QUOTE(liomi @ 2014 01 30, 02:13)
Pakeliui!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(yuki @ 2014 01 30, 10:28)
reikia gražūs, o dar jaunai, ryškiai
dėl pristatymo, tai ir uk super greičiu dabar pristatė - 6 dienos
dėl pristatymo, tai ir uk super greičiu dabar pristatė - 6 dienos
Na as cia del rimavimo daugiau,pasakiau kad tipo jauna ir ryski, bet aciu uz palaikyma -perku
QUOTE(Jolė*** @ 2014 01 30, 11:09)
Javary mažo dydžio baryesos poilgiai stovėjo ir niekas nepirko, buvo ir tamsiai rudų, o kainavo berods kažkur po 18 eurų su trupučiu.
Pernai pavasarį pirkau all starus už 17 eurų, na ne visai rožiniai, tokie švelniai raudoni, bet lyg pagarinti ar patrinti, ale kaip visada - paskutinė pora ir dydis, o dar iš vyriškų skyriaus kažkodėl
Pernai pavasarį pirkau all starus už 17 eurų, na ne visai rožiniai, tokie švelniai raudoni, bet lyg pagarinti ar patrinti, ale kaip visada - paskutinė pora ir dydis, o dar iš vyriškų skyriaus kažkodėl
QUOTE(linamog @ 2014 01 30, 11:31)
Normali, bet ne ach.
Galiu tik US dydzius pakomentuot, jei jums kazka sakys. Mano nuomone, didinti, tiek moterisku 8US, tiek paauglisku 5,5Youth vidpadis buvo apie 26cm.
Galiu tik US dydzius pakomentuot, jei jums kazka sakys. Mano nuomone, didinti, tiek moterisku 8US, tiek paauglisku 5,5Youth vidpadis buvo apie 26cm.
Ilindau i co.uk ir ten grazuoliukai conversiukai 22 svarai ,kas yra dar oigiau nei 32 eurai Ir dar geresne spalva, pas prancuzus bliedna ruzava o ten radau electro pink
Man konversu dydziai tragedija turiu 39d i kuri neikisu kojos, turiu 39d kuris man geras, turiu 40d kuris man vos vos