QUOTE(pumpica @ 2014 01 29, 13:52)
situs turiu juodus, 7 angliska dydi, koki ir visada perku clarks (41eur), nu tai man jie truputuka spaudzia
uzsidejau viena kart, ir dabar reiks pardavinet. Bet man jie spaudzia ne i ilgi, o virsuje, peda gal mano platesne ar kaip
pirmi clarksai, kuriu 7 UK dydis netinka idealiai ...
Gal kam reikia?
Aš pavasarį tokius su trumpais auliukais clarksus nusipirkau, mačiau, kad viršūnės smailėja, galvojau, kaip čia bus. pirkau 41 dydį. Gavau, įkišau koją, velnias, į ilgį geri, nu bet šonai pėdos taip apspausti, jog jaučiausi kaip kinietė, kurios pėdą traumavo, kad į miniatiūrinius batelius tilptų. Galvojau ką daryti - pasilikt baugoka, parduot - gaila, nors perkančių kaip mat būtų atsiradę, juk pirkau gal su 80 proc. nuolaida. Nusprendžiau imtis pratampymo. Skaičiau visokius variantus - ir kad į šaldymo kamerą įkišti batą, kuriame maišelis su vandeniu, tipo šals ir plės, ir dar kažkokių, bet tingėjau imtis tokių razborkių. Papraščiausiai užsidėjau frotinę storesnę kojinę ir po truputėlį vaikščiojau po kambarį, po to ją pakeičiau į vilnonę, dar vėliau susimoviau abi. Rezultatas - turiu man tinkančius ir patinkančius batus.