Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

Sveiki, as irgi esu prisijungus prie ojooo.... mano draugė jau senokai ten dirba, tai priklausomai nuo laiko bet uzsidirbti pavyksta (kazkuri menesi jai pavyko uzsidirbti apie 500 $ gryno pelno, vėliau, kazkodel refu aktyvumas buvo labai sumazėjes, tai pinigai kapsėjo labai iš leto..) as dar ne senbuvė ten, bet jau turiu 1500 refu, pirmas mėnuo man, sekas manau visai neblogai... nu žodžiu, jei kas norėtumet jungtis ir jums kiltu klausimų, atsakyciau i visus, tik labai norėčiau kad jungtumetes per mano linka, nes nei vieno dar tiesioginio refo neturiu, o labai noreciau turet biggrin.gif
Atsakyti
ir kaip su ismokom? man veluija nuo 01/01/2014 ir jum?
Atsakyti
sveiki,
as ir prisijungiau, drclix.com forume zmoniu atsiliepimai lab geri, aisku dar mazai jam laiko, bet zmones jubgiasi greitai ,referalai dirba labai gerai. kol kas idealu ,ziuresim kas bus toliau...bet kuo anksciau prisijungsim tuo daugiau gali uzdirbti, o kai jau nuvaz traukinys sunku pasivyt....
Atsakyti
Ką reikia nurodyti skiltyje Payment Account Paypal : - ar emailą ?
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2014 01 10, 22:14)
Ką reikia nurodyti skiltyje Payment Account  Paypal : - ar emailą ?

reikia nurodyti savo PayPal ID tai yra emaila.
Atsakyti
Jau veikia naujas lietuviškas buksas Luksa - lietuviškų reklamų peržiūra. Tik pačiame puslapyje kai kurie užrašai angliški.
Registruojantis reikia nurodyti tikrus el.pašto adresus, nes paskui reikės juos patvirtinti, t.y. į paštą ateis kodai.
Pinigėlius išmoka į PayPal arba AlertPay.
Norint peržiūrėti reklamą, reikia varnelę paspausti.
user posted image

Dėl atsiskaitymų, adminas parašė: pagrindinis atsiskaitymas kolkas vyksta su paypal.
Mokėjima wallet'ų idegsime ir daugiau, tačiau tai bus vėliau.
Atsakyti
Registruojuos, bet praso kazkokio patvirtinimo kodo paskutineje eiluteje. Kur ji gauti?
Atsakyti
QUOTE(Bozena12 @ 2014 01 12, 16:48)
Registruojuos, bet praso kazkokio patvirtinimo kodo paskutineje eiluteje. Kur ji gauti?

Tas kodas gana užmaskuotas smile.gif Pasistenkit įdėmiau pažiūrėti žemiau tos eilutės, kur prašo įvest kodą ir pamatysit, jog tai atsiradinėja, tai pradingsta simboliai, tai iš jas ir surašykit thumbup.gif
Atsakyti
.kaip reikia pakviesti prisijungti pie Luksos? kokia ideti nuoroda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sun_girl~: 14 sausio 2014 - 16:35
QUOTE(Sun_girl~ @ 2014 01 14, 17:30)
.kaip reikia pakviesti prisijungti pie Luksos? kokia ideti nuoroda?

Spaudžiate ant savo niko, kairėje - Nustatymai - Reklaminės antraštės, atsidariusiame lange - Link - nukopijuojate nuorodą:
user posted image
Atsakyti
Sveikos
Na niekaip nerandu kur peržiūrėt reklamas drclix, prisijungiu prie savo sąsk kaip rašo, bet kur tas 'View Advertisements' niekaip nematau doh.gif
Atsakyti
SilverClix- viršutinėje juostoje yra EARN Money - View ads - Silvergrid (tinklelis).
Sėkmės!
user posted image
Atsakyti