Įkraunama...
Įkraunama...

Javari.co.uk/de/fr

mergaitės, ar kam nors pasisekė su nuolaidos kodu nusipirkti rankinę/krepšį/piniginę? man kelioniniam krepšiui neduoda pirkti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 10 11, 07:49)
Merginos, kuriu peda siaura ir ilga, pasidalinkite nuorodom kokios balerinos tiko, kad nebutu placios 4u.gif

Jole***, man atrodo Jus avite 41 d ir peda siaura, ar klystu? 4u.gif


Nešioju 40-41, balerinas turiu 41, bet mano pėda, manau, vidutinio platumo, nes tikrai yra siauresnių ir platesnių, mano blauzda pakankamai plona smile.gif Kiek turiu balerinų, tai pradžioj situacija būna tokia, kad apsiaunu ir jaučiu, kad nauji batai, kiek laiko panešiojus jos man prasitampo ir tada jau būnu kaip su patogiom šlepetėm smile.gif Nežinau, ar turint tikria siaurą pėdą, išsinešiotų ir kristų, nes man tiesiog prisitaiko prie kojos. Turiu Bugatti, Pretty Ballerinas, Marc Shoes, Clarks, kažkokių dar nuo seniau, nepamenu dabar. Bet aš stengiuosi tos pačios firmos batų nepirkti, noriu daugiau kažką išbandyt, tai suku būtų palyginti, ar priklauso nuo modelio.
Atsakyti
laba, gal kas turit atsiliepimų apie šias firmas ir dydžius?
Andrea Conti
Puma
Les Tropeziennes
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 10 11, 12:59)
Nešioju 40-41, balerinas turiu 41, bet mano pėda, manau, vidutinio platumo, nes tikrai yra siauresnių ir platesnių, mano blauzda pakankamai plona smile.gif Kiek turiu balerinų, tai pradžioj situacija būna tokia, kad apsiaunu ir jaučiu, kad nauji batai, kiek laiko panešiojus jos man prasitampo ir tada jau būnu kaip su patogiom šlepetėm  smile.gif Nežinau, ar turint tikria siaurą pėdą, išsinešiotų  ir kristų, nes man tiesiog prisitaiko prie kojos. Turiu Bugatti,  Pretty Ballerinas,  Marc Shoes, Clarks, kažkokių dar nuo seniau, nepamenu dabar. Bet aš stengiuosi tos pačios firmos batų nepirkti, noriu daugiau kažką išbandyt, tai suku būtų palyginti, ar priklauso nuo modelio.



A, aisku smile.gif
Mano ir peda siauroka ir blauzda plona ax.gif
Na ka gi, teks siuntinetis ir matuotis smile.gif Nes , tarkim, Bugatti man panesiojus ziauriai per placios patapo...
Atsakyti
Kas galetu pasidalint kokie batai tiktu plonai blauzdytei? ax.gif Ačiū labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine777 @ 2013 10 11, 15:00)
Kas galetu pasidalint kokie batai tiktu plonai blauzdytei?  ax.gif  Ačiū labai  bigsmile.gif


Jūs dar parašykite, kokį dydį nešiojate, nes mano blauzda plona + 40 dydis, tai būna taip, jog apsiavus kokį 38 dydį dar galima kentėti, o jau 40 dydžio batuose blauzda plaukioja kaip vienišas laivas jūroje biggrin.gif. Taip kad gal mažesnei kojai su plona blauzda yra didesnis pasirinkimas, o va, didesnių dydžių dažniausiai ir bato aulas platesnis mad.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 10 11, 15:34)
Jūs dar parašykite, kokį dydį nešiojate, nes mano blauzda plona + 40 dydis, tai būna taip, jog apsiavus kokį 38 dydį dar galima kentėti, o jau 40 dydžio batuose blauzda plaukioja kaip vienišas laivas jūroje  biggrin.gif. Taip kad gal mažesnei kojai su plona blauzda yra didesnis pasirinkimas, o va, didesnių dydžių dažniausiai ir bato aulas platesnis  mad.gif.


MAno dydis 37 bet blauzdyte labai plona, sakaliukas doh.gif
Atsakyti
Ryt galesiu ideti kokie ilgaauliai tiko mano 41 d, plonai blauzdai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andira @ 2013 10 11, 13:00)
laba, gal kas turit atsiliepimų apie šias firmas ir dydžius?
Andrea Conti


Esu pirkus Andrea Conti ne vienus batus, mano dydis 35, tai dydį tikrai atitinka, kokybė batų gera, tik labai dažnai būna neodiniai šios firmos, atkreipkit dėmesį prieš pirkdama. nes pvz. aš negaliu avėti batų, kurių vidus sintetinis.
Dar turiu vienus juodus batelius, tai žiauriai dažo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jur12345: 12 spalio 2013 - 13:50
QUOTE(ausrine777 @ 2013 10 11, 15:00)
Kas galetu pasidalint kokie batai tiktu plonai blauzdytei?  ax.gif  Ačiū labai  bigsmile.gif

4u.gif

Situos turiu, tinka tik siaurai blauzdai 4u.gif

https://www.javari.de/dp/B008FKNTYQ
Atsakyti
QUOTE(Andira @ 2013 10 11, 13:00)
laba, gal kas turit atsiliepimų apie šias firmas ir dydžius?
Andrea Conti
Puma
Les Tropeziennes
ačiū 4u.gif

Manau kokybė Andrea Conti labai gera. Man labai patiko šie batukai Andrea Conti , bet kažkas nupirko mano dydį verysad.gif
Puma geri spotbačiai
Man patinka Ecco ir nusipirkau šiuos sportbačius, dydis atitinka ir oda gera

Atsakyti
Sveikos,
Gal kas žinote ir galite padėti? Gražinu batus javariui, ar pinigus perveda iš karto, kai pasiunčia kodą grąžinimo ar tik tada, kai gauna batus jie?
Ir dar. Tuos batus aš jau gražinsiu antrą kartą doh.gif Tai man grąžinimą daryti per tą užsakymą pirminį (kur su kaina), ar tą paskutinį, kai atsiuntė naujus batus be naujos sąskaitos ir kainos?
Atsakyti