Sonata Rubinaitė - kruopšti, atidi gydytoja
Pasikartosiu - Ingrida Motūzienė bent jau kiek gydausi, keisti šeimos gydytojos nesumaniau
QUOTE(geguzeraiboji @ 2014 04 04, 12:00)
O pediatrę kokią (ne šeimos gydytoją) Antakalnio p-koj rekomenduotumėte?
Kiek aukščiau išsamiai aprašiau mūsų situaciją.
Ačiū
Kiek aukščiau išsamiai aprašiau mūsų situaciją.
Ačiū
Mes lankomės pas gyd. Renatą Žemaitienę, man ji labai patinka, antrą vaikutį taip pat pas ją užrašiau. Dėl maitinimo krūtimi negaliu pasakyt - aš savo vaikus maitinau, bet problemų jokių neturėjom, tai kažkaip net nekalbėdavom šia tema, tiesiog paklausdavo, ar maitinu, pasakydavau, kad taip, uždėdavo pliusiuką ir viskas. Bet maitint pagal grafiką ir miegoti atskirai niekada nemokė Šiaip, sakyčiau, ligas gerai diagnozuoja ir gydo, antibiotikų ir kitų vaistų be reikalo neskirs, jeigu prirašo, vadinasi, reikia. Maloni su vaikais, galima jai bet kuriuo metu paskambinti pasitarti.
Antakalnio poliklinikoje jau 4 metai gydomės visa šeimyna. Šeimos gydytoja mūsų yra Saulė Dumašienė, ne tik gerai gydo bet ir maloni, neteko dar nusivilti. Pediatrė Danuta Žemoitel, vyras vaikas būdamas gydėsi pas ją, o dar ir dukrelė gydosi, domisi medicinos naujienomis, jeigu jai neaiški diagnozė pasiviečia arba duoda siuntima kitam gydytojui diagnozei patvirtint arba paneigt.
Sveikos, gal yra besilankančiu pas Odeta Akstinienę?
Noriu pagirti stomatologę B. Čekanauskienę. Nuo pat pirmojo vizito paliko labai malonų įspūdį: atidi, kruopšti, paaiškinanti viską, ką turėčiau žinoti apie savo dantų būklę, ko galėčiau tikėtis iš jų ateity (nes kai kurie itin komplikuoti atvejai), patinka jos bendravimas, o ir nusiskundimų dėl taisymo neturiu. Nė nesinori svajoti apie jokią kitą stomatologę.
QUOTE(laTulipe @ 2014 10 25, 14:53)
Noriu pagirti stomatologę B. Čekanauskienę. Nuo pat pirmojo vizito paliko labai malonų įspūdį: atidi, kruopšti, paaiškinanti viską, ką turėčiau žinoti apie savo dantų būklę, ko galėčiau tikėtis iš jų ateity (nes kai kurie itin komplikuoti atvejai), patinka jos bendravimas, o ir nusiskundimų dėl taisymo neturiu. Nė nesinori svajoti apie jokią kitą stomatologę.
O poliklinikoje stomatologų paslaugos dabar nemokamos? Nebežinau, nes visada vaikščiodavau į privačias klinikas. Ar eilės didelės?
QUOTE(Greta17 @ 2014 10 29, 11:48)
O poliklinikoje stomatologų paslaugos dabar nemokamos? Nebežinau, nes visada vaikščiodavau į privačias klinikas. Ar eilės didelės?
Medžiagos mokamos (pirštinės, plombos ir pan.). Paskutinįkart buvau gal metų pradžioje užsitaisyti skylutės krūminiame, tai mokėjau ~27LT (be nuskausminimo).
QUOTE(kuti kuti @ 2014 10 29, 11:28)
Medžiagos mokamos (pirštinės, plombos ir pan.). Paskutinįkart buvau gal metų pradžioje užsitaisyti skylutės krūminiame, tai mokėjau ~27LT (be nuskausminimo).
ačiū
A6 jau kelintą sykį už pliombavimą po ~34 Lt mokėjau (su nuskausminimu). Aišku, jei koks komplikuotesnis atvejis ir vieno apsilankymo, kad dantis būtų sutvarkytas, nepakanka, tuomet ir kaina didesnė.
O eilės tai matyt kaip pas kurią. Bet užsirašant, tai paskutiniu metu, kiek žinau, yra taip, kad pvz jei šį mėnesį nuspręstumėte užsirašyti pas stomatologę, galėtumėte rašytis gruodžio mėnesiui, lapkritį - sausiui ir t.t. Po to, kai pirmąsyk nueinat pas gydytoją ir norit toliau tęst apsilankymus, viskas irgi priklausys nuo gydytojos užimtumo, ar nesuplanuotos atostogos ir pan. Pvz gegužės pabaigoj kitą taloną man davė tik rugpjūčio mėnesiui. Nors ir registruojantis internetu pasitaiko, kad kai kurių gydytojų ir ankstesnį laiką galima rast ir nereik laukt mėnesio ar daugiau.
O jei skauda dantis, tai einat tiesiai ir bandot gaut ,,greitą'' taloną.
O eilės tai matyt kaip pas kurią. Bet užsirašant, tai paskutiniu metu, kiek žinau, yra taip, kad pvz jei šį mėnesį nuspręstumėte užsirašyti pas stomatologę, galėtumėte rašytis gruodžio mėnesiui, lapkritį - sausiui ir t.t. Po to, kai pirmąsyk nueinat pas gydytoją ir norit toliau tęst apsilankymus, viskas irgi priklausys nuo gydytojos užimtumo, ar nesuplanuotos atostogos ir pan. Pvz gegužės pabaigoj kitą taloną man davė tik rugpjūčio mėnesiui. Nors ir registruojantis internetu pasitaiko, kad kai kurių gydytojų ir ankstesnį laiką galima rast ir nereik laukt mėnesio ar daugiau.
O jei skauda dantis, tai einat tiesiai ir bandot gaut ,,greitą'' taloną.