Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(MrRAT @ 2016 02 15, 21:39)
Visai ne į temą tas čia komentaras. Na tiksliau, ne į mano komentarą atsakymas.
Čekuolis nebūtinai nusimano apie verslą, ar tinklinę rinkodarą. Citata taip ir neatskleidžia iš kur atsiranda pinigai. Viskas ką aš iš citatos galiu matyti - tai, kad žmogus praranda pinigus dėl pirkimo/pardavimo sandorio. O kaip uždirbama - nei žodžio.
Bet kuriuo atveju, jei kam bus įdomu, tai pilna tos informacijos už ir prieš, tai gal nebesikartosim. Ir kontaktų daug nurodyta, tik nesikreipkit į tokias Birutes, kur rūpi tik žmonių prisikviesti ir teigia, kad nieko nedarant tik investuojant galima uždirbti. Rinkitės žmogų, kuris paaiškins ir patars.

tinklinej rinkodaroij nuo senu senoves yra 3 uždarbio budai -
1.binaras (trinaras)
2.linijinis
3. matricine sistema-pinigu pasklirstymas .matricine sistema tikrai nedaug kompaniju naudoja ,ir nieko čia naujo neišgalvota ,o tik sudeta teisininku,juristu,marketologu tai kas butu pelninga tiek klientui ,tiek kompanijai .mes gaunam bonusus ,o bonusai paplite visam pasauli .mes niekur neprarandam pinigu ,tai musu avansas musu rinkinio pirkimui -likusius uždirbam per bonusu programa.tiesiog nesuprantat iš kur pinigai tai ir pliurpiat beleka ....čia unikali galimybe turet papildomas pajamas ateityje ....

Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2016 02 16, 18:13)
tinklinej rinkodaroij nuo senu senoves yra 3 uždarbio budai -
1.binaras (trinaras)
2.linijinis           
3. matricine sistema-pinigu pasklirstymas .matricine sistema tikrai nedaug kompaniju naudoja ,ir  nieko čia naujo neišgalvota ,o tik sudeta teisininku,juristu,marketologu tai kas butu pelninga tiek klientui ,tiek kompanijai .mes gaunam bonusus ,o bonusai paplite visam pasauli .mes niekur neprarandam pinigu ,tai musu avansas musu rinkinio pirkimui -likusius uždirbam per bonusu programa.tiesiog nesuprantat iš kur pinigai tai ir pliurpiat beleka ....čia unikali galimybe turet papildomas pajamas ateityje ....

Mes nesiginčijam kaip pinigai išdalinami. Esmė yra iš kur atsiranda pinigai. Jeigu yra perkamas/parduodamas auksas vien tam, kad pirkt ir parduoti, tai tik iš aukso kainos kilimo yra gaunamas pelnas.
Dėl unikalios galimybės... tai ne unikali, yra ne viena įmonė dirbanti su auksu. Yra ir ne su auksu dirbančių.
Ir jei ką, tai man tinklinis marketingas patinka.
Atsakyti
Gal veikia LT prolific academic?
Yra toks studentu puslapis, kur jie deda savo apklausas, o visi kas i jas atsako kazkiek uzsidirba (tiksliau uzsidirba neblogai, as tik pabandyt noredama is laisvo laiko turejimo jau virs £60 surinkau). Ten ne tipines apklausos, bet visokie testai gan idomus, pratimai, psichologines uzduotys ir tt. Uz 10 min apklausa duoda panasiai £1-£2, uz 30 min ziurejima i foto ir ju vertinima esu gavus £5 ir tt, ismoka i paypal nuo £5 paprastai kita diena. Prisijungus rodo tik tas apklausas, kurios atitinka pagal prolifi, vietu skaicius ribotas, tai greit uzsipildo. Daznai buna klausimas is kokios salies esi, tai gal tinka ir ne UK unsure.gif Man pasirode smagus laiko praleidimas.
Atsakyti
Uždirbkite 1 $ per 5 sekundes - registracija nemokama -toliau dideli pinigai!! Iki 800 000$. NESIBAIGIANTIS binaras ir daugpakopis referalinis atlygis.
Nuoroda registracijai:http://wantmay.com/?from=vlasta
Filmukas rusų kalba - https://www.youtube....h?v=wplKLWJftYI
Atsakyti
Sveikos, o kas nors bandė per šį puslapį užsidirbti. Atrodo patikima, pinigus perveda per Paypal????
http://VisitsToMoney.com/
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2016 02 16, 22:53)
Mes nesiginčijam kaip pinigai išdalinami. Esmė yra iš kur atsiranda pinigai. Jeigu yra perkamas/parduodamas auksas vien tam, kad pirkt ir parduoti, tai tik iš aukso kainos kilimo yra gaunamas pelnas.
Dėl unikalios galimybės... tai ne unikali, yra ne viena įmonė dirbanti su auksu. Yra ir ne su auksu dirbančių.
Ir jei ką, tai man tinklinis marketingas patinka.

čia uždarbis mums ne iš aukso kainu kilimo ar smukimo.su auksu daug ymoniu dirba -perka parduoda bet jos neturi bonusu programos.o mes čia ta auksa uždirbam.tai musu turtas ir su juo ka norim ta darom-reikia aukso parsisiunčiam,reikia pinigų -parduodam atgal kompanijai.kompanija uždirba % tik tada kai klientas gauna bonusus ir už juos nuperkamas auksas.kitas kompanijos uždarbis kai klientas parduoda auksa atgal kompanijai -kompanija gauna skirtuma nuo pirkimo pardavimo kainu.nu čia labai paprasta sistema.birželio menesi jau 2-oji konferencija lietuvoje kur atvyksta kompanijos atstovai ....
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2016 03 03, 11:31)
čia uždarbis mums ne iš aukso kainu kilimo ar smukimo.su auksu daug ymoniu dirba -perka parduoda bet jos neturi bonusu programos.o mes čia ta auksa uždirbam.tai musu turtas ir su juo ka norim ta darom-reikia aukso parsisiunčiam,reikia pinigų -parduodam atgal kompanijai.kompanija uždirba % tik tada kai klientas gauna bonusus ir už juos nuperkamas auksas.kitas kompanijos uždarbis kai klientas parduoda auksa atgal kompanijai -kompanija gauna skirtuma nuo pirkimo pardavimo kainu.nu čia labai paprasta sistema.birželio menesi jau 2-oji konferencija lietuvoje kur atvyksta kompanijos atstovai ....

viešpatiesuviešpačiukais, neturi tu to aukso. Ir ta tavo kompanija neturi tiek aukso, kiek jo deklaruoja. Svaigalėli tu, o atrodo moteriškė metuose, nusimanyt jau galėtum šį bei tą, juolab žiūriu, kad ir šalia buhalterijos pasėdėt teko. Pati juk ne iš to savo aukso gyveni - kukliam butuke provincijoje, be jokio turto ir kažkokių svaiginančių uždarbių. Todėl neskiesk.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 03 03, 11:55)
viešpatiesuviešpačiukais, neturi tu to aukso. Ir ta tavo kompanija neturi tiek aukso, kiek jo deklaruoja. Svaigalėli tu, o atrodo moteriškė metuose, nusimanyt jau galėtum šį bei tą, juolab žiūriu, kad ir šalia buhalterijos pasėdėt teko. Pati juk ne iš to savo aukso gyveni - kukliam butuke provincijoje, be jokio turto ir kažkokių svaiginančių uždarbių. Todėl neskiesk.

ot nemėgstu tokiu žmoniu kurie viskuom nusivyle ,viskuom nepatenkinti ,nieko gyvenime nepasiekia o tik vis savo negatyvia nuomone kitiems pila ...visu pirma turiu aš ta auksa .ir dau žmonių siunčiasi auksa i namus https://www.youtube....eature=youtu.be
https://youtu.be/mnvcLsz4gSs
visų antra aš negyvenu jokiam provincijos butelyje lotuliukas.gif
visų trčia pragyvent iš šios veiklos galima ir dar kaip ....
sėkmės toliau bambėti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2016 03 03, 12:23)
ot nemėgstu tokiu žmoniu kurie viskuom nusivyle ,viskuom nepatenkinti ,nieko gyvenime nepasiekia o  tik  vis savo negatyvia nuomone kitiems pila ...visu pirma turiu aš ta auksa .ir dau žmonių  siunčiasi  auksa i namus https://www.youtube....eature=youtu.be
                                                                                                            https://youtu.be/mnvcLsz4gSs
visų antra aš negyvenu jokiam provincijos butelyje  lotuliukas.gif
visų trčia pragyvent iš šios veiklos galima ir dar kaip ....
sėkmės toliau bambėti  cool.gif

na, kas netingi, tegul paguglina Birutė Borovikienė ir patys susidarys nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 03 03, 12:42)
na, kas netingi, tegul paguglina Birutė Borovikienė ir patys susidarys nuomonę.

prie ko čia Birute....kompanijos klientai yra ir ir valytojos,ir teisininkai,ir gydytojai,ir mokytojai,ir politikai....ir studentai ,ir pensininkai....
mes čia dalinames kaip užsidirbti pasyviu pajamu -kam kas patinka,kur kas uždirbam ir dalinames informacija.
aš tikrai nesedečiau virš 2 metu aukso versle jei nemoketu kompanija ir butu sukčiai ar kažkas neskaidraus.auksu prekiauti reikalingos licenzijos ,ir kompanijos neturi nusižengti istatymams nes atimamos licenzijos....deja virš 6 metu dirbam,visiems gerai ...klientų daugeja ,visi uždirbam -o dirbti reikia nes pinigai iš dangaus nekrenta....
o tu šioje temoje žiu tik tam kad visus kritikuotum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2016 03 03, 12:52)
prie ko čia Birute....kompanijos klientai yra ir ir valytojos,ir teisininkai,ir gydytojai,ir mokytojai,ir politikai....ir studentai ,ir pensininkai....
mes čia dalinames kaip užsidirbti pasyviu pajamu -kam kas patinka,kur kas uždirbam ir dalinames informacija.
aš tikrai nesedečiau virš 2 metu aukso versle jei nemoketu kompanija ir butu sukčiai ar kažkas neskaidraus.auksu prekiauti reikalingos licenzijos ,ir kompanijos neturi nusižengti istatymams nes atimamos licenzijos....deja virš 6 metu dirbam,visiems gerai ...klientų daugeja ,visi uždirbam -o dirbti reikia nes pinigai iš dangaus nekrenta....
o tu šioje temoje žiu tik tam kad visus kritikuotum  biggrin.gif

kad neleisčiau durninti.
Atsakyti
Buvau aukso pristatyme gyvai. Realiai man iš sistemos nepatiko tik du dalykai.

1. Ten to aukso sistemoje ne tiek ir daug yra. Realiai tu gali pasiimti auksą kaip uždarbio išraišką, bet sistema visiskai nesikeistų jei vietoj aukso būtų "mediena", "vilna" arba "varis". Taigi tiesiogiai su auksu nelabai dirbama. Toks vaizdas, kad arba buvo firma prekiaujanti auksu ir pagalvojo, kaip čia geriau jį išparduoti ir pridėjo tokią sistemą, arba auksas buvo pasirinktas kaip turto simbolis ir tiek. Nes uzdarbis formuojamas iš sukviestų žmonių įnašų. Visi kas MLM domisi, žino kas tai per požymis.

2. Nemokami mokesčiai.

Tikriausiai sąžininga būtų pasakyti ir kas patiko.

1. Nepavykus didelė dalis įdėtų pinigų grąžinami.
Atsakyti