Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Eva-Eva @ 2016 07 05, 19:46)
Kompanijai nereikia už savo pinigus pirkti prekės. Pinigai mūsų, gamyba jų, pelno dalis - mums.
Kalkuliatorius: https://recyclix.com/en/calc/index/
Realiai, jei paprastais žodžiais ir skaičiais, - investavus 1000, kas 5 savaites galima nusiimti 140, nedeginant depozito.

Na kazkaip labai jau neitiketinai skamba wink.gif Manau, kad kompanija vienu metu uzdarys savo veikla ir pasiplaus su visais zmoniu pinigais...
Atsakyti
Nėra pasaulyje sąvokos "garantija". Kodėl neįtikėtinai? Visų pirma - legali, oficiali, normali "žemės" firma su labai paklausiu produktu, kurio paklausa tik augs. Antra - nėra taip čia paprasta, greitai ir daug, kaip gali pasirodyti iš karto. Trečia - problemų nebuvo ir nėra. Ketvirta- firma niekuo nesiskiria nuo kitų, tik tuo, kad finansavimas vyksta ne iš vienų rankų, o crowdfundingu, kaip dabar daugelis daro, nes mažiausiai rizikingas ir labiausiai pasiteisinantis būdas.

Dėl "pasiplaus" tai daroma taip: Visa, Mastercard ir bankai turi tam tikrą laikotarpį, per kurį galia apskųsti transakciją. Kas bijo rizikuoti, laikas nuo laiko nusiima visą depozitą, ir paskui persiveda atgal iš naujo, taip atnaujinant transakcijos datą.
Atsakyti
Aš dabar vystau 2 veiklas.

Kadangi turiu santaupų, jas skolinu tarpusavio skolinimo platformose (P2P lending). Per mėnesį dabar gaunu 70 eurų palūkanų. Manau neblogai. Procentais vidurkis 14% metinių.

Pavyzdėlis kodėl nereikia pinigų laikyti kojinėj. Jei kasdien sutaupytum po eurą ir pinigus investuotum su 12 proc palūkanom, gautas palūkanas reinvestuotum, tai po 20 metų turėtum 200 000. Jei dėtum tėsiog į kojinę, turėtum tik 20 000. Savotiškas pensijos fondas. ax.gif

Antrą veiklą pradėjau gegužę visai netyčia. Atviliojo mane apgaule į pristatymą tokios tinklinio marketingo įmonės. Galvojau o Dieve, tik ne vėl... (priverbavo kažkada į amway) doh.gif . Bet kuo daugiau pasakojo, tuo darėsi įdomiau. Susuko galvą, tris naktis nemiegojau lotuliukas.gif

Neatlaikiau ir prisijungiau aš prie jų. Po savaitės jau gailėjausi... Niekaip nepavyko man pradžios pasidaryti. Vieniem tai pavyko per dieną, kitiem per kelias, aš trukau beveik mėnesį. Bet pavyko. notworthy.gif Pinigėliai sugrįžo (iškart išgryninau) ir visas pasileido vos ne auto pilotu. Džiaugiuosi, kad pinigėlius moka eurais, ne natūra kaip amway lotuliukas.gif

Įsijaučiau lotuliukas.gif Jei kam aktualu, galėsiu kada plačiau papasakot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justasfast: 08 liepos 2016 - 21:43
Ot džiugu, kai žmonės mąsto perspektyviai wink.gif Kojinėj laikyti pinigus yra nusikaltimas. O vienoj vietoj laikyti - klaida. Bet jau geresnis variantas, negu kojinė smile.gif
Užvakar kaip tik draugei užrodžiau, kad yra tokia koncepcija kaip tarpusavio skolinimas - Lietuvoj gal 4-5 firmos teikia tokias platformas. Va į visas po dalį ir sudėt (nes vis tiek rizika šiokia tokia yra).

Aš tai labai džiaugiuosi (nors dar ankstoka džiaugtis), kad prieš 2 metus nepatingėjau 2 savaites pasiknisti informacijoje. Maniškis invest-projektas rauna į priekį, kad net stebėtina (turiu omeny Skyway).

Blogiausias variantas - tai Bankas+ Sodra+skepticizmas ir nenorėjimas daugiau nieko žinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justasfast @ 2016 07 08, 22:33)
Procentais vidurkis 14% metinių.

biggrin.gif Tokiam dideliam melagiui tik skristi į Mėnulį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 08, 22:52)

Nu kam taip iš karto? smile.gif

https://gosavy.com/ , https://www.finbee.lt/ , https://ok.lt/ , https://www.paskoluklubas.lt
(kai kurie Peer-to-Peer)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 08, 22:52)

Sėkmės gyvenant galvą smėlyje įkišus :-D

Na aš skolinu ldaugiausia latviškose. Lietuviškose sunku didelias sumas greitai praskolint, nėra paklausos tokios, nors ir kur kas labiau apsimoka. .

Latviskose su buy back guarantee, dėl to tik tokios mažos palūkanos..
Papildyta:
QUOTE(Eva-Eva @ 2016 07 08, 23:03)

Mintos.com, twino.eu, bondora.com
Atsakyti
Lietuviai aplamai žiauriai atsilikę visur. Yra arba elitas, kuris kuria pirmaujančias technologijas ir platformas (pvz. Bored Panda, TransferGo, Paysera), lazerius, appsus, hibridines transporto priemones, arba babcios ant suoliuko, rimtais veidais aiškinančios, kad - ne-a, čia viskas š., svarbiau bulvių kaina Lidle. Ir, kas norima tuo pasakyt - kad TU privalai toliau bulvių kainos neit nieko iškotis, nes viskas piramidė(tipo, jos suvokia, kas tai yra) ir lochotronas (eksperto, ta prasme, žodis).

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2016 07 08, 23:18)
Lietuviai aplamai žiauriai atsilikę visur. Yra arba elitas, kuris kuria pirmaujančias technologijas ir platformas (pvz. Bored Panda, TransferGo, Paysera), lazerius, appsus, hibridines transporto priemones,  arba babcios ant suoliuko, rimtais veidais aiškinančios, kad - ne-a, čia viskas š., svarbiau bulvių kaina Lidle. Ir, kas norima tuo pasakyt - kad TU privalai toliau bulvių kainos neit nieko iškotis, nes  viskas piramidė(tipo, jos suvokia, kas tai yra) ir lochotronas (eksperto, ta prasme, žodis).

smile.gif

O kokia nauda tau iš to, kad visus čia kvieti į skyway?
Atsakyti
QUOTE(justasfast @ 2016 07 08, 23:34)
O kokia nauda tau iš to,  kad visus čia kvieti į skyway?

tokia kaip ir tau biggrin.gif

Na kur jūs matėte lietuvį, kuris ateitų ir pareikštų kitiems lietuviams, chebra, aš dirbu labai gerame darbe, mano šefas labai geras, labai gerai moka, ateikit ir jūs pas mus dirbti biggrin.gif Tokias vietas sėdėtų užspaudę ir užslaptinę cool.gif Jei jūs kažkur kviečiate, tai tik jums tai ir naudinga, nes arba tai jūsų projekta sir yra arba užimate tam tikra spareigas tenais, kokio reklamatoriaus, administratoriaus ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 08, 23:37)
tokia kaip ir tau biggrin.gif

Na kur jūs matėte lietuvį, kuris ateitų ir pareikštų kitiems lietuviams, chebra, aš dirbu labai gerame darbe, mano šefas labai geras, labai gerai moka, ateikit ir jūs pas mus dirbti biggrin.gif Tokias vietas sėdėtų užspaudę ir užslaptinę cool.gif Jei jūs kažkur kviečiate, tai tik jums tai ir naudinga, nes arba tai jūsų projekta sir yra arba užimate tam tikra spareigas tenais, kokio reklamatoriaus, administratoriaus ir pan. smile.gif

Jei atvirai, tai iš p2p reklamavimo jokios naudos negaunu :-D taip kad matyt kad ne tokia pat ;-)
Atsakyti
QUOTE(justasfast @ 2016 07 08, 23:44)
Jei atvirai,  tai iš p2p reklamavimo jokios naudos negaunu :-D taip kad matyt kad ne tokia pat ;-)

naudinga reklamuoti nebent tik tinklinį marketingą, bet ir to po laukus laksto tik silpnoji grandis, kiti gi ofisiukuose sėdi ax.gif

P.S> jau du kartus jį pareklamavote biggrin.gif gerasis samarietis smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 08 liepos 2016 - 22:49