Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(denaxa @ 2016 10 27, 18:54)
Laba, prisiregistravau prie komandos biggrin.gif Ir dabar nežinau, ką daryti toliau, gal galima smulkesnių instrukcijų? matau bonuse tuos 20 eurų, ar kol kas galima mėginti su jais, ar dar savo kokį 20 dadėti ir pirkti atliekas + dalį gamybinės įrangos? ir kaip pirkti/parduoti ir aplamai kaip ten viskas vyksta? projektas labai sudomino, manau, verta pamėginti, pinigai reikalingi smile.gif Ir kaip padaryti pinigų įnešimą? Pasidariau rusų kalbą, o įnešimui vis tiek viskas angliškai smile.gif

Sveikinu smile.gif
uz tos bonusinius pirkite atliekas - t.y kur parasyta ,,otchody''. ten uz 20 eu reikia pasirinkti kiek duoda kg. Butinai reikia tvarkingai uzpildyti savo profili. Ir kad profilis butu aktyvus reikia vis gi inesti savu pinigu. Cia jau kiekvieno reikalas kiek gali tam skirti. Min geriau 21 eu per kortele moketi, nes truputi mokesciau sueda, tai bus tik 20eu. Ir irgi nupirkti uz jos atlieku. Paziurekite video dar https://www.youtube....eature=youtu.be
Jei turesite klausimu dar tai rasykite smile.gif
Atsakyti
Ačiū, viola, rytoj būtinai pasižiūrėsiu. Beje, neturiu kreditkės, tik paprastą banko kortelę, pagal mane- turėtų tikti? nes ten toliau rašo banko kortelė. Profili užpildžiau kruopščiai, tik nepildžiau pinigų pervedimo- ten angliškai, man reikės išsiversti visus tuos žodžius, nes nesuprantu, kur ką rašyti. Ten dar rašo, kad būtina investuoti ir į gamybinę įranga, ar tai galima bus padaryti ir vėliau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 28 spalio 2016 - 19:52
Jie kreditinėmis vadina paprastas, bandykit, jei nepraleis, tai nieko baisaus neatsitiks.
Jeigu norėsit užvest minimaliai (20 eu), tai turėkit omeny, kad nuskaičiuoja komisinius (galėtų aiškiau įspėt), ir vedant 20, ateina 19, ir jei taip nutinka, jais neįmanoma disponuoti.
Todėl geriau kokius 22 eu vesti. O jei daugiau negu minimumą, tai ne bėda - ten galima pirkti plastmaskes tiksliomis kainomis iki centų. Svarbiausia su minimumu neprašaut, nes paskui arba į bonusą žiūri, kaip į televizorių, kol pasidvigubina,arba tenka dar 20 mestelt smile.gif
Žodžiu, atidžiai.
Atsakyti
Dėkui smile.gif Baisiai sudomino šitas dalykas smile.gif Kol kas vesiu minimumą, tai ačiū už perspėjimus, o vėliau investuosiu daugiau, jei šitas reikalas "eis"- pelną taip pat pridėdinėsiu prie investicijų. Kas dar man gali pasakyti, kaip ten yra su investicijom į gamybinę įrangą?
Atsakyti
Dėl įrangos, kaip suprantu, galvos sukti nereikia ik tol, kol nesueis visa kvota (1000 Eu). Ateis momentas - pasiaiškinsim, ir man svarbalas smile.gif
Atsakyti
Aišku, liuks, rytoj reiškiasi mėginsiu aiškintis toliau smile.gif
Atsakyti
Na ką gi, mano kortelė pinigų pervedimui netiko, padariau mokėjimą europiniu pavedimu, ir dabar nežinau, nueis mano pinigai ar ne smile.gif Lyg ir teisingai viską užpildžiau... lyg ir... smile.gif O laukti kelias dienas reikės. Bonusai neprapuls ten dėl to ir registracija, kad užsiregistravus niekas nedaroma kažkiek laiko?
Atsakyti
Viskas nueis, niekas neprapuls smile.gif Vienu su bonusu galima "važiuot" 60 dienų.
O kokia kortelė nepraėjo? Kažkuriuo metu Mastercard spyriojosi, bet nevisiems.
Atsakyti
Mano kortelė pasirodo maestro, užtat ir nepraėjo, netinka ji internetiniams pirkimams. Skambinausi į banką. jei užsisakyti mastercard arba visa- yra aptarnavimo mokestis, nes jos dar + ir kreditinės. tai nelabai apsimoka kol kas. Pavedimas kainavo 41 centą. Tai kol kas nieko nepirkau ten, palauksiu, kol nueis pinigai, o tada už visus užsipirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 29 spalio 2016 - 11:37
Jou, maestro niekam tikus. smile.gif
Atsakyti
Ką gi, eksperimentuoju toliau smile.gif Persivedė visi 22 eurai, už tarptautinį pavedimą bankas nuėmė nuo mano sąskaitos, pavedimo suma "nenukentėjo". Padariau pirkimą atliekų, ir kas dabar? Laukti, ir ten turėtų atsirasti info apie perdirbimą?
Atsakyti
Jo, laukti smile.gif Progresas matosi kabinete arba perdirbime. Sulaukti ciklo vidurio, ir paleist toliau.
Atsakyti