Sveikutes,
Noriu pasidalinti ispudziais apie savo
gyd.Skrebiene - neikit pas ja, jos sesele bjauri, o ir gydytoja ne pati geriausia. Jau ne viena karta buvau nusivylusi, nesenai sirgau kazkokiu virusu, nusilpes organizmas buvo, galvos skausmai, savaite nieko beveik nevalgiau, pastoviai miegas eme, visa laika salta buvo, pykino, o viena ryta net vemiau (nieko nevalgiau pries tai ir siaip visa savaite nelabai ka valgiau). Gyd.Skrebiene man pasake gal kazka suvalgei, kai pasakiau jai kad visa savaite beveik nevalgiau, tai ji tipo gal nescia (tikrai ne), duok man nedarbingumo lapeli, uzdarysim ir tiek (jis jau pries 3 dienas buvo uzdarytas, tai pasijutau kvailai, lyg eiciau pas ja tik del jo). Tiesa per pirma apsilankyma ji nenusiunte manes kraujo tyrimo, nes paziurejo i pries 2-3 menesius darytus kraujo tyrimus
O siandien dar vienas bajeriukas buvo, atejau laiku ir seseles pasiteiravau ar mano kortele yra, paziurejo ir pasake, kad nera, paziurejusi i jos nepatenkinta veida, pasisiuliau nueiti pati i registratura paimti korteles, uztrukau ir 15 min pavelavau, nei buvau uzsirasiusi, tai pries mano nosi nusprende pietu pertrauka padaryti, po kurios gydytoja pakviete kita pacienta, nes as tipo pavelavau, tai pasedek uz tai. O kai seseles pasiteiravau kodel nepasaket kad as nuejau korteles, tai ji tipo manes nebuvo, as buvau pertraukoj
jus net neisivaizduojat kokia as buvau "patenkinta", Skrebiene tik pasake reikejo sedeti ir laukti, sesele pati butu nuejusi
Lankausi pas ja tik karta per metus (kai rimtai susergu) ir visada beveik bunu nusivylusi ja ar sesele, kuri yra nemaloni su pacientais, pagyvenusius zmones daznai apsaukia, tipo lendi, sedek ir lauk tiek kiek reikia.
Bandysiu pas Mamedova ar Motuziene uzsirasyti, apie jas tikrai neblogi atsiliepimai cia yra
Sekmes visoms ir aciu uz tai, kad dalinates patarimais