O aš vakar jiems parašiau, kodėl neveikia kodas, tai paskambino man Nepaisant to, kad jam sunku šnekėti angliškai, visaip bandė padėti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 01 07, 08:47)
O aš vakar jiems parašiau, kodėl neveikia kodas, tai paskambino man Nepaisant to, kad jam sunku šnekėti angliškai, visaip bandė padėti
Tai kad vakar jis vel veike
QUOTE(monday @ 2014 01 07, 09:10)
medžiaginis alia veliuras
Man Geox atitinka dydį
Šiaip siūlyčiau pasiskambinti į Ozą ten yra jų parduotuvė arba keletą kitų ilgaaulių pasimatuoti, daug maž susidarysite įspūdį.
Šiaip siūlyčiau pasiskambinti į Ozą ten yra jų parduotuvė arba keletą kitų ilgaaulių pasimatuoti, daug maž susidarysite įspūdį.
Panos, skaičiau pirmą psl, dėl mažiausios kainos garantijos - jei užsakiau batus iš javari.de gruodžio 21 d., o gavau šiandien, t.y. sausio 7d, ir nuėjau į www ir paaiškėjo, kad sumažino kainą net 25 eur (vajie vajie ), tai daba man jau nebeis skirtumo susigrąžinti ? o tada jei aš juos grąžinčiau su 22lt nuostoliu, tai man atgal pervestų pilną pradinę kainą, kiek ir mokėjau? na vistik skirtumas 85 lt tai užsisakyčiau tokius pat vėl
QUOTE(CaraMela @ 2014 01 07, 11:15)
Panos, skaičiau pirmą psl, dėl mažiausios kainos garantijos - jei užsakiau batus iš javari.de gruodžio 21 d., o gavau šiandien, t.y. sausio 7d, ir nuėjau į www ir paaiškėjo, kad sumažino kainą net 25 eur (vajie vajie ), tai daba man jau nebeis skirtumo susigrąžinti ? o tada jei aš juos grąžinčiau su 22lt nuostoliu, tai man atgal pervestų pilną pradinę kainą, kiek ir mokėjau? na vistik skirtumas 85 lt tai užsisakyčiau tokius pat vėl
Taip, jums grazintu jusu moketa kaina.
QUOTE(natina @ 2014 01 07, 07:54)
Tai kad vakar jis vel veike
Ryte dar neveikė, vėliau nebandžiau
QUOTE(Danačka @ 2014 01 06, 22:48)
Geox yra truputi didinti, gal puse dydzio panasiai. Cia is mano patirties. Siaip labai kokybiski.
Aciu uz atsakyma , reiks kazkaip iki Ozo nusigauti pasizvalgyti:)
QUOTE(CaraMela @ 2014 01 07, 11:15)
Grazintu pilna kaina
Bet as pabandyciau dar is pradziu jiems paraysti laiska, gal jie ir taip grazintu jus ta skirtuma.Parasykite, kad ilgai lauket siuntinuko, nes buvo sventes ir t.t.gal pavyktu
Dar norejau pasidalinti svao patirtimi.Uzsisakiau pinigine, po 4 dienu, kitur radau geresne, paziurejau, kad dar neissiusta, nors anuliuoti uzsakymo nebuvo to mygtuko, parasiau jiems laiska, kad matau, kad neissiusta, gal gali anuliuoti ta preke, parase kad gali ir anuliavo