Sveikutes,
kaip tik turiu ta pacia problema - neissirenku gydytojos antakalnio poliklinikoje... anksciau buvo vejaliene, tai man ji patiko. bet kai ji isejo i pensija, tai mane prirase prie Grimalauskienes.. jauna, bet vien i jos veida paziurejus aisku, kad jai giliai nusisvilpti ant taves... aisku, gal jai pinigu reikia, bet as nesu davusi ir kol kas nekeinu niekam duoti
Papildyta:
QUOTE(Piccola @ 2009 10 17, 09:41)
Siaubas
As visada einu pas gyd. Gileseviciene, gera gydytoja, ir eiliu niekada nebuna, tvarka pas ja
Pamenu supainiojau laika, pavelavau pusvalandi, ir jau neprieme, va. Na tik zinoma papult pas ja irgi reikia laukt apie 2 men, dabar laukiu 1,5 men, tai 4 d. jau eisiu
del arogancijos, tai si ta galiu pasakyti. Turejau ne koki apsilankyma antakalnio poliklinikoje, paaiskejo, jog gydytoja pamete tyrimus, paskui kone su saukimu isvare is kabineto, kai atejau suzinoti kas per tyrimai, nes matai, buvau neuzsiregistravusi, nors pati liepe to nedaryti, tiesiog ateiti ir ji greit pasakys kas ir kaip. Tai parasiau baisu pasipiktinimo laiska antakalnio vidaus auditorei
reakcija zaibiska - gavau atsakyma ta pacia diena: atsiprasymai, siulymai padeti isspresti situacija ir pan.. zodziu, kita diena gavau laika pas kita gydytoja, buvo padaryti pakartotiniai tyrimai (tada ir supratau, kad pirmuosius tyrimus kazkur pragane, numanau, jog del to ir isvijo), gydymo nereikejo, tai viskas tuom ir baigesi
zodziu, ne visada reikia tyleti, jei koks gydytojas negraziai elgiasi, arba neetiskai. Kartais, gal net laai retai, visgi kazkas isklauso ir mus
Papildyta:
QUOTE(Piccola @ 2009 10 17, 09:41)
Siaubas
As visada einu pas gyd. Gileseviciene, gera gydytoja, ir eiliu niekada nebuna, tvarka pas ja
Pamenu supainiojau laika, pavelavau pusvalandi, ir jau neprieme, va. Na tik zinoma papult pas ja irgi reikia laukt apie 2 men, dabar laukiu 1,5 men, tai 4 d. jau eisiu
geras
vakar uzsirasiau ir vakar patekau pas ja
kad ji pirmiau priima pazystamus, tas irgi tiesa... pabandykit registruotis internetu, siulyciau net kadien pasiziureti ar norimas gydytojas laisvas ta diena. man taip ir pavyko, dar pries tris dienas artimiausias laikas buvo po triju savaiciu, o vakar pasiziurejau ir pamaciau, kad vienas laikas atsilaisvino ir papuoliau