Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio poliklinika Vilniuje

Mano terapeutė Vigėlienė ar kažkaip panašiai. Tai ji tokia miela ir motiniška, pagyvenusi, bet jei su ja maloniai ir taip lėčiau kalbi smile.gif tai jinai tau irgi būna super maloni. Aš priekaištų neturiu, visada kai kreipiuosi, tai ji krūvą tyrimų padaro... O jei papasakoji, kad buvai apsinuodijusi jogurtu, tai jai artima pasidarai biggrin.gif Nes ji pati buvo apsinuodijusi smile.gif
Atsakyti
Sakykit, merginos, ka su savim reikia tureti, norint prisiregistruotis poliklinikoj? As ne is Vilniaus.
Sakykit, ar Antakalnio poliklinikoj galima atlikti kraujo tyrimus? Kai su tuo dabar, ar reikia moketi uz tai? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Revlona @ 2009 03 19, 11:22)
Sakykit, merginos, ka su savim reikia tureti, norint prisiregistruotis poliklinikoj? As ne is Vilniaus.
Sakykit, ar Antakalnio poliklinikoj galima atlikti kraujo tyrimus? Kai su tuo dabar, ar reikia moketi uz tai? Aciu

Prisiregistruojant reikia turėti kokį nors dokumentą.
kraujo tyrimus atlikti tai tikrai galima,o dėl mokėjimo,manau,kad tau tiksliausiai atsakytų gydytoja.kai kurie tyrimai yra mokami
Atsakyti
Na as Antakalnio poliklinikoje gydausi jau nuo 1998 metų, visus metus priklausau bendrosios praktikos gydytojai D.Lukočienei. Per visa laiką su sveikata problemų turėjau tikrai daug ir didelių, tačiau nusiskundimu ja neturiu. Kadaise gydė mane Antakalnio vaikų poliklinikoje ir deja gyd. Trinkūnienė nugydė iki lėtinio bronchito nuo kurio pradėjau bėgti tik prof. Kiaulikienės (santariškiu lig. gydytojos pagalba). Per tą laiklą turėjau invalidumo grupe nuo vaikystes iki 16 metu, o nuo 16 metu (beje ir gydausi pas Lukočiene) Perkvalifikavo į 3 invalidumo grupę, be to neapseita ir be dar vienos ligos - cistinės kasos fibrozės (arba mukovisiadozės) - tai tikrai labai retas susirgimas... Teko dėl jos domėtis literatūroje, tačiau prognozės labai nuvylė... Na man dabar 26 metai ir toli gražu aprašytų knygose ligos simtomų neketinu pasiekti, o be to ir gydytoja stebisi mano pažanga (kuri beje pati apie mano "buvusi" susirgimą ne retai užsimina ir pasiūlo profilaktiškai pasitikrinti). Taip, kad manęs jau beveik 11 metu nebaugina ilgas pasisėdėjimas poliklinikos koridoriuose prie jos kabineto, nes tikrai žinau, kad su rimta liga šiaipsau nepaleis...
Beje kažkodėl apie gydytoją D.Lukločienę šiame forume atsiliepimų neradau (buvo tik vieną kartą klausta ar pas ją verta registruotis - mano nuomone net labai verta thumbup.gif
Atsakyti

[/quote] Sveikos mergaites, man tokia dilema iskilo.. Gal patarsit ka nors .Esu nescia astunta savaite, privaciai vaikstau pas savo ginekologe .Bet visus tuos tyrimus noriu darytis poliklinikoj zinoma .Pries kelis metus buvau priregistruotaCentro pol.jaksto gatvej kaip studente .Bet dabar gyvenu prie pat antakalnio pol.(laikinai) Galvoju i kur geriau man eiti? Bet jei i centro tai eiciau i centrine prie jogailos stoteles .Gal parekomenduosit i kuria pol eiti??? pas koki seimos gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Jurgita82 @ 2009 05 10, 23:42)
Na as Antakalnio poliklinikoje gydausi jau nuo 1998 metų, visus metus priklausau bendrosios praktikos gydytojai D.Lukočienei. Per visa laiką su sveikata problemų turėjau tikrai daug ir didelių, tačiau nusiskundimu ja neturiu. Kadaise gydė mane Antakalnio vaikų poliklinikoje ir deja gyd. Trinkūnienė nugydė iki lėtinio bronchito nuo kurio pradėjau bėgti tik prof. Kiaulikienės (santariškiu lig. gydytojos pagalba).

Manau,kad kažką sumaišei-gydytoja Trinkūnienė yra odontologė ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,o gal kas turi ka papasakoti apie vedeja mekiene? as pastojau ir liepa pas ja eisiu?
Atsakyti
QUOTE(Bitute @ 2009 05 13, 12:09)
Manau,kad kažką sumaišei-gydytoja Trinkūnienė yra odontologė ax.gif

Atsakyti
QUOTE(agusia @ 2009 06 05, 19:27)
sveikos mergaites,o gal kas turi ka papasakoti apie vedeja mekiene? as pastojau ir liepa pas ja eisiu?

Man tai nea schmoll.gif
Atsakyti
Na gydytoja Trinkūnienė tikriausiai ne viena dirbanti, dirbusi Antakalnio poliklinikoje. As pas ją gydžiausi kai buvau visai vaikas tai buvo apie kokius 83 m. Dabar gal ten yra bendrapavardė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agusia @ 2009 06 05, 19:27)

Su pirmu vaiku kai buvau nėščia tai viskas buvo super, bet su antru kai vaikščiojau atrodė, kad pas kitą žmogų einu. Jeigu vėl būčiau nėščia tai tikrai pas ją nebeičiau.
Atsakyti
Tai, kad Mekienė lyg ir nebe vedėja.... blush2.gif Pasenusi ji, anksičiau tikrai gera gydytoja buvo, dabar tai nežinau... g.gif
Atsakyti