Man šitas reikalas rimtai pradeda patikti Puiku, kad galima persivesti į rusų kalbą
Jiems net galima lietuviškai paskambint, tik telefonas lenkiškas
Mačiau, labai apsidžiaugiau
kiek beskaitau sita tema, nieko nesuprantu kaip cia zaist
42 puslapyje žaidimo taisyklės+- Aš va pasiskaičiau ir iš karto įsivėliau
QUOTE(denaxa @ 2016 11 02, 19:43)
42 puslapyje žaidimo taisyklės+- Aš va pasiskaičiau ir iš karto įsivėliau
Sveikinu. Ir as komisiniu gavau. Tai kam aktualu stai video https://www.youtube....h?v=dp9V1SMRXLg ir po jo yra nuoroda registracijai.
denaxa, dabar savo ofise galite nustatyti kad viskas vyktu automatiskai - spauskite savo varda ir ten atsidarys puslapis, apacioje bus pasirinkimas:
1.Подождать, пока я выберу следующее действие - nerekomenduoju
2. Автоматически начинать заново и получать прибыль pradziai kad kuo greiciau isgryninti savo inestus pinigus galima pasirinkti sita (as taip dariau)
3. Автоматически начинать заново и соединять прибыль - dabar pasirinkau sita, kad uzauginti didesni balansa.
Ačiū Viola Dabar pas mane berods 1 pasirinktas (bet tiksliai nepamenu, eisiu žiūrėt), tai pasirinksiu 3, nes esu labai rimtai nusiteikusi auginti pinigus, man jų labai reikia, ir kai atsiras atliekamų- dar investuosiu
man idomu kaip bus su deklaravimu
Ten jie prie info rašo, kad išduoda pažymas deklaravimui ar kažkas panašaus, tik įdomu, kaip mūsiškė vmi į tai pasižiūrės. Ir įdomu, kiek mokesčių už tai nuims Na, bet čia dar tolima ateitis, kol dar neuždirbta, iki kažkokios sumos, manau, nesiknistų
QUOTE(denaxa @ 2016 11 03, 18:41)
Ten jie prie info rašo, kad išduoda pažymas deklaravimui ar kažkas panašaus, tik įdomu, kaip mūsiškė vmi į tai pasižiūrės. Ir įdomu, kiek mokesčių už tai nuims Na, bet čia dar tolima ateitis, kol dar neuždirbta, iki kažkokios sumos, manau, nesiknistų
300 eur pliuso lyg jau mokescius reikia moket. Jei neklystu.
Hmm, reikės pasidomėti dėl mokesčių...
na uzdirbt 300 eur, jei pliusas 300 jau apmokestinama, tai nera mazai
Nesu bandziusi tokiu investiciju. Daugiau renkuosi akcijas, fondus, obligacijas.
Sito varianto nesu bandziusi.
Nesu bandziusi tokiu investiciju. Daugiau renkuosi akcijas, fondus, obligacijas.
Sito varianto nesu bandziusi.