Gražuoliai gaidukai, tik tos kriauklės čia labai gi ne jūrinis akvariumas. Geriau daugiau augalų ar kokį akmenuką didesnį įdeti
p.s. gal ir man reiks savo Steponą kada parodyt
aciu, stengiausi pas mane vienas akvariumas ir jame kol kas du gaideliai gyvena pirmom dienom biski tas melynas gainiojo raudonaji, ir pelekiukai apkramtyti buvo, bet dabar kai atsirado augalu daugiau zuvu, jie maziau pesasi. stebiu. susitinka, pasipucia abu ir raudonasis neria i sona. beda ta, kad negaliu jo niekam dovanoti, nes vienas vieno, kitas kito vaiko. ir nei vienas neleidzia nei dovanot, nei isskirt i apvalu inda abu nori, kad zuviukai laisvi butu na ir gyvenam taip...ziuresim kaip bus
Papildyta:
Siai dienai mums kriaukles tinka ir patinka, o ir zuviukams yra kur ilysti. Kazkaip tu primityviu vazu ar laivu is kiku pirkt nesinorejo, o sios kriaukles parveztos musu ir mums brangios begant laikui, atsiras daugiau augalu. mes dar naujokai akvariumu ir zuvu pasaulyje
Papildyta:
Siai dienai mums kriaukles tinka ir patinka, o ir zuviukams yra kur ilysti. Kazkaip tu primityviu vazu ar laivu is kiku pirkt nesinorejo, o sios kriaukles parveztos musu ir mums brangios begant laikui, atsiras daugiau augalu. mes dar naujokai akvariumu ir zuvu pasaulyje
Jūsų akvariumas mažas, o kriauklės playginti didelės. Kietins vandenį, blogai augs augalai
QUOTE(Dilma @ 2013 09 30, 16:01)
Jūsų akvariumas mažas, o kriauklės playginti didelės. Kietins vandenį, blogai augs augalai
Aciu uz patarimus
QUOTE(Dilma @ 2013 09 30, 16:01)
vadinasi pas mane ta pati problema Pridejau del to kad krevetukai isirite is ikriuku turetu kur sleptis
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 09 30, 13:05)
Aš apturėjau išgąsčio šiandien, iš toli pamačiau kažką baltą padvėsusį prie priekinio stiklo priėjus žiūū, o ten didžiosios amankės išnara Gerai, kad jau mokyta, o tai verkčiau kaip krevetės gaila Ale gudri, neriasi naktį kai žuvys miega
mano ir siandien pirma karta isinere ,gerai kad buvau perspeta.pas mane anticitrusas ,tai sake jie isnaras sueda.Ir tiesa po kurio laiko nieko neliko
Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2013 09 30, 12:58)
tai va ir galvoju kaip galetu taip nutikt kad sraige krevete uzpultu (apart mirusia) nebent ten nauja ju rusis turbo sraiges
vadinas problemos sprendimas-sraige zudike
QUOTE(emiliukas08 @ 2013 09 30, 17:51)
sveiki nesenai isigijome gaiduka noretume ir antro nes vienas labai liudnai atrodo, bet girdejome kad jie nesugyvena, gal kas turite kokiu patarimu?
Negalima siaip kartu laikyti, nors gaideliu temoj esu skaiciusi, kad laiko po du... maniskiai trecia diena kartu, bet panasu, kad gyventi gali..
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 30, 12:50)
va tas zuviukas apie kuri kalbejau
Nu gis išgelbėkit, palaikykit kokiam trilitriake sloike kol paaugs, po to su visom įleisit man tai gaila kaip jo..
QUOTE(emiliukas08 @ 2013 09 30, 16:51)
sveiki nesenai isigijome gaiduka noretume ir antro nes vienas labai liudnai atrodo, bet girdejome kad jie nesugyvena, gal kas turite kokiu patarimu?
nesugyvens du gaidžiai, baigsis liūdnai.
issemiau as ta zuviuka ,dabar prasau info, kaip laikyti, kur laikyti ka valgyti duoti, ir kiek laiko laikyti atskirai
kaip jis pas mane atsirado, gali buti, kad parsinesiau su zolem???
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 30, 17:33)
issemiau as ta zuviuka ,dabar prasau info, kaip laikyti, kur laikyti ka valgyti duoti, ir kiek laiko laikyti atskirai
gali būt dėl maitinimo ai neesu tikra, čia gal kitos plačiau patars.. aš jaučiu laikyčiau tiesiog trilitriake sloinike, kol paaugs tiek, kad kitos žuvys nesuėstų
ileidau i ta inda kur anksciau gaidukas gyveno, vandeni is akvo ipyliau, tik ar nesusals jis ten? issemiau ir nebematau as jo, gal kur po akmenukais slepiasi... lyg dar man rupesciu maza..