Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

Gražuoliai gaidukai, tik tos kriauklės čia labai schmoll.gif gi ne jūrinis akvariumas. Geriau daugiau augalų ar kokį akmenuką didesnį įdeti
p.s. gal ir man reiks savo Steponą kada parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 30 rugsėjo 2013 - 14:46
aciu, stengiausi 4u.gif pas mane vienas akvariumas ir jame kol kas du gaideliai gyvena bigsmile.gif pirmom dienom biski tas melynas gainiojo raudonaji, ir pelekiukai apkramtyti buvo, bet dabar kai atsirado augalu daugiau zuvu, jie maziau pesasi. stebiu. susitinka, pasipucia abu ir raudonasis neria i sona. beda ta, kad negaliu jo niekam dovanoti, nes vienas vieno, kitas kito vaiko. ir nei vienas neleidzia nei dovanot, nei isskirt i apvalu inda doh.gif abu nori, kad zuviukai laisvi butu doh.gif doh.gif na ir gyvenam taip...ziuresim kaip bus
Papildyta:
Siai dienai mums kriaukles tinka ir patinka, o ir zuviukams yra kur ilysti. Kazkaip tu primityviu vazu ar laivu is kiku pirkt nesinorejo, o sios kriaukles parveztos musu ir mums brangios thumbup.gif begant laikui, atsiras daugiau augalu. mes dar naujokai akvariumu ir zuvu pasaulyje 4u.gif
Atsakyti
Jūsų akvariumas mažas, o kriauklės playginti didelės. Kietins vandenį, blogai augs augalai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 09 30, 16:01)
Jūsų akvariumas mažas, o kriauklės playginti didelės. Kietins vandenį, blogai augs augalai 4u.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 09 30, 16:01)

vadinasi pas mane ta pati problema blush2.gif Pridejau del to kad krevetukai isirite is ikriuku turetu kur sleptis smile.gif
Atsakyti
sveiki nesenai isigijome gaiduka noretume ir antro nes vienas labai liudnai atrodo, bet girdejome kad jie nesugyvena, gal kas turite kokiu patarimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 09 30, 13:05)
Aš apturėjau išgąsčio šiandien, iš toli pamačiau kažką baltą padvėsusį prie priekinio stiklo doh.gif priėjus žiūū, o ten didžiosios amankės išnara  lotuliukas.gif Gerai, kad jau mokyta, o tai verkčiau kaip krevetės gaila  biggrin.gif Ale gudri, neriasi naktį kai žuvys miega  rolleyes.gif

mano ir siandien pirma karta isinere rolleyes.gif ,gerai kad buvau perspeta.pas mane anticitrusas ,tai sake jie isnaras sueda.Ir tiesa po kurio laiko nieko neliko
Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2013 09 30, 12:58)
tai va ir galvoju kaip galetu taip nutikt kad sraige krevete uzpultu (apart mirusia) biggrin.gif nebent ten nauja ju rusis turbo sraiges biggrin.gif

vadinas problemos sprendimas-sraige zudike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliukas08 @ 2013 09 30, 17:51)
sveiki nesenai isigijome gaiduka noretume ir antro nes vienas labai liudnai atrodo, bet girdejome kad jie nesugyvena, gal kas turite kokiu patarimu? 4u.gif

Negalima siaip kartu laikyti, nors gaideliu temoj esu skaiciusi, kad laiko po du... maniskiai trecia diena kartu, bet panasu, kad gyventi gali..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 30, 12:50)
va tas zuviukas apie kuri kalbejau bigsmile.gif

Nu gis išgelbėkit, palaikykit kokiam trilitriake sloike kol paaugs, po to su visom įleisit unsure.gif man tai gaila kaip jo..

QUOTE(emiliukas08 @ 2013 09 30, 16:51)

nesugyvens du gaidžiai, baigsis liūdnai.
Atsakyti
issemiau as ta zuviuka ,dabar prasau info, kaip laikyti, kur laikyti ka valgyti duoti, ir kiek laiko laikyti atskirai 4u.gif
kaip jis pas mane atsirado, gali buti, kad parsinesiau su zolem??? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Omorfi: 30 rugsėjo 2013 - 17:36
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 30, 17:33)
issemiau as ta zuviuka ,dabar prasau info, kaip laikyti, kur laikyti ka valgyti duoti, ir kiek laiko laikyti atskirai 4u.gif
kaip jis pas mane atsirado, gali buti, kad parsinesiau su zolem??? bigsmile.gif

gali būt biggrin.gif dėl maitinimo ai neesu tikra, čia gal kitos plačiau patars.. aš jaučiu laikyčiau tiesiog trilitriake sloinike, kol paaugs tiek, kad kitos žuvys nesuėstų ax.gif
Atsakyti
ileidau i ta inda kur anksciau gaidukas gyveno, vandeni is akvo ipyliau, tik ar nesusals jis ten? issemiau ir nebematau as jo, gal kur po akmenukais slepiasi... lyg dar man rupesciu maza.. g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti