Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Minutėlė @ 2013 12 02, 18:11)

Minutėlė, 02 Gru 2013 - 18:11, parašė:

Minutėlė, 02 Gru 2013 - 18:11, parašė:

Yra paypal. Šiandien kaip tik pinigų išvedimą užsakiau. Žiūrėsim per kiek gausiu.
  Iš clixzor kol kas jokių naujienų. Kadangi negalima persivesti pinigų, tai iš surinktų pinigų nusiperku akcijų.

Yra paypal. Šiandien kaip tik pinigų išvedimą užsakiau. Žiūrėsim per kiek gausiu.
  Iš clixzor kol kas jokių naujienų. Kadangi negalima persivesti pinigų, tai iš surinktų pinigų nusiperku akcijų.

Papasakokman, parsau, kaip man isisnuomoti nemokamai referalu.
Atsakyti
QUOTE(Bozena12 @ 2013 12 28, 12:48)

Bozena12, 28 Gru 2013 - 12:48, parašė:

Bozena12, 28 Gru 2013 - 12:48, parašė:

Sveika.
Tai ten , kaip ir visur, reikia spausti ,,rent referal''. Bet ten už juos reikia mokėti. Nemokamai nebūna niekur. mirksiukas.gif
Sėkmės.
Atsakyti
Sveiki visi, ir aš susigundžiau pabandyti ojooo.com puslapyje. Prisiregistravau ir suspaudžiojau pirmas reklamas.

Norėčiau Jūsų patarimo, ką daryti toliau. Nelabai norėčiau įnešti savų pinigų, tačiau kaip suprantu, taip lengviau ir greičiau...
Atsakyti
Per kokia narsykle spaudant reklamas kaupiasi pinigai? As spaudziau per Crome, tai nifiga nei vieno cento nesurinkau....
Atsakyti
Sveika.
Jei nesiperki narystės ar nesinuomoji referalų, tai tikrai sunkiai kaupiasi pinigai. Bet be narystės neapsimoka nuomotis referalų. Jei nesiruoši nuomotis max skaičiaus referalų, tai galima ir metinę narystę( premium) pirkti. Nebūtinai tą premium +.
Atsakyti
QUOTE(Bozena12 @ 2013 12 29, 16:21)

Bozena12, 29 Gru 2013 - 16:21, parašė:

Bozena12, 29 Gru 2013 - 16:21, parašė:

Per kokia narsykle spaudant reklamas kaupiasi pinigai? As spaudziau per Crome, tai nifiga nei vieno cento nesurinkau....

Tai ten rašo, kad naudoti Mozilą, aš su ja visus buksus spaudinėju, viskas gerai:
user posted image
Atsakyti
Labukas)
Nezinau kas cia man nutiko biggrin.gif bet prisijungiau ir as prie OJOO

Kol kas viskas gerai ( ttt) ....referalai dirba, pinigeliai kapsi.

Linkiu ir sau ir jums geru uzdarbiu wub.gif
Atsakyti
Laba vakara,paskaitinejau ir nutariau ir as isilieti i jusu gretas,bandysiu nuo lietuvisko ax.gif
paskui manau pradesiu gilintis ir i uzsienietiskus saitus,bet jau ten prasysiu pagalbos jei ko nesuprasiu blush2.gif
Atsakyti
Niu va su didele Ulitkos pagalba as jau ir Ojoo gerbeju bury smile.gif
Atsakyti
Uzsiregistravau tame ojooooo puslapyje ir nesuprantu ka ten daryt? Niekur nerandu VieW Ads bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena12 @ 2014 01 05, 19:23)

Bozena12, 05 Sau 2014 - 19:23, parašė:

Uzsiregistravau tame ojooooo puslapyje ir nesuprantu ka ten daryt? Niekur nerandu VieW Ads  bash.gif

Uzsiregistravau tame ojooooo puslapyje ir nesuprantu ka ten daryt? Niekur nerandu VieW Ads  bash.gif

o pas ka uzsiregistravote? kreipkites pas ta zmogu tegul paaiskina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena12 @ 2014 01 05, 19:23)

Uzsiregistravau tame ojooooo puslapyje ir nesuprantu ka ten daryt? Niekur nerandu VieW Ads   bash.gif

Uzsiregistravau tame ojooooo puslapyje ir nesuprantu ka ten daryt? Niekur nerandu VieW Ads   bash.gif

Užsiregistravau ir aš blush2.gif -tai kad ten nieko nėra sunkaus-viskas aišku ax.gif jau prispaudžiau net $0.092 USD lotuliukas.gif
Bozena12 viršuj yra EARN WATCHING ADS užvedat ant jo ir spaudžiat PAID TO CLICK ADS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dukartdu4: 05 sausio 2014 - 19:47