Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

kaip ir atsirado gaidukui namai, bet tame akvariume gyvena auksine zuvele, ar galetu gaidelis buti kartu?
Atsakyti
Aš esu auginus gaidį su auksine, sugyveno. Nebent labai agresyvus gaidys pasitaikys.
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 29, 15:36)
kaip ir atsirado gaidukui namai, bet tame akvariume gyvena auksine zuvele, ar galetu gaidelis buti kartu?

Kokios talpos tas auksinukes akvariumas? Man tai kyla itarimas, kad kazkas is "burbulu" operos... g.gif
Atsakyti
Auksinės šaltavandenės , o gaidelis šiltavandenis tai man jie atrodo nesuderinami vienam akvariume. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 09 29, 15:23)
Auksinės šaltavandenės , o gaidelis šiltavandenis tai man jie atrodo nesuderinami vienam akvariume.  4u.gif

nežinau, jie pas mane tris metus gyveno kartu 20L akvariume, maždaug 20 laipsnių temp. Po to perleidau kitiem žmonėm, tai kaip sekės toliau nežinau. Bet kad sugyveno - faktas.
Atsakyti
man tai katastrofa namie ir nezinau ka daryt. jau kaip ir sutariau, kad siandien viena gaideli pasiims, o dabar vaikams asaru pakalne, ne vienas nenori atiduoti "savo" gaidelio... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 09 29, 17:10)
nežinau, jie pas mane tris metus gyveno kartu 20L akvariume, maždaug 20 laipsnių temp. Po to perleidau kitiem žmonėm, tai kaip sekės toliau nežinau. Bet kad sugyveno - faktas.

Gaidelis žemoj temperatūroj labai pasyvus ir neįdomus būna. Kol auginau be termoreguliatoriaus tai jie nieko neveikdavo tik kybodavo vienoj vietoj, o dabar visad bent 25 laipsnius palaikau tai duodasi po visą akvariumą su gupijom. Auksinę šiuo metu ir auginu, bet atskiram akvariume
Atsakyti
Na, pas mane akvariume siandien apsigyveno molinezijos ir danijos. Grzu ziureti koks "veiksmas"akvariume vyksta. Idejau gyvu augaliuku, kazkaip atrodo, kad ir gaideliai maziau susitinka. seriau siandienkirminukais saldytais, imeciau puse kubelio zuviukai ede kiek reikejom o dabar nusmigo i dugna likutis. ar ji ir palikti ten ar isimti? ryt ko geo daug maziau duoti, jei tiek lieka. Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Omorfi: 29 rugsėjo 2013 - 20:55
Na ka siandie atliktas didelis darbas- didiji tvarkem.. isiroviau visus augalus, nusiurbem grunta.. ir vel atgal susodinau.. blyn uztrukau tik 5-6 valandikes lotuliukas.gif

na siandien dar nefotkinu- tegu nusistovi viskas, ryt nufotkinsiu ir idesiu smile.gif vaizdas daugmaz bus toks pats ir pagrindu vaizdo nekeiciau, tik bus gerokai apravetas smile.gif bet nieko tuoj vel prizels biggrin.gif ka isveziau tai i tris akvariumus iskeliavo biggrin.gif o pas mane netaip jau labai ir matos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 29 rugsėjo 2013 - 21:29
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 29, 21:46)
ar ji ir palikti ten ar isimti? ryt ko geo daug maziau duoti, jei tiek lieka.

Tikrai taip - geriau pasalint pasaro likucius, nebent dugniniu zuveliu turetumet ir rytoj porcija pamazinkit drinks_cheers.gif

QUOTE(Tuomce @ 2013 09 29, 22:25)
ka isveziau tai i tris akvariumus iskeliavo biggrin.gif o pas mane netaip jau labai ir matos biggrin.gif

Neprastas "gelynas" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 09 29, 23:10)
Neprastas "gelynas" thumbup.gif

Ir veikt su tokiu yra ka biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas ! patyrusiu zuveliokiu noriu paklaust,kas per brudas isiveise mano mazajam.pradzioj maniau kad sraiges jaunikliai,bet...Tokie permatomi gyviai su tamsiu taskeliu viduje,sliauzia tik stiklu.Kas tai ir nuo ko ? Pirma mintis klad su sraige arba naujais augalais isiveisiau.Ar nepavojinga zuvim ?Kaip naikint ?Nes kiek stebiu ju pradejo dauget doh.gif .isanksto dekoju 4u.gif
Atsakyti