Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

https://mxrevshare.com/ projektas moka ,14 ryte užsakiau 25 -15 ryte pinigai pervesti į PM,pervedimo mokesčio nėra.Reikia peržiūrėti 100 banerių ir gauni 0.50 centų,galima pirkti paketus po 5 arba 25$
Atsakyti
kas nori uždirbti iš FOREX prekybos, pamokinsiu ir galėsite uždarbiauti smile30x30.png
Atsakyti
Į Forex galima lįsti po kokių 5 metų intensyvių treniruočių. Ir tai dar ne faktas, kad tapsite pelningu treideriu, nes reikia turėti/išsiugdyti tam tikras psichologines savybes. Kitaip bus stabilus prakišinėjimas. Su Forex ne juokai. Beje, gera vieta pradėti, jei labai norisi, tai platforma Tradeo.com - ten bent galima kopijuoti patyrusius treiderius- yra visa statistika.
Atsakyti
Aš šiuo metu taip pat aktyviai ieškau papildomų pinigų šaltinių internete. Šiandien išbandžiau moksliniaidarbai.lt, kadangi nuo studijų laikų turiu rašytų darbų, tai gal dar pavyks ir užsidirbti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2016 08 18, 13:44)
Į Forex galima lįsti po kokių 5 metų intensyvių treniruočių. Ir tai dar ne faktas, kad tapsite pelningu treideriu, nes reikia turėti/išsiugdyti tam tikras psichologines savybes. Kitaip bus stabilus prakišinėjimas. Su Forex ne juokai. Beje, gera vieta pradėti, jei labai norisi, tai platforma Tradeo.com - ten bent galima kopijuoti patyrusius treiderius- yra visa statistika.

Sveiki,
Labai susidomejau ir uzsiregistravau. Esu naujoke ir visiskai zalia sitoj srity, bet labai noriu pabandyti. Gal galit trumpai parasyti kaip reikia dirbti ir ar verta imti nemokama bonusa?
Galima ir i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 12 rugsėjo 2016 - 08:11
QUOTE(tytuka @ 2016 09 12, 09:10)

Nuo kokio skaiciu reiketu pradeti investioti, kol kazkiek bus galima perprasti kaip kas ir nepratasti investiciju?
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 09 12, 10:22)
Nuo kokio skaiciu reiketu pradeti investioti, kol kazkiek bus galima perprasti kaip kas ir nepratasti investiciju?

Sveika.
Patarsiu pradėti nuo tokios sumos, kurios negaila bus prarasti. Nes, kol išmoksite ir perprasite forex, praradimų bus.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2016 09 12, 12:03)
Sveika.
Patarsiu pradėti nuo tokios sumos, kurios negaila bus prarasti. Nes, kol išmoksite ir perprasite forex, praradimų bus.

Ar galima, tarkim 50 €, ar kazkokia min.suma yra nustatyta?
Atsakyti
50 sudeginsit iš karto.. Forexe kita logika - pradėti reikia nuo maksimaliausios sumos, bet nuo minimaliausio "judesio" tos sumos ribose., pvz loto 0.01, Kadangi sandoris vyksta visos turimos sumos ribose, tai turint sąskaitoje 50Eu prie loto 0.1 - didžiulė rizika viską prarasti akimirksniu, ties 51 Eu, bet jei suma balanse tarkim 1000, tai nuostoliui viršijus -50Eu, nieko nenutinka, ir yra vietos/laiko ne tik susigrąžinti, bet ir dribti. Na čia super primityviai smile.gif Nedarykit klaidų su mažais depozitas ir dideliais lotais. Kuo platesnė amplitudė, tuo mažesnė rizika ir ramesni nervai, nes būtent jie nepatyrusius ir paveda dažniausiai.
Įdealu pasimokyti ant DEMO, bet reikia turėti omeny, kad nuo demo perėjus prie realios, radikaliai keičiasi psichologija. ;)
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2016 09 12, 17:24)
50 sudeginsit iš karto..  Forexe kita logika - pradėti reikia nuo maksimaliausios sumos, bet nuo minimaliausio "judesio" tos sumos ribose., pvz loto 0.01, Kadangi sandoris vyksta visos turimos sumos ribose, tai turint sąskaitoje 50Eu prie loto 0.1 - didžiulė rizika viską prarasti akimirksniu, ties 51 Eu, bet jei suma balanse tarkim 1000,

Aciu smile.gif
Kaip manote, ar 250 gali buti tinkama suma. Na 1000 man butu per daug.
As Tradeo uzsiregistravau. Turbut principas toks pat kaip Forex?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 12 rugsėjo 2016 - 22:31
Na, labai vis gi nedidelė suma Forex`ui. Pabandykit pradžiai DEMO, suprasit, kodėl ;) Vis gi jei nutarsit su 250, tai jokiais būdais ne didesniu lotu negu 0.01. Šiaip patys pinigai pas brokerį guli saugiai (galiu patarti Admiral Markets ir lietuviškų), tai ten rizikos nėra. Visa rizika - godume, baimėse, nore atsilošti praradimus ir panašiai. Psichologijoje, žodžiu smile.gif
Aš vos sveiką kailį išnešiau biggrin.gif Atsukus laiką atgal, pirma eičiau pasimokyt porą metelių, kaip dirbti. Bet dabar žinau, kad ir tas nepadėtų, nes žinios vis gi tik kokie 10 proc, visa kita - savidisciplina ir ramūs nervukai smile.gif Ne man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2016 09 12, 23:36)
Na, labai vis gi nedidelė  suma Forex`ui.  Pabandykit pradžiai DEMO, suprasit, kodėl ;) Vis gi jei nutarsit su 250, tai jokiais būdais ne didesniu lotu negu 0.01. Šiaip patys pinigai pas brokerį guli saugiai (galiu patarti Admiral Markets ir lietuviškų), tai ten rizikos nėra. Visa rizika - godume, baimėse, nore atsilošti praradimus ir panašiai. Psichologijoje, žodžiu smile.gif
Aš vos sveiką kailį išnešiau biggrin.gif  Atsukus laiką atgal, pirma eičiau pasimokyt porą metelių, kaip  dirbti. Bet dabar žinau, kad ir tas nepadėtų, nes žinios vis gi tik kokie 10 proc, visa kita - savidisciplina ir ramūs nervukai smile.gif  Ne man biggrin.gif

Aciu kad dalinates patirtimi smile.gif
Realiai uzdirbama tik atspejus kur investuoti ar ne. Ir reikia visa laika stebeti judejimus? O jeigu nukopijuoti kaip jie siulo jau patyrusiu brokeriu investicijas, rizikos lieka mazai ar cia tik triukas?
Atsakyti