QUOTE(MrRAT @ 2016 02 15, 21:39)
Visai ne į temą tas čia komentaras. Na tiksliau, ne į mano komentarą atsakymas.
Čekuolis nebūtinai nusimano apie verslą, ar tinklinę rinkodarą. Citata taip ir neatskleidžia iš kur atsiranda pinigai. Viskas ką aš iš citatos galiu matyti - tai, kad žmogus praranda pinigus dėl pirkimo/pardavimo sandorio. O kaip uždirbama - nei žodžio.
Bet kuriuo atveju, jei kam bus įdomu, tai pilna tos informacijos už ir prieš, tai gal nebesikartosim. Ir kontaktų daug nurodyta, tik nesikreipkit į tokias Birutes, kur rūpi tik žmonių prisikviesti ir teigia, kad nieko nedarant tik investuojant galima uždirbti. Rinkitės žmogų, kuris paaiškins ir patars.
Čekuolis nebūtinai nusimano apie verslą, ar tinklinę rinkodarą. Citata taip ir neatskleidžia iš kur atsiranda pinigai. Viskas ką aš iš citatos galiu matyti - tai, kad žmogus praranda pinigus dėl pirkimo/pardavimo sandorio. O kaip uždirbama - nei žodžio.
Bet kuriuo atveju, jei kam bus įdomu, tai pilna tos informacijos už ir prieš, tai gal nebesikartosim. Ir kontaktų daug nurodyta, tik nesikreipkit į tokias Birutes, kur rūpi tik žmonių prisikviesti ir teigia, kad nieko nedarant tik investuojant galima uždirbti. Rinkitės žmogų, kuris paaiškins ir patars.
tinklinej rinkodaroij nuo senu senoves yra 3 uždarbio budai -
1.binaras (trinaras)
2.linijinis
3. matricine sistema-pinigu pasklirstymas .matricine sistema tikrai nedaug kompaniju naudoja ,ir nieko čia naujo neišgalvota ,o tik sudeta teisininku,juristu,marketologu tai kas butu pelninga tiek klientui ,tiek kompanijai .mes gaunam bonusus ,o bonusai paplite visam pasauli .mes niekur neprarandam pinigu ,tai musu avansas musu rinkinio pirkimui -likusius uždirbam per bonusu programa.tiesiog nesuprantat iš kur pinigai tai ir pliurpiat beleka ....čia unikali galimybe turet papildomas pajamas ateityje ....