Na as Antakalnio poliklinikoje gydausi jau nuo 1998 metų, visus metus priklausau bendrosios praktikos gydytojai D.Lukočienei. Per visa laiką su sveikata problemų turėjau tikrai daug ir didelių, tačiau nusiskundimu ja neturiu. Kadaise gydė mane Antakalnio vaikų poliklinikoje ir deja gyd. Trinkūnienė nugydė iki lėtinio bronchito nuo kurio pradėjau bėgti tik prof. Kiaulikienės (santariškiu lig. gydytojos pagalba). Per tą laiklą turėjau invalidumo grupe nuo vaikystes iki 16 metu, o nuo 16 metu (beje ir gydausi pas Lukočiene) Perkvalifikavo į 3 invalidumo grupę, be to neapseita ir be dar vienos ligos - cistinės kasos fibrozės (arba mukovisiadozės) - tai tikrai labai retas susirgimas... Teko dėl jos domėtis literatūroje, tačiau prognozės labai nuvylė... Na man dabar 26 metai ir toli gražu aprašytų knygose ligos simtomų neketinu pasiekti, o be to ir gydytoja stebisi mano pažanga (kuri beje pati apie mano "buvusi" susirgimą ne retai užsimina ir pasiūlo profilaktiškai pasitikrinti). Taip, kad manęs jau beveik 11 metu nebaugina ilgas pasisėdėjimas poliklinikos koridoriuose prie jos kabineto, nes tikrai žinau, kad su rimta liga šiaipsau nepaleis...
Beje kažkodėl apie gydytoją D.Lukločienę šiame forume atsiliepimų neradau (buvo tik vieną kartą klausta ar pas ją verta registruotis - mano nuomone net labai verta