Noriu pasidalinti savo patirtimi dėl Antakalnio poliklinikos,aš ten nuo studijų baigimo,tik ,kad nedaug vaikščiojau.
Anksčiau lyg ir patiko man terapeutė Bertulienė,bet, kai nuėjau dėl dažnų galvos skausmų, ji man pamatavusi spaudimą ir pamačiusi 170/120 pasakė,kad mano amžiuje negali būti tokio spaudimo ir tai nuo susijaudinimo??O ko man jaudintis,tai nelabai ir supratau.Tad du metus ir kentėjau nuo siaubingų galvos skausmų,tik kai ji atsisakė dalies pacientų ir mane permetė be mano žinios pas daktarę Motuzienę,supratau,ką reiškia GERAS GYDYTOJAS! Ji ne tik kad padarė visus tyrimus,kardiogramą,bet nustatė,kad nuo ilgalaikio padidėjusio spaudimo kažkas ten su širdim pasidarė negerai,išrašė spaudimą reguliuojančių vaistukų,tad nėra to blogo ,kas neišeitų į gerą.
Ačiū Jums Daktaryte!
Papildyta:
Sveikutės,
Tai vėl aš.Noriu pasidalinti savo dvejonėmis ką daryti.
Mano ginekologė daktarytė Albertavičienė,manau,kad ji šauni!
Turiu vieną problemą,dėl kurios tikriausiai keisiu daktarytę,tai echoskopija.
Ji nori pati atlikti gimdos ir jos priedų echoskopiją (monitoriuje),
bet tam reikia išgerti daaaaug vandens,kai prieš porą metų tai dariau,tai brrrrrrrrrrrrrrrrrr lig šiol prisimenu,kaip po to buvo žalia akyse.
Bet ji sako ,aš pati noriu pamatyti būklę,o ne duoda siuntimą,kaip tai daro kai kurie kiti ginekologai.
Patarkite ką daryti,gal eiti privačiai,bet tada jau suvisam reiks,ir kur modernesni aparatai ir įkandamos kainos.