumo i ka isaugs biggrin.gif
O Jus zoles vandeny nesetes? Nes jei sausas tai mailius uzdustu. As karta is kikos su botijom mailiu parsinesiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviile: 30 rugsėjo 2013 - 18:33
mane smalsumas ir gailestis nugalejo blush2.gif bet biski nesupratau.. pripyliau vandenuko is akvariumo i apvalu inda, apacioj akmenuku buvo. tad doh.gif ileidau zuviuka ir jis dingo.. nesimato dabar jo, ar jis pasislepe kur akmenukuose? vos ileidau ir kaip tame posakyje dingo kaip i vandeni blink.gif
ma drauge zoles vakar atveze tik isrovos is savo akvariumo maisiuke ir is kart as pasodinau, o siandien zuviuka aptikau, daugiau nera is kur biggrin.gif
Atsakyti
Apsiravėjau, atliko bliūdas šieno: Hydrocortyle leucocephala, Rotala rotundifolia, Liudvigia repens, Didiplis diandra, ragalapis rausvas ir šviesiai žalias, Heteranthera zosterifolia, gal kokia šakelė ir kitokių įsimetė. Palaikysiu kažkiek gal atsiras norinčių keist į šokoladą mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš turiu žalio ragalapio kokį pusę kilometro biggrin.gif

Jurginiuk, visai norėčiau rausvo ragalapio ir to didiplio blush2.gif ... Kaži, a būtų įmanoma kaip nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 30 rugsėjo 2013 - 21:14
QUOTE(Dilma @ 2013 09 30, 21:10)
O aš turiu žalio ragalapio kokį pusę kilometro biggrin.gif

Jurginiuk, visai norėčiau rausvo ragalapio ir to didiplio blush2.gif ... Kaži, a būtų įmanoma kaip nors?

Jetau doh.gif tai, kad tu tep toli biggrin.gif Galėtumei man atsiųst sausų kirmėlių perteklių, jei jos pasiteisino, o aš tau žolės, bet siųst tai reiktų registruotu, nes kitaip gali ir nenukeliaut, man Reredada paprastai siuntė vaistukus kažkada tai taip ir neatėjo verysad.gif Bet ką aš žinau ar tau apsimoka šieną siųstis, na kad būtų reti augalai tai tada jo, bet šienelis smile.gif

Beje mano rausvas ragalapis yra tas paprastas tradicinis, jo rausvumas priklauso nuo vandens parametrų, pas mane jis rausvas, bet nebūtinai išliks rausvas kitomis sąlygomis ax.gif O tas šviesiai žalias visai kitokios rūšies, jis dar tokius pinigėlius turi ant šakelių ir va jis visada šviesiai žalias.

Brūkštelk man ką nusprendei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 09 30, 18:27)
Nu gis išgelbėkit, palaikykit kokiam trilitriake sloike kol paaugs, po to su visom įleisit  unsure.gif  man tai gaila kaip jo..
nesugyvens du gaidžiai, baigsis liūdnai.

o kazin galima kitokia zuvyte pas gaiduka ileist?
Atsakyti
QUOTE(emiliukas08 @ 2013 10 01, 13:58)
o kazin galima kitokia zuvyte pas gaiduka ileist?

pas mane gaidelis gyveno su dviem gupijom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 01, 14:16)
pas mane gaidelis gyveno su dviem gupijom smile.gif

šiaip gupijų nepataria, gali gaidelis pulti ilgauodeges, ryškių spalvų žuveles. Mano ata gaidelis su dviem šamukais gyveno, labai gerai sutarė, viens kitą pakibindavo, bet jokių peštynių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2013 10 01, 14:51)
šiaip gupijų nepataria, gali gaidelis pulti ilgauodeges, ryškių spalvų žuveles. Mano ata gaidelis su dviem šamukais gyveno, labai gerai sutarė, viens kitą pakibindavo, bet jokių peštynių  biggrin.gif

gali buti,bet mano gaidelis buvo draugiskas...kai pasodinau i akva pas auksine-tikejausi kad gaidelis ja puls,visa diena stebejau,buvo ramu,o atsitiko atvirksciai-auksine puole gaideli ir jis neisgyveno... doh.gif
Atsakyti
Mano gaidelis ir vistuke gyvena su minorais, ancitrusais, koridorais, botia klounais, pecilijom, pulcheriais ir ramireziais - visi puikiai sugyvena 4u.gif
Beje gal kam reik samanos willow antypiretica, aciuks Dilmai 4u.gif , prisiveise visas miskas, pasidalinciau biggrin.gif Atsiprasau, kad ner LT raidziu, kazko kompas durniuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 01 spalio 2013 - 15:03
gal kas turi tamsiu ancitrusiuku? bet ne mazesniu 5cm smile.gif
Atsakyti