Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Minutėlė @ 2013 10 01, 13:50)
Vadinasi ,,taškai'' vyro pinigus lotuliukas.gif

mes pasidalinam: aš jo, jis mano smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 01 spalio 2013 - 13:59
ar esate ka girdeje apie kompanija xlocial.idomu ar kuri dirbate,kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 09 28, 22:41)
Jei ne paslaptis veiksimngi šie dalykai? Kiek per mėnesį gaunasi prisidurti iš jų? Mąstau jau link vasaros pradėt labiau domėtis smile.gif

Praėjo kiek laiko ir aš labiau pasigilinau į tokius uždarbius. Taip kad tikrai galima šitaip neblogai užsidirbti. reikia tik sistemą ,,atidirbti'' ir perprasti.
Atsakyti
Sveikos mamytės, žiūriu kad paskutiniu metu internetiniuose uždarbiuose šioks toks sąstingis. Tai sakau pasidalinsiu tuo ką atradau. Visai neseniai pradėjau dirbti su nacionaline Izraelio LOTO-MLM ax.gif Šis loto veikia jau nuo 1951 metų, bilietais prekiauti MLM principu Izraelyje buvo pradėtas prieš 7 metus, pasauliniu lygiu prieš 2 metus. Tikrai gera programėlė kuri dirba su Paypal, kas manau iškart visoms mums lygiuojasi su patikimumu thumbup.gif Lietuvoje dar nėra daug dirbančių su šita sistema žmonių, todėl didelės galimybės prisikviesti daug partnerių. Pati esmė yra ta jog perkiesi loto bilietų mėnesinį abonementą (priklausomai nuo abonemento lygio - standartinis 26eur, auksinis 60eur, platininis 116eur, skirtumai tarp jų teorinės galimybės laimėti pačioje loterijoje ir komisiniai), vienas abonementas dalyvauja 9-iuose lošimuose, pati aišku pradėjau nuo standartinio ir kad ir kaip tai skambėtų antrą savaitę po nusipirkimo jau laimėjau biggrin.gif Suma nebuvo didelė, bet Lietuvoj žaisdama niekada niekur nesu laimėjus o čia bac ir atėjo pranešimas apie laimėjimą lotuliukas.gif Girdėjau kad buvo Lietuvoje laimėjusių ir po 4000lt ir kitom panašiom sumom. Tai vienas yra tai jog dirbi kaip su MLM, kvietiesi partnerius, nuo to gauni procentus ir dar turi galimybę laimėt loto drinks_cheers.gif Tai štai jeigu kas turėsit klausimų rašykit asmeniškai, atsiūsiu turima info, skaidres, pristatymus, ir kam nesunku prašom registruotis su mano nuoroda: NUORODA, registracija nemokama o abonementą galima bus įsigyti kada tik norėsit drinks_cheers.gif Prisijungus prie mūsų komandos gausite mokymus, vebinarus, trainingus, puslapių gaudyklę ir visokeriopą pagalbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 22 spalio 2013 - 11:29
Buksas - spaudinėti reklamas - vertas dėmesio Excellentbux
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 09 30, 19:35)
smile.gif darbas tikrai man tiek leidžia praleist investiciniuose tiklalapiuose, nes tai nieko neužima.  tas tiklalapis,kuris man leido tiek uždirbti, nereikalajau atlikti jokių užduočių.
kalba eina apie user posted image
Aš tiesiog pirkau iš jų akcijas: 1akcija kainuoja 49dol, o po menesio atgauni +20proc, tad aš surizikavau ir nusipirkau iš pradžių 1, tada dar 15, ir tada iš uždirbtų pinigų pirkau naujas
Šiuo metu turiu dar naujai 5 aktyvias akcijas.
kadangi ši sistema leidžia mokėti PAYPAL sistema, todėl ir rizikavau, nes tai gan saugi sistema.

o FOREX prekyboje tikrai galima daug uždirbti, bet galima daug ir netekti. Šiuo metu kaip tik skaitau Lt knygą FOREX101.
Pažystamas domėjosi tokiomis prekybomis, tai patarė nesirinkti lietuviškų sponsorių.

Ar žinote, kad PayPal jau apie 2 mėnesius nepalaiko nematerialaus turto pirkimo? Turėjau 2 ginčus, abu pralaimėjau... mano pažįstami irgi... Tad dabar visų PTC savininkai yra "nepakaltinami" ir visa rizika tenka pirkėjui...
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2013 10 01, 10:00)
Tai ir aš iš sutaupytų perku. Tik kad dabar papildžiau iš payzos. Nes ten kelis kartus pervedžiau kol buvo dingęs paypal.
  Per payzą neapsimoka pirkti, nes, nors mokestis mažesnis, tačiau kaip paskui juos išsigryninti. g.gif

O Payza nepervedinėja jau į korteles? Nuo kada?
Šiaip yra saitų, kurie už tam tikrą mokestį konvertuoja pinigus tarp įvairių mokėjimo procesorių...
Atsakyti
o kiek laiko wad.ojooo.com projektui?
Atsakyti
Sveika. Senokai stebėjau šitą saitą. Labai greitai ten registravosi nariai. Ir kol kas dar registruojasi intensyviai. Ir dabar jis populiariausias saitas tarp tokių. Kviečiu jungtis. Neblogai referalai spaudinėja. mirksiukas.gif
Atsakyti
O stai ir pirma ismoka gavau, pabandymui 2$ i PayPal, viskas veikia:)
Atsakyti
Exellentbux gal kas bandėte mėnesiui premium už 12$?
Pinigėliai sparčiai auga, galvoju, gal premium vertėtų g.gif

user posted image
Atsakyti
Man puikiai sekasi su ojooo.com. Gavau jau antra ismoka smile.gif

Kaip pradėti be jokių finansinių įdėjimų?
Tikėtina, kad uždarbis gali būti mažesnis, tačiau paskaičiavimai maždaug tokie:

Registruojamės ir peržiūrime reklamas kasdien ($0,15 per dieną= $4,5 per mėnesį)
Kviečiame žmones- į tokį projektą yra lengva pakviesti bet ką. Tegul jų būna pradžioj 10, visi peržiūri reklamas, o tai jau $0,20 per dieną ir $6 per mėnesį. Viso jau turime $10,5 per mėnesį.
Iš uždirbtų pinigų susimokame $39 (mokestis metinis) už premium sąskaitą, uždarbis už reklamų peržiūrejimą pakyla iki $0,25 per dieną, taip pat padidėja pajamos už referalus. Iš uždirbtų pinigų pradedame pirkti referalus. 50 referalų kainuoja $10 ir tai mums duoda $1 per dieną. Galėsime nusipirkti 200 referalų, o tai jau $120 per mėnesį (pajamos be reklamų peržiūrejimo ir asmeninių pakvietimų).
Papildomai galime uždirbti vykdydami užduotis: registracijos, video peržiurejimai, instaliavimai, parsisiuntimai.
Perkame Premium+ sąskaitą, ji kainuos $39 per mėnesį, tačiau jau galėsime nusipirkti 2000 referalų, o tai jau iki $2400 per mėnesį (pajamos be reklamų peržiūrejimo ir asmeninių pakvietimų) .
Iš esmės geriau būtų pirkti iškart Premium+, kadangi darant upgrade iš Premium į Premium+ $39 metinio mokesčio niekas negrąžins..Be to referalų paspaudimai bus brangesni.
Pastaba: ne visi pirkti referalai būna aktyvūs, todėl galima uždarbio korekcija į mažają pusę.

Reikia tik netingineti, perziureti visus savo klikus ir kviesti savo asmeninius referalus, nes tai paprasta, nes nemokama registracija.
Atsakyti
Kol kas aš nesiryžau pirkti Premium+ Ojooo.com, turbūt, atsipirktų tik nuo antro mėnesio ta narystė g.gif
Surizikavau ir nusipirkau Excellentbux Premium mėnesiui tik už 12$, šiandien vien už reklamų spaudinėjimą 1$ gavau, tai jeigu ir kitas dienas taip, tai atsipirks per 12 dienų.
Kiti mano buksai: SilverClix.com, NeoBux, AyuWage, ProBux; rusiški: Seo sprint, WMmail.ru.
Atsakyti