Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Monteverte @ 2016 11 09, 12:25)
Žalgiriaiss nesidomiu, bet Eurovizijoje sakiau statysiu, jei bus viskas taip aišku kaip pastaraisiais metais kelis sykius iš eilės, kad buvo smile.gif

Dabar, tikriausiai, nemazai islose tie, kas ant Trampo state biggrin.gif
Atsakyti

Žalgiriaiss nesidomiu, bet Eurovizijoje sakiau statysiu, jei bus viskas taip aišku kaip pastaraisiais metais kelis sykius iš eilės, kad buvo smile.gif

Aha, su Eurovizija pasirodo galima išlošti. Aš pats nestačiau, ir nektinau, nes nesidomėjau kas ten dalyvauja iš kitų šalių. Bet kolega darbe pastatė ka snugalės gal 100 Eur, o laimėjo apie 1000 Eur. Net nepagalvočiau, kad iš niekam neįdomios Eurovizijos galima prasigyventi :)

Atsakyti
QUOTE(deadmau5 @ 2016 11 09, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71198685" data-time="1478687144"><div><p>Žalgiriaiss nesidomiu, bet Eurovizijoje sakiau statysiu, jei bus viskas taip aišku kaip pastaraisiais metais kelis sykius iš eilės, kad buvo user posted image</p></div></blockquote><p></p><p>Aha, su Eurovizija pasirodo galima išlošti. Aš pats nestačiau, ir nektinau, nes nesidomėjau kas ten dalyvauja iš kitų šalių. Bet kolega darbe pastatė ka snugalės gal 100 Eur, o laimėjo apie 1000 Eur. Net nepagalvočiau, kad iš niekam neįdomios Eurovizijos galima prasigyventi smile.gif</p>

ten uz daug ka galima statyti biggrin.gif
Atsakyti
Taip, visgi Recyclex yra SCAM, ir tik laiko klausimas kada jis užsilenks smile.gif
Pakankamai išsamus straipsnis su begale įrodymų:
http://www.affiliate...ll-planned-scam
Jeigu kažkam kyla abejonių, perskaitykite straipsnį dar kartą. Jeigu vis dar yra abejonių, skaitykite tol, kol dašils smile.gif

Na, o aš tikiuosi kad dar pavyks ištraukti savo 28 Eur iš ten. Gal iki Kovo mėn dar veiks šis ponzi schemos šedevras smile.gif
Atsakyti
Va kai užsilenks, tada ir bus SCAM smile.gif
Nėra ten įrodymų, yra opinija (nesakau, kad ji neteisinga - ji turi teisę būti, net gi privalo.).
Bachūriukas kitų kompanijų fone stumia savo biznį, ir tiek. Tokių labai daug, ir schema seniai žinoma. Parašai antraštėje "Kompanijos ant bangos" pavadinmas+Scam - ir viskas, - trafikas į blogą garantuotas. Tame irgi nieko blogo nėra - toks veiksmingas metodas, viskas OK.

O klausimus uždavinėti jiems reikia, jeigu kažkas neaišku. Su Plamika ir man neaišku, kam reikėjo skelbtis, o paskui atšaukinėt. Beje, šitame reviu minėta situacija su Italija, tai vakar ten vis gi atidaryta atstovybė, Milane.

Geriau pasitikėti faktais ir oficialiais duomeninis, negu reviu ir pletkais. Kad jie nėra idealiai skaidrūs public communication prasme - jo. Yra kur pasitempt. Bet kad jau du metus dūzgena, nežiūrint skeptikų niurzgesio - irgi faktas.

Taip, čia nėra tinkama vieta kišti didelius pinigus, tik laisvus. Jeigu jie nori užsitarnauti pasitikėjimą, turi pasitempti. Jie vis dar kabo Lenkijos Teisingumo Ministerijos tinklapy smile.gif

Papildyta:
P.s., beje kažkada gale metų ar kada padorios kompanijos atlieka auditą, tai bus matyt.
Atsakyti
https://www.facebook...23231511341486/
Viskas yra aptarta mano FB grupėje, aš jau perku kvotas ir toliau gryninuosi pinigus, pradėjau nuo gruodžio mėn, jau netrukus bus metai kaip dirbu recyclix ir nesiskundžiu, netik atgavau savo investuotą sumą, bet einu į pliusą. Garantuoju, kad tikrai čia kviestis nieko nereikia, pakanka dirbt su savo finansais vienam, o dėl šitų vadinamų "bloggerių", kad tai scamas, man liūdna darosi, jų informacija yra ženkliai pasenusi, jų argumentai yra nulinės vertės, kodėl neverta investuoti šį projektą. Dar vienas dalykas toks tarkim jūs gaunate atlyginimą 500€ už normalų darbą. 400€ pragyvenate visą mėnesį iki kito atlyginimo. Kokia jums iš to nauda, kai jūsų 100€ bus banke? Jie tiesiog gulės jūs dirbsite vėl 400€ išleisite jau turėsite 200€ banke. Na pagalvojus, gerai, taupote viskas tvarkoj, bet ar nebūtų jums naudingiau įdarbinti šiuos 200€ į recyclix ir kitą mėnesį gauti 500€ savo normalų atlyginimą ir papildomai dar 28€ iš recyclix? Va kas mane skatina dirbti čia.
Atsakyti
Visai smagiai veikia APM agentuur. Registruota LT ir veikia su paysera. Jau 5 Eur persivedžiau.
Jei kam įdomu prašom: APM agentuur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _elena_: 16 lapkričio 2016 - 18:40
APM - puikus startupas su idėja thumb_yello.gif Šiek tiek pažįstu kurstytojus, pašnekam kartais. smile.gif

Sakiau jiems, kad vienintelis minusas - silpnoka affilate. Bet iš idėjos būtų žymiai geriau kviesti reklamdavius, tada paprastam vartotojui būtų žymiai riebesnės galimybės.

Iš pirmo žvilgsio gali nesimatyt, kame ten "pyragaitis", bet žmonės, turintys reikalų su reklama tokiuose gigantuose, kaip Google (Adwords) ar Facebook, supranta, kur čia skirtumas.

Kas nori pasidomėt giliau, tai čionais: https://www.facebook.../APMAgentuurLT/ (na ir mašiną palošt) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2016 11 16, 22:58)
APM - puikus startupas su idėja  thumb_yello.gif Šiek tiek pažįstu kurstytojus, pašnekam kartais. smile.gif 

Sakiau jiems, kad vienintelis minusas - silpnoka affilate. Bet iš idėjos būtų žymiai geriau kviesti reklamdavius, tada paprastam vartotojui būtų žymiai riebesnės galimybės.

Iš pirmo žvilgsio gali nesimatyt, kame ten "pyragaitis", bet žmonės, turintys reikalų su reklama tokiuose gigantuose, kaip Google (Adwords) ar Facebook, supranta, kur čia skirtumas.

Kas nori pasidomėt giliau, tai čionais: https://www.facebook.../APMAgentuurLT/ (na ir mašiną palošt) smile.gif

Kadangi aš įvairiais būdais ir scriptais vengiu reklamų tai matyt šis darbelis ne man.
Atsakyti
QUOTE(_elena_ @ 2016 11 16, 19:38)
Visai smagiai veikia APM agentuur. Registruota LT ir veikia su paysera. Jau 5 Eur persivedžiau.
Jei kam įdomu prašom: APM agentuur

Ar šitas reikalas veikia tik per paysera? Nes jei taip, neverta ir registruotis neturint paysera sąskaitos...
Papildyta:
QUOTE(DjRimka @ 2016 11 16, 17:06)
https://www.facebook...23231511341486/
Viskas yra aptarta mano FB grupėje, ...

Prisijungiau prie fb grupės, ačiū, tikrai labai viskas aiškiai ir konkrečiai ten, gavau visą trūkstamą info, na, beveik visą smile.gif
Atsakyti
Per Payserą, jo smile.gif Pačią Payserą verta turėti, kaip alternatyvą bankui, vis tdaugiau parduotuvių ja naudojasi. Paysera- gėris smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DjRimka @ 2016 11 17, 12:06)
Kadangi aš įvairiais būdais ir scriptais vengiu reklamų tai matyt šis darbelis ne man.

Čia ne darbelis smile.gif Reklamas vis tiek matom panosėj, skirtumas tas, kad APM reklamos pritaikytos KONKREČIAI Jums (iki batų "išmieros"), ir jas matot tik tada, kai to norit, plius ne nemokamai.

Man užtenka iš APM už telefoną apsimokėt, kodėl ne? smile.gif Tik pas juos dar mažoka reklamdavių, ateity bus daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2016 11 17, 18:20)
Per Payserą, jo smile.gif  Pačią Payserą verta turėti, kaip alternatyvą bankui, vis tdaugiau parduotuvių ja naudojasi. Paysera- gėris smile.gif

Atsidariau payserą ir prisireginau prie tos APM, tik nelabai įkirtau dar kas ir kaip ten vyksta, pasiaiškinsiu kitą dieną smulkiau biggrin.gif
Ir nelabai suprantu, tiksliau, visai nesuprantu, kaip Recyclike pasikviesti kažką dar, kad jungtųsi per mane biggrin.gif Gali paaiškinti? 4u.gif
Atsakyti