Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio poliklinika Vilniuje

Uzrase mane pas terapiaute Andrijevaite. Idomu, kokie atsiliepimai apie ja. Ar profesionali gydytoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maty @ 2008 04 11, 09:08)
Uzrase mane pas terapiaute Andrijevaite. Idomu, kokie atsiliepimai apie ja. Ar profesionali gydytoja?  g.gif

einu ir as pas ja...is pradziu visai patiko, jauna gydytoja, bet po ilgesnio laiko susidariau kiek kitoki ispudi...jei tik kokia liga - iskart antibiotikus bruka, buvau persalus, tai paklause, ar reiks biuletenio, tai net neapziurejo doh.gif buvo slapimo pusles uzdegimas (ne pirma karta) bet vis tiek net netyre slapimo - iskart antibiotikai ir eik lauk...tyrimus paciai reikia prasyt...turiu su skydliauke pakitimu, kelis kartus tiesiog be siuntimo pas endokrinologa buvau, bet viena karta jau nebeprieme blink.gif ejau siuntimo, tai ka - panele andrejevaite pareiske, kad man tiroksinas israsytas ir nera reikalo ir eit pas endokrinologa doh.gif mazdaug gerk ir tiek... artimiausiu metu ruosiuosi keisti gydyta, va ka galiu papasakoti apie sia gydytoja ax.gif
Atsakyti
Aišku, vadinasi Andrejevaitė irgi ne stebuklas g.gif
Pažiūrėsiu ka ji man pasiūlys dėl nevirškinimo, o antibiotikų aš iš vis negaliu gert doh.gif

QUOTE(minute_ @ 2008 04 13, 12:28)
einu ir as pas ja...is pradziu visai patiko, jauna gydytoja, bet po ilgesnio laiko susidariau kiek kitoki ispudi...jei tik kokia liga - iskart antibiotikus bruka, buvau persalus, tai paklause, ar reiks biuletenio, tai net neapziurejo doh.gif buvo slapimo pusles uzdegimas (ne pirma karta) bet vis tiek net netyre slapimo - iskart antibiotikai ir eik lauk...tyrimus paciai reikia prasyt...turiu su skydliauke pakitimu, kelis kartus tiesiog be siuntimo pas endokrinologa buvau, bet viena karta jau nebeprieme blink.gif ejau siuntimo, tai ka - panele andrejevaite pareiske, kad man tiroksinas israsytas ir nera reikalo ir eit pas endokrinologa  doh.gif mazdaug gerk ir tiek... artimiausiu metu ruosiuosi keisti gydyta, va ka galiu papasakoti apie sia gydytoja  ax.gif

Atsakyti
Norejau jusu paklausti, o kaip yra jei esu prisiregistravusi kitoje klinikoje, kurioje nera ginekologo, todel is seimos gydytojos gavau siuntima. Ar einant i sia poliklinika galesiu pasirinkti kokio gydytojo noreciau ar kaip? blush2.gif Nepykti uz kvailus klausimus, bet nesu susidurusi su valdiskom gydymo istaigom... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2008 04 03, 09:49)
Tai jau po jukkos patirties su Maziliauskiene dziaugiuosi, kad pas ja neuzsirasiau  blink.gif
Tikiuosi, kad ta Nenorokova (ar kaip ten jos pavarde) nenuvils  g.gif

as buvau ir pas Maziliauskiene, ir pas Nenarokova. nepatiko nei viena, nei kita schmoll.gif Nenarokovos sesele bjauri, kelis kartus man uzsimine apie tai, kad jeigu ateini cia be talonelio, tai gydytoja uz tai papildomai pinigu negauna, o dirbti cia su tokiom, kaip as reikia doh.gif tai, kol nesdavau jai tai ta, tai ana nebambejo, tik atejau be nieko - ir vel doh.gif po to karto nebuvau pas ja, ir gydymo irgi normalaus nebuvo schmoll.gif po to nuejau pagal rekomendacija i privacia klinika savanoriu pr., tai ten netycia uzmaciau Nenarokova - tai buvo malonumo isikunijimas, kad net slykstu doh.gif
del Maziliauskienes: nepatiko, kad kai pasakiau, kad turbut man yra uzdegimas, tai ji pasake, taip, yra, jis visoms buna, naudok, dukra, tantum rose doh.gif o kai pasiuliau paimti tepineli jai - pasake, kam? tik sugaisime savaite, kol gausim rezultata, o ji ir taip zino diagnoze.... doh.gif tai irgi daugiau nejau schmoll.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Oaš labai nusivyliau Albertavičiene.....
Paėmiau talonėlį tokį, kokį davė registratūroje,o ji ,kad pradės šaukti,kad šis talonėlis negalioja mano siuntimui,kad reikia mokėti pinigėlius....Galiu aš ir susimokėti,dirbu ir uždirbu ir sumoku tam ,kas nuoširdžiai už juos atidirbta,bet nereikia ant manes staugti,- ne išmaldos prašyti atėjau....o tik tepinėlio ....
Daugiau jos akyse nenoriu matyti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Na ir nuvilet mane del Maziliauskienes ir Ninorokovos verysad.gif As prisiskaiciau cia geru atsilepimu,na ir pora draugiu rekomendavo Maziliauskiene. Tai praeita savaite nuejau uzsiregistruoti i Antakalnio poliklinika. Pasakiau, kad noriu butent patekti pas Maziliauskiene, tai man registraturoje pasake, kad genikologa galesiu pati pasirinkti- tai kaip supratau jie neprirysti. Tada prirase terapeute -Lukociene. Gal ka apie ja zinote? Butu idomu suzinoti kur papuoliau smile.gif
Del taloneliu, tai jo eiles nerealios, pasiule tik rugpjucio men. pas Maziliauskiene. Pasiklausiau kaip patekti anksciau, sake reikia siuntimo is terapeuto, tai 30 d. einu pas ta Lukociene prasyt siuntimo. Tai va dabar ir mastau pas ka prasyti? Po tokiu rekomendaciju Maziliauskiene biski krito akyse, o del Ninorokovos tai ji man visai patiko, kai buvau privaciai pa ja.

Lauksiu atsakymu ir patarymu.
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kuri susidurete su situacija, kai pas Nenorokova lankaisi, paskui ji liepia ateiti rugpjucio pabaigoje, kai tuo tarpu talonu yra tik rugsejo antrai pusei, tai tada bandyti eiti be talono i gyva eile ar kaip?
Atsakyti
Sveikos. Gal kas galite patarti gera alergologa antakalnio poliklinikoje? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, na va pagaliau atradau laiko parasyti savo kaip sekesi pas dar. Laukociene ir t.t.
Zodziu, tai sena daktare ir senu paziuru. Pasirode nelabai maloni, tokia susirugusi, bet atejau su sypsena ir sakau mes su vyru vaikeli planuojame, noreciau issityrti ir patekti pas gen. Maziliauskiene. Tai be problemu israse visus tyrimus (na tai yra kraujo, slapimo, bendras kazkoks ir dar kazka), pas gen. talona gavau ta pacia diena. Tik napetiko nuomone, kai specialiai paklausiau gal kokiu vitaminu specialiu reikia geriti (norejau patikrinti zinias smile.gif), tai sake nieko nereikia tik valgyti daugiau naturaliu prodoktu. Tada paklausiau del katino, tai lepe ismesti verysad.gif , prigasdino del visokiausiu alergiju ir t.t.

Vakare nuejau pas isgirta gen. Maziliauskiene. Pasirode visai maloni, nieko blogo nepasakysiu. Patikrino, israse vitaminu. Pasiskundziau del katino, tai labai apgyne- sake kad nieko blogo nuo to katino nebus, jeigu jis naminis ir nevaiksto i lauka biggrin.gif
Nustebino tik pora dalyku, kodel neskyre tyrimu del raudoniukes ir taksoplazmozes (ar kaip ten ji), nors sakiau g.gif , kad reiketu. Pasake, kad sveika ir lauks su gera naujiena, bet kaip ji gali sakyti jeigu nezino, nei tyrimu mate nei ka. Sakiau, kad anksciau buvo problemu su bak. vaginoze, tai net tepinelio nepaeme patikrinti ar dingo tikrai (nors nusiskundimu neturiu dabar).
Na zodiu nezinau g.gif kaip cia skaitosi gera daktare.
Eisiu turtut pati pasidarysiu tuos tyrimus, nes poto gali buti velu ir pasekmes baisiasnes verysad.gif

Na va tiek ziniu.
Atsakyti
su pirmu nestumu lankiausi pas Maziliauskiene. Neturiu ka blogo pasakyti. Visada maloniai sutikdavo, pajuokaudavom. Jos toks budas, kad ji nesureiksmina problemu, stengiasi be reikalo nenervinti. Visada nuramindavo ir paguosdavo jei skusdavausi.
dabar irgi pas ja eisiu, va laukiu rugpjucio 5 dienos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, uzsirasiau pas ginekologe gyd. Kivilpsaite ar kazkaip panasiai gal kas nors esate girdejusios kaip ji? Aciu labai uz info
Atsakyti