URL=http://radikal.ru/fp/d14dc262c7464c0e8aa5f7a51345a750][IMG]http://s020.radikal.ru/i720/1309/89/6898bc21721d.jp mano mazojo metamorfozes
Papildyta:
seniai keliau pamirsau
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
pasikartojo foto
Papildyta:
QUOTE(deivukas @ 2013 09 30, 09:00)
Tokie permatomi gyviai su tamsiu taskeliu viduje,sliauzia tik stiklu.Kas tai ir nuo ko ?
pagal aprasyma man tai atrodo kad sraigiu jaunikliai. atsiranda pernesus su augalais, nuo per daug likusio maisto akvuke, jei ten yra zuvu kurias seriate. galima imesti sraige helena, kuri ta pertekliu sunaikins, arba sumazinus serima sumazes ir ju populiacija
as tokiu minciu turejau,bet bijau , kad nepakenktu sraiges krevetem,juolab kad viena su ikriukais laksto.Ar sulauksiu palikuoniu nezinau,nes neseniai isigijus
QUOTE(deivukas @ 2013 09 30, 12:40)
as tokiu minciu turejau,bet bijau , kad nepakenktu sraiges krevetem,juolab kad viena su ikriukais laksto.Ar sulauksiu palikuoniu nezinau,nes neseniai isigijus
o kodel tokia baime? ka galvojate kad gali sraige padaryti krevetei?
QUOTE(Tuomce @ 2013 09 30, 12:43)
o kodel tokia baime? ka galvojate kad gali sraige padaryti krevetei?
Pavys ir suvalgys
Nebijokit, sraigės kuo puikiausiai sugyvena su krevetėm
QUOTE(Dilma @ 2013 09 30, 12:55)
tai va ir galvoju kaip galetu taip nutikt kad sraige krevete uzpultu (apart mirusia) nebent ten nauja ju rusis turbo sraiges
Aš apturėjau išgąsčio šiandien, iš toli pamačiau kažką baltą padvėsusį prie priekinio stiklo priėjus žiūū, o ten didžiosios amankės išnara Gerai, kad jau mokyta, o tai verkčiau kaip krevetės gaila Ale gudri, neriasi naktį kai žuvys miega
SSveikos, noriu ir as pasirodyti savo mazaji akvariumiuka, bet kazkodel per imageshack, man neleidzia foto kelti, per kur dar galima ikelti?
Ir dar mano nuostabai..pasiziuriu i akvariuma, tyrineju visus kampelius, kur zuviukai slepiasi, ir akys uzkliuvo uz zuviuko mazo mazo, kudikelio gulincio ant zoles lapo paciame akvariumo virsuje... is kur ji ten atsirado? kai pirkau vakar zuviukus, sake zmogelis, kad jos da jaunos vestis vaikus. zuviukas gelvos spalvos. r galejo buti, kad vakar parsinesdama is drauges akviuko zoles parsineziau ir zuviuka? ka su juo daryti? nufotkinau bet nezinau kaip ikelt
tikimybe kad zuvys ja surys
Ir dar mano nuostabai..pasiziuriu i akvariuma, tyrineju visus kampelius, kur zuviukai slepiasi, ir akys uzkliuvo uz zuviuko mazo mazo, kudikelio gulincio ant zoles lapo paciame akvariumo virsuje... is kur ji ten atsirado? kai pirkau vakar zuviukus, sake zmogelis, kad jos da jaunos vestis vaikus. zuviukas gelvos spalvos. r galejo buti, kad vakar parsinesdama is drauges akviuko zoles parsineziau ir zuviuka? ka su juo daryti? nufotkinau bet nezinau kaip ikelt
tikimybe kad zuvys ja surys
QUOTE(deivukas @ 2013 09 30, 09:00)
labas rytas ! patyrusiu zuveliokiu noriu paklaust,kas per brudas isiveise mano mazajam.pradzioj maniau kad sraiges jaunikliai,bet...Tokie permatomi gyviai su tamsiu taskeliu viduje,sliauzia tik stiklu.Kas tai ir nuo ko ? Pirma mintis klad su sraige arba naujais augalais isiveisiau.Ar nepavojinga zuvim ?Kaip naikint ?Nes kiek stebiu ju pradejo dauget .isanksto dekoju
pas mane tokiu irgi "gerybiu" buvo. apmazejo kai isigyjau helena ir zuvis maziau sert pradejau. o dabar isnyko visai (tfu tfu tfu). net keista kad nera sraigiu
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 29, 15:36)
kaip ir atsirado gaidukui namai, bet tame akvariume gyvena auksine zuvele, ar galetu gaidelis buti kartu?
bukit atsaragi,is savo patirties sakau,taip netekom savo gaidelio
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 30, 14:50)
Gražiai apsitvarkėt o čia pas Jus 2 akvos ar abu gaidukai viename? na tą mažylį greičiausiai kad suvalgys jei ne šiandien tai artimiausią savaitę , juk nepirksit dar ir dėl jo naujo akvo