Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Leksa @ 2016 02 10, 06:09)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif juolab, kad auksas dabar atpiges ir dar pinga.

shiandien auksas +45$ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, margytes, turiu jums klausimeli del tinklinio marketingo? Ar kas nors bandet? Kaip sekesi? Ar imanoma uzsidirbti? Gavau pasiulyma is vienos pazistamos, sake kad jie issipirko fransize tik pries pora savaiciu, zodziu kad patibpradzia ir lb apsimoka buti strukturos virsuje...gal kazkas kazka girdejo? As imetu nuoroda su kuo dirba

https://m.youtube.co...h?v=fgnwtsK6t-E

HELP!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligituka: 14 vasario 2016 - 13:04
Vokiečių projektas -įvairių valiutų kranai,užsiregistravus ir aktyvavus akauntą reikia kasdieną užeiti į savo kabineta iki 12 val ir už tai kapsi įvairių valiutų pinigėliai. Kompanija dirba 1metus.
http://landing.omni-cash.com

Turiu 3 referalus, be jokių investicijų ir paketų pirkimų per 14 dienų jau išsiėmiau 2 kartus po 5$ į PP be jokio komisinio mokesčio.Pinigus išmoka per parą nuo užsakymo, http://www.innocurrent.com/
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2016 02 14, 14:03)
Sveikos, margytes, turiu jums klausimeli del tinklinio marketingo? Ar kas nors bandet? Kaip sekesi? Ar imanoma uzsidirbti? Gavau pasiulyma is vienos pazistamos, sake kad jie issipirko fransize tik pries pora savaiciu, zodziu kad patibpradzia ir lb apsimoka buti strukturos virsuje...gal kazkas kazka girdejo? As imetu nuoroda su kuo dirba

https://m.youtube.co...h?v=fgnwtsK6t-E
HELP!!!!

Maisto papildai doh.gif Net nekiškit savų pinigų schmoll.gif Tokios firmos ir laikosi ant patiklių platintojų pečių. Jūs būsit priversta nusipirkti tam tikrą kiekį neaiškios kilmės papildų ir juos platinti, bet žmonės jau nebėra tokie patiklūs, kaip anksčiau schmoll.gif Sukišit paskutinius pinigus, o rezultato neturėsit.
Jei norit savarankiškai uždirbti, tai bent pasiimkit užsakymus, paimkit iš žmonių receptus ir važiuokit į Lenkiją. Tai bent parvešit vaistų ir maisto papildų žmonėms, kurie tikrai to laukia, o jūs turėsit garantuotą rinką. drinks_cheers.gif Atminkit, tinklinis marketingas-jau atgyvenęs dalykas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 14, 22:03)
Maisto papildai doh.gif Net nekiškit savų pinigų schmoll.gif Tokios firmos ir laikosi ant patiklių platintojų pečių. Jūs būsit priversta nusipirkti tam tikrą kiekį neaiškios kilmės papildų ir juos platinti, bet žmonės jau nebėra tokie patiklūs, kaip anksčiau schmoll.gif Sukišit paskutinius pinigus, o rezultato neturėsit.
Jei norit savarankiškai uždirbti, tai bent pasiimkit užsakymus, paimkit iš žmonių receptus ir važiuokit į Lenkiją. Tai bent parvešit vaistų ir maisto papildų žmonėms, kurie tikrai to laukia, o jūs turėsit garantuotą rinką. drinks_cheers.gif Atminkit, tinklinis marketingas-jau atgyvenęs dalykas. 4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu! nesivelkit i tokias nesamones, cia jau atgyvena!
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2016 02 15, 06:55)
drinks_cheers.gif  pritariu! nesivelkit i tokias nesamones, cia jau atgyvena!

Bet cia jie ir akcentuota,kad vitaminu platint nereiks, svarbiausia daryt struktura....ir dar sake kad kadangi pati pradzia tai virsuneje buti lb apsimoka 🤔 Zodziu....
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2016 02 15, 09:08)
Bet cia jie ir akcentuota,kad vitaminu platint nereiks, svarbiausia daryt struktura....ir dar sake kad kadangi pati pradzia tai virsuneje buti lb apsimoka 🤔 Zodziu....

Jo jo, visi visuomet ta sako... Negaiskite laiko, eilinis s 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2016 02 15, 04:08)

visi jie moka "priburt", nesamone ci ir tiek....
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 01 24, 13:09)
Senas bajeris  lotuliukas.gif dar kas nors ant to pasimauna?

tai kad čia visai ne bajeris ,čia rimtas verslas kuris klesti jau 6 metus pasaulyje ....kas turi aukso,tas visada tures pinigu ....kadangi kompanija klesti,klientu daugeja tai ir visi uždirbam -ir mes klientai ir kompanija gauna savo % ....šiai dienai geresnio verslo modulio nera ...

QUOTE(MrRAT @ 2016 02 07, 20:54)
Ar manai, kad žmonės gyvenantys nuo algos iki algos turi iš kur investuoti į auksą? Ir kam slėpti apie ką pasiūlymas yra? Jokios info nepateikta, nieko - eikit patys ir paskaitykit. Juk ne tas kontingentas renkasi investicijas. Juk siuntimas laiškų ar spaudinėjimas ant nuorodų yra visai kitokia veikla, ir tai žmonės daugiau informacijos pateikia.
Aš išvis nešneku iš kur tokia grąža iš aukso atseit yra, juk jis tiek greitai nepabrangsta. Tai susimąstykit žmonės.

tai kad kompanija uždirba ne iš aukso kainos .mes ne investitoriai ,mes neinvestuojam ,mes ateinam uždirbti per bonusu programa bonusu-auso nes kompanija neturi kitu prekiu ....
ištrauka iš gerbiamo žurnalisto A.Čekuolio straipsnio "..... Neseniai Lietuvoje atsirado prekybos fiziniu auksu tinklinis marketingas. Pasiūlė ir man. Ilgai negalvojęs, atsisakiau, kadangi man pasirodė, kad tai – akivaizdi „finansinė piramidė“, tik užmaskuota neva aukso prekyba. Tačiau matydamas, kad mano pažįstami realiai iš to uždirba gana solidžius pinigus, dar kartą grįžau prie tos temos. Iš pradžių mane suklaidino tai, kad tiesiai šviesiai buvo pasakyta, jog kiekvieno dalyvio pelnas gaunamas iš vėliau prisiregistravusių dalyvių investicijų. Skaičiuojant matematiškai, toks verslo modelis man prilygo „finansinei piramidei“. Tačiau čia buvo galimybė iš verslo "išeiti", o taip pat buvo ir prekė – auksas, todėl „finansinės piramidės“ modelis kaip ir atkrenta. Juk aukso gavyba taip pat yra pramonė: kažkas kasa, kažkas lydo, kažkas transportuoja, kažkas saugo ir t.t., todėl, pirkdami auksą, mes irgi keliame ekonomiką. Lygtai būtų viskas ir teisinga, tačiau mane suglumino dar vienas faktas – jeigu nenorim, aukso galima neimti, o persivesti į savo sąskaitą grynus pinigus. Aha, pagalvojau, matyt kompanija iš to ir lošia! Turi keletą gabaliukų aukso (tiems, kas nuspręstų pasiimti savo prekę grynu auksu) ir dedasi, kad prekiauja auksu, nors iš tiesų sukasi iš marketingo dalyvių įneštų pinigų! Juo labiau, kad tiesiai šviesiai yra pasakyta suma, kuri bus išskaičiuota neva „internetinio ofiso“ išlaikymui. Padaręs tokias išvadas, jau buvau beveik garantuotas, kad čia – eilinė afera, tik nuo galutinių išvadų sulaikė faktas, kad kompanija sėkmingai veikia jau 5 metus! O vėliau sužinojau, kad toks pat verslo modelis su deimantų prekyba gyvuoja jau 20 metų! Jeigu tai būtų kažkokios aferos, seniai jau būtų išaiškintos ir uždarytos, juk jų veikla apima visą pasaulį ir negalėtų juk viso pasaulio teisėsaugos institucijos miegoti ir nieko nedaryti. Gerai, nusprendžiau išsiaiškinti kaip kompanija deklaruoja savo pelną? Juk pelnas turi būti gaunamas nuo realiai parduotos prekės, o jeigu dauguma pirkėjų vietoj prekės persiveda grynus pinigus, tai reiškia jokia prekyba nevyksta. Va čia aš ir praregėjau! Pasirodo, kad kompanija marketingo dalyviui, kuriam pagal programą priklauso atlygis, pirmiausia už tą atlygį parduoda auksą, pasiimdama sau pelną nuo pardavimo, o jei tas marketingo dalyvis nenori imti aukso, tada jį parduoda atgal kompanijai, bet už mažesnę kainą. Panašiai kaip valiutos keitykloje – parduoda brangiau, perka pigiau. Taip, kompanija savo pelną gauna visiškai teisėtai. Ir kas svarbiausia – kompanija negauna pelno tol, kol marketingo dalyvis negavo savo atlygio. Reiškia, abi pusės suinteresuotos vienodai – o tai labai svarbu marketingo dalyviui.
Taigi, nedarykime skubotų išvadų, neišnagrinėję reikalo visapusiškai!....."

taip kad šitas verslas tik klestes toliau .....norinčius prisijungti prašom rašykit asmeniškai -pradinis avansas 150,375 .540 arba 1050 e -pasirinktinai ,vistiek uždirbsit aukso už 7000

Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2016 02 15, 21:44)
tai kad čia visai ne bajeris ,čia rimtas verslas kuris klesti jau 6 metus pasaulyje ....kas turi aukso,tas visada tures pinigu ....kadangi kompanija klesti,klientu daugeja tai ir visi uždirbam -ir mes klientai ir kompanija gauna savo % ....šiai dienai geresnio verslo modulio nera ...
tai kad kompanija uždirba ne iš aukso kainos .mes ne investitoriai ,mes neinvestuojam ,mes ateinam uždirbti per bonusu programa bonusu-auso nes kompanija neturi kitu prekiu ....
ištrauka iš gerbiamo žurnalisto A.Čekuolio straipsnio ".....  Neseniai Lietuvoje atsirado prekybos fiziniu auksu tinklinis marketingas. Pasiūlė ir man. Ilgai negalvojęs, atsisakiau, kadangi man pasirodė, kad tai – akivaizdi „finansinė piramidė“, tik užmaskuota neva aukso prekyba. Tačiau matydamas, kad mano pažįstami realiai iš to uždirba gana solidžius pinigus, dar kartą grįžau prie tos temos. Iš pradžių mane suklaidino tai, kad tiesiai šviesiai buvo pasakyta, jog kiekvieno dalyvio pelnas gaunamas iš vėliau prisiregistravusių dalyvių investicijų. Skaičiuojant matematiškai, toks verslo modelis man prilygo „finansinei piramidei“. Tačiau čia buvo galimybė iš verslo "išeiti", o taip pat buvo ir prekė – auksas, todėl „finansinės piramidės“ modelis kaip ir atkrenta. Juk aukso gavyba taip pat yra pramonė: kažkas kasa, kažkas lydo, kažkas transportuoja, kažkas saugo ir t.t., todėl, pirkdami auksą, mes irgi keliame ekonomiką. Lygtai būtų viskas ir teisinga, tačiau mane suglumino dar vienas faktas – jeigu nenorim, aukso galima neimti, o persivesti į savo sąskaitą grynus pinigus. Aha, pagalvojau, matyt kompanija iš to ir lošia! Turi keletą gabaliukų aukso (tiems, kas nuspręstų pasiimti savo prekę grynu auksu) ir dedasi, kad prekiauja auksu, nors iš tiesų sukasi iš marketingo dalyvių įneštų pinigų! Juo labiau, kad tiesiai šviesiai yra pasakyta suma, kuri bus išskaičiuota neva „internetinio ofiso“ išlaikymui. Padaręs tokias išvadas, jau buvau beveik garantuotas, kad čia – eilinė afera, tik nuo galutinių išvadų sulaikė faktas, kad kompanija sėkmingai veikia jau 5 metus! O vėliau sužinojau, kad toks pat verslo modelis su deimantų prekyba gyvuoja jau 20 metų! Jeigu tai būtų kažkokios aferos, seniai jau būtų išaiškintos ir uždarytos, juk jų veikla apima visą pasaulį ir negalėtų juk viso pasaulio teisėsaugos institucijos miegoti ir nieko nedaryti. Gerai, nusprendžiau išsiaiškinti kaip kompanija deklaruoja savo pelną? Juk pelnas turi būti gaunamas nuo realiai parduotos prekės, o jeigu dauguma pirkėjų vietoj prekės persiveda grynus pinigus, tai reiškia jokia prekyba nevyksta. Va čia aš ir praregėjau! Pasirodo, kad kompanija marketingo dalyviui, kuriam pagal programą priklauso atlygis, pirmiausia už tą atlygį parduoda auksą, pasiimdama sau pelną nuo pardavimo, o jei tas marketingo dalyvis nenori imti aukso, tada jį parduoda atgal kompanijai, bet už mažesnę kainą. Panašiai kaip valiutos keitykloje – parduoda brangiau, perka pigiau. Taip, kompanija savo pelną gauna visiškai teisėtai. Ir kas svarbiausia – kompanija negauna pelno tol, kol marketingo dalyvis negavo savo atlygio. Reiškia, abi pusės suinteresuotos vienodai – o tai labai svarbu marketingo dalyviui.

taip kad šitas verslas tik klestes toliau .....norinčius prisijungti prašom rašykit asmeniškai -pradinis avansas 150,375 .540 arba 1050 e -pasirinktinai ,vistiek uždirbsit aukso už 7000

Visai ne į temą tas čia komentaras. Na tiksliau, ne į mano komentarą atsakymas.
Čekuolis nebūtinai nusimano apie verslą, ar tinklinę rinkodarą. Citata taip ir neatskleidžia iš kur atsiranda pinigai. Viskas ką aš iš citatos galiu matyti - tai, kad žmogus praranda pinigus dėl pirkimo/pardavimo sandorio. O kaip uždirbama - nei žodžio.
Bet kuriuo atveju, jei kam bus įdomu, tai pilna tos informacijos už ir prieš, tai gal nebesikartosim. Ir kontaktų daug nurodyta, tik nesikreipkit į tokias Birutes, kur rūpi tik žmonių prisikviesti ir teigia, kad nieko nedarant tik investuojant galima uždirbti. Rinkitės žmogų, kuris paaiškins ir patars.
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2016 02 15 20:44)
tai kad čia visai ne bajeris ,čia rimtas verslas kuris
ištrauka iš gerbiamo žurnalisto A.Čekuolio straipsnio ".....  Neseniai Lietuvoje atsirado prekybos fiziniu auksu tinklinis marketingas. Pasiūlė ir man. Ilgai negalvojęs, atsisakiau, kadangi man pasirodė, kad tai – akivaizdi „finansinė piramidė“, tik užmaskuota neva aukso prekyba. Tačiau matydamas, kad mano pažįstami realiai iš to uždirba gana solidžius pinigus, dar kartą grįžau prie tos temos.

kokio dar Čekuolio straipsnio?
http://tinklinis-mar...u-pasaulis.html
Kur tu čia matai Čekuolį, spanguole?
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2016 02 15, 11:08)

t.y. ieškot kvailelių, kurie susimokės frančizę? Struktūra veiks tik tuomet, kai kas nors tuos vitaminus pirks, bet kompanijai kuri pardavinėja ir vitaminus, ir dėmesio - frančizes - jokio skirtumo iš ko uždirbinėt pinigus, iš vitaminų ar iš frančizės.
Atsakyti