Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio poliklinika Vilniuje

QUOTE(jukka @ 2008 01 16, 13:10)
4u.gif  O gal kas nors turi kokiu atsiliepimu apie gydytoja Bobrova?  ax.gif

4u.gif
Tai ka pas terapeute Bobrova niekas nevaiksto g.gif
Atsakyti
As prisirasius pas L.Samuiliene, man tai ji thumbup.gif Labai padejo, kai turejau problemu su nugara, nuodugniai apziuredavo, visus tyrimus nusiunte pasidaryti ir siaip maloni smile.gif
O va seniau buvau prirasyta pas Vigeliene, tai man nepatiko - toks jausmas, kad nieko nesupranta, manes pacios klausia, kas cia per liga galetu buti, lygtais as tureciau nusistatyti diagnoze, o ne ji!
Is ginekologiu viena karta papuoliau pas Albertaviciene, kita karta pas kazkokia kita (nepamenu pavardes blush2.gif ), tai man jos abi normaliai pasirode good.gif
Atsakyti
niu mergaites papasakosiu ir as savo dabar jau patirti smile.gif
prisiskaiciau cia visokiu atsiliepimu ir padariusi isvadas, kad geriausia terapiaute- Mamedova, o ginekologe- Nenarokova, nusprendziau pas jas ir apsilankyti siandien.
Nuejau i registratura prisirasyti antakalnio klinikoje. pirmaiusia reikejo pasirinkti terapiaute zinoma. Kadangi mano gatve nepriklause Mamedovai, o as pas ja norejau, registratore liepe nueiti pas ja ir pasiimti parasa, kad ji sutinka, kad as pas ja lankyciaus. niu ir ka nuejau as pas ja ir man ji tikrai labai patiko. Paklause, kodel noriu pas ja, o as ir sakau-internete labai geru atsiliepimu apie Jus skaiciau. tai matytumet kokia laiminga moteriske buvo biggrin.gif biggrin.gif
tai va kai prisiregistravau, t.y. isdave kortele, sakau eisiu pas gerbiamaja ginekologe Nenarokova, nes keliones pagrindinis tikslas ir buvo pas ja apsilankyt. Prie registraturos paklausiau, kada anksciausiai galima pas ja papult-man atsake, kad geguzes 13 (t.y. daugiau nei po 2 men!!), cia uzsiregistravus is anksto. niu bet as taip graziai paklausiau ar kaip nors neitu anksciau, tai man patare tiesiog prie jos kabineto plaukt, uzeit laisvesniu momentu ir paklaust-gal priims. tai va taip ir padariau. niu ir ka-prieme be problemu. ir tikrai ne as viena tokia kaip sakant is lempos atejus buvau. ji priima tikrai, tik reikia zinoma darbui baigiantis neit, nes nepriims.
zodziu, padariau isvada, kad sios dvi gydytojos tikrai labai neblogos, tikrai nenusivyliau ir rekomenduoju apsilankyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 01 16, 14:10)
4u.gif  O gal kas nors turi kokiu atsiliepimu apie gydytoja Bobrova?  ax.gif

Sveikute, as lankausi pas gyd. Bobrova..man tai ji labai faina, visada pataria, isklauso, siandien nusiunte mane pas ginekologe, as esu jau 12 savaite nescia, ir vis dvejojau kur eit ar privaciai ar i poliklinika..tai pasake kad nebloga ginekologe pav. Ninorokova berods...tai vat iki siol vistiek nezinau negaliu apsisprest kur vaziuot, kur prisirasyt i iskaita.. sad.gif
IS vienos puses antakalnyje visi tyrimai nemokami apart toksoplazmozes - apie 60 lt kainuoja... o jei jau privaciai tai visi tyrimai apsilankymas kainuotu apie 300 lt, bent jau kur domejausi..tai vat ir sprendziuuuu doh.gif g.gif
Atsakyti
Na, ir as pagauta visuotinio isgyrimo uzsiregistravau pas Nenarokova ax.gif
Aisku, gavau talona tik geguzes 27 d., bet kadangi nedega, tai ir islauksiu (gal ir man pavyktu prieiti laukiant prie kabineto laisvesnes minuteles, bet kad neturiu kada, reikia darbe sedeti blush2.gif ), tai teks po 2,5 men apsilankyti, papasakosiu tada ir as savo ispudzius
Atsakyti
Na, as tik noreciau pasakyti, kad KVERERIENE, tai nieko gero schmoll.gif mano nugara tikrai ne is tiesiuju ir tai plika akim matosi, o ji paciupinejo ir sako "tiesi nugaryte, kokie cia gali but skausmai" doh.gif na ir siaip, jei jau prasai ko, tai duoda, ale pati tai nelabai suvokia ka pasiulyt..
gyd. NORBUTIENE, tai vos kas-Roto virusas doh.gif tai as del to ir keiciau, nes jau pabodo ta pacia melodija klausyt, kai priezastys buvo visai kitos..
Maziliauskiene thumbup.gif Nenorejau jos prarast, tai rasiausi pas neaiskias terapeutes, bet jei jau dabar tai nebesusije, tai reikia keist Kvederiene g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake_blondy @ 2008 03 04, 10:34)
Sveikute, as lankausi pas gyd. Bobrova..man tai ji labai faina, visada pataria, isklauso, siandien nusiunte mane pas ginekologe, as esu jau 12 savaite nescia, ir vis dvejojau kur eit ar privaciai ar i poliklinika..tai pasake kad nebloga ginekologe pav. Ninorokova berods...tai vat iki siol vistiek nezinau negaliu apsisprest kur vaziuot, kur prisirasyt i iskaita.. sad.gif
IS vienos puses antakalnyje visi tyrimai nemokami apart toksoplazmozes - apie 60 lt kainuoja... o jei jau privaciai tai visi tyrimai apsilankymas kainuotu apie 300 lt, bent jau kur domejausi..tai vat ir sprendziuuuu  doh.gif  g.gif

Bobrova man irgi pasirode visai nebloga g.gif Shustra tokia moteriske tongue.gif
Bet man kazkaip pasirode, kad ji labai megsta "dovaneles" g.gif
Nenarokova lyg tai gera gydytoja ax.gif Pabandyk pas ja pavaikscioti, o jeigu kas nepatiks, tada bet kada galima "pabegti" i privacia klinika mirksiukas.gif
QUOTE(rixiuke @ 2008 03 13, 14:16)
Na, as tik noreciau pasakyti, kad KVERERIENE, tai nieko gero schmoll.gif mano nugara tikrai ne is tiesiuju ir tai plika akim matosi, o ji paciupinejo ir sako "tiesi nugaryte, kokie cia gali but skausmai" doh.gif na ir siaip, jei jau prasai ko, tai duoda, ale pati tai nelabai suvokia ka pasiulyt..
gyd. NORBUTIENE, tai vos kas-Roto virusas doh.gif tai as del to ir keiciau, nes jau pabodo ta pacia melodija klausyt, kai priezastys buvo visai kitos..
Maziliauskiene thumbup.gif Nenorejau jos prarast, tai rasiausi pas neaiskias terapeutes, bet jei jau dabar tai nebesusije, tai reikia keist Kvederiene g.gif

O man Maziliauskiene labai nepatiko schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 03 27, 20:53)
O man Maziliauskiene labai nepatiko  schmoll.gif  doh.gif

O kodel Maziliauskiene nepatiko?
kaip zmogus?
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2008 03 28, 10:45)
O kodel Maziliauskiene nepatiko?
kaip zmogus?

man labai nepatiko, kaip ji priziurejo mane metu schmoll.gif Daug cia pasakoti reiketu doh.gif Labiau nei mano ginekologe (Maziliauskiene) manimi rupinosi infektologe, genetike ir pavaduojanti ginekologe blink.gif O Maziliauskiene tik matavo pilva ir sirdele klausidavo blink.gif Daugiau nieko!!! Net slapimo tyrimus nevisada duodavo padaryti, sakydavo pailsek nuo tyrimu blink.gif
Na gal as jai nepatikau g.gif Bet ne as viena esu nepatenkinta jos prieziura nestumo metu. Siaip atrodo labai miela, vis vadina "dukra", bet priziuri tai ne labai. Jau nesakau, kad eilese reikia laukti nezinia kiek, ateini ir nors ir turi taloneli, bet kada pas ja pakliusi niekada nezinai, kviecia ka nori.
Cia jau kazkas rase irgi ta pati apie ja, kad buvo labai nepatenkinti kaip ji priziurejo nestuma.
Neseniai buvau pas ja apziurai po gimdymo, net nepaklause kaip gimdymas praejo, kaip vaikiukas Paklausiau apie spirale, tai tik recepta israse ir pora zodziu apie ja. Net tepenelio nepaeme , nors pries statant spirale tepinelis yra butinas!
Tai va, ieskau dabar kitos gydytojos.
Atsakyti
Tai jau po jukkos patirties su Maziliauskiene dziaugiuosi, kad pas ja neuzsirasiau blink.gif
Tikiuosi, kad ta Nenorokova (ar kaip ten jos pavarde) nenuvils g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panther: 03 balandžio 2008 - 09:49
QUOTE(panther @ 2008 04 03, 10:49)
Tai jau po jukkos patirties su Maziliauskiene dziaugiuosi, kad pas ja neuzsirasiau  blink.gif
Tikiuosi, kad ta Nenorokova (ar kaip ten jos pavarde) nenuvils  g.gif

Na as irgi dabar pas Nenarokova bandysiu ax.gif Tik pas ja eiles didziules doh.gif Tai jeigu nori vasara patekti, tai jau galima uzsirasineti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 04 03, 20:30)
Na as irgi dabar pas Nenarokova bandysiu  ax.gif Tik pas ja eiles didziules  doh.gif Tai jeigu nori vasara patekti, tai jau galima uzsirasineti  lotuliukas.gif

Agam, zinau apie eiles, nes pati kovo men. skambinausi uzsiregistruoti, tai tik geguzes gale gavau talona doh.gif
Atsakyti