QUOTE(~me2za~ @ 2014 01 23, 16:09)
Jole, o EMU pagal jus atitiko dydi? Nes as taip pat pagal lentele oficialaus Emu psl susidariau nuomone, kad reikia imt didesnius nei iprastai
QUOTE(natina @ 2014 01 23, 16:18)
Parašysiu išmatavimus savųjų. Nešioju 40-41 dydį, ant mano EMU būtent taip ir užrašyta EU 40/41 (UK 7), išmatavau išėmus vidpadį - 26,3 cm., manieji batai avikailiniai, o tokie, priešingai nei su vilna, nepadidėja vilnai susivėlus. Kadangi pirkau ne javaryje, tai ir tam puslapį buvo toks dydis užrašytas, o vat čia 40 net nėra, yra 39 ir 41, tai mąstant turėtų tas 41 atitikti 40-41, bet aš blondinė ir kartais su loginiu mąstymu galiu prašauti
Nors mano giliu įsitikinimu jie atitinka dydį, juolab jei perku batus šiaip žieminius, su kokiu nestoru kailiuku ar vilna, aš netgi noriu šiek tiek laisvesnių, kad kokią storesnę kojinę apsimauti, bet su EMU man pakanka visai nestoros kojinėlės, tad didesnių tikrai neprireikė.
Natina, nėr už ką, kaifuoju nuo atradimų, galėčiau darbą tokį dirbti - knistis kur kokie batai pigiau, o jei dar atlyginimą už tai gaučiau