Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Leksa @ 2015 08 01, 21:02)
is pradziu buvo auksas, paskui sidabras, dabar limuzinai.... paskui vel kazkas bus. Kol naiviu zmoniu atsiras, tai toks akiu mulkinimas niekad nesibaigs. O atsiras....

Dar nepamirškit buvo Šiauliuose padangėmis važinėjantys traukiniai.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2015 08 01, 20:37)

sito tai nezinojau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2015 08 01, 20:37)

yra ta kompanija ...viskas su ja gerai ,tik iš šiauliu persikele i kita vieta -ko tai netiko žemes lopinelis ....smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2015 08 01, 20:02)
is pradziu buvo auksas, paskui sidabras, dabar limuzinai.... paskui vel kazkas bus. Kol naiviu zmoniu atsiras, tai toks akiu mulkinimas niekad nesibaigs. O atsiras....

auksas nebuvo -jis yra ir bus dar ilgai....aš dalyvayju kompanijos globalintergold bonusu programoij jau 2 metai,viskas super ,pinigai uždirbami,viska išmoka-jokiu problemu...
gerbiamieji supraskit viena dalyka -čia ne mulkinimas(jūs tik taip mastot ,o jusų mastymo mes nepakeisim smile.gif ),čia galimybes pagerinti savo šeimos finansine padeti...o dabar 21 amžiuje tokiu kompaniju tik daugeja.aišku yra ir haipų,ir kažkokiu trumpalaikių projektu....aš kadangi dalyvauju realiose patikrintose kompanijose,tai jokiu praradimu neturiu ...o biudžetas pildosi super pajamomis ...
ka domina geros pajamos -rašykit asmeniškai ,nes matau kad čia daugiau rašineja ir komentuoja tie kuriems šis v erslo pobudis nesuprantamas .mes juk dalinames tuom kur uždirbam ,o ne komentuojam savo nežinojima smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
internetiniai projektai ir kompanijos labai gera galimybe be dideliu pastangu pagerinti savo šeimos biudžeta ir kainu didejimas buna nebaisus smile.gif
esu internetines parduotuves globalintergold kliente jau 2 metai -kompanija pardavineja investicinio aukso luitus nuo 1 g iki 100 g .mes uždirbam per bonusu programą labai gerus pinigus.tikrai kviečiu ateiti ir tureti šioje kompanijoje ateiti gera.
prezentacija lietuviškai:
https://youtu.be/VzcT2J3I7Es
reikalinga investicija pradžioje viena vieninteli karta(tikrai nebijokit investuoti ) ir kvalifikacijai tik min 2 pakviesti žmones .
Atsakyti
Visas internetas net raudonuoja, kad globalintergol (buvęs EmGoldex) yra scamas ir piramidinė schema, o tu kiaulės akis įsistačius kvieti registruotis?
Atsakyti
Kvieciu prisijungti smile.gif Tikrai moka. Pinigelius persivedu kiekviena diena thumbup.gif Viskas apie kompanija Jei ka sudomins, galesiu parodyt mokejimo skrinus
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2015 08 06, 11:56)
Kvieciu prisijungti smile.gif Tikrai moka. Pinigelius persivedu kiekviena diena thumbup.gif Viskas apie kompanija  Jei ka sudomins, galesiu parodyt mokejimo skrinus

eilinis lochatronas:
http://direct-market...-die-young.html
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 08 06, 12:29)

Gali būti, nesiginčiju. Iš tiesų, tai visi buxai, kompanijos, jų projektai turi tą pačią tendenciją-mirti jaunos. Kad ir ne lochatronai, vistiek miršta, palikę žmones su nuostoliais. Bet žmonės bando ir kartais pasiseka mirksiukas.gif Aš irgi skeptiškai žiūrėjau į šį pasiūlymą. Po mėnesio stebėjimų surizikavau ir nei kiek nesigailiu. Dirba pakolkas kaip šveicariškas laikrodis. O garantijos-labai subtilus reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 08 06, 09:15)
Visas internetas net raudonuoja, kad globalintergol (buvęs EmGoldex) yra scamas ir piramidinė schema, o tu kiaulės akis įsistačius kvieti registruotis?

va tokius negatyvus rašo tik viskuom nusivyle ir nepatenkinti žmones žmones bigsmile.gif ir man kelia tik juoka tokie komentarai biggrin.gif o kmpanija moka pinigus ir dar kokius ....ir tikrai kviečiu tapti klientais nes tokius pinigus galima uždirbt kad net nesapnavot thumbup.gif
aš esu jau 2 metai ....ir kompanija nera jokia piramide ,o paprasta internetine parduotuve su bonusu programa ....tik reikia suprasti sistema ...
ir baikit rašinet savo neišmaneliškus komentarus !!!!!!!!!!!
mes dalinames kompanijomis kur uždirbam ir kur išmoka !!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2015 08 09, 08:07)
va tokius negatyvus rašo tik viskuom nusivyle ir nepatenkinti žmones žmones  bigsmile.gif ir man kelia tik juoka tokie komentarai  biggrin.gif  o kmpanija moka pinigus ir dar kokius ....ir tikrai kviečiu tapti klientais nes tokius pinigus galima uždirbt kad net nesapnavot  thumbup.gif
aš esu jau 2 metai ....ir kompanija nera jokia piramide ,o paprasta internetine parduotuve su bonusu programa ....tik reikia suprasti sistema ...
ir baikit rašinet savo neišmaneliškus komentarus !!!!!!!!!!!
mes dalinames kompanijomis kur uždirbam ir kur išmoka !!!!!!!!!!!!!!!

kliedesių nesapnuoju, o sistema elementari - vilioti durnelius.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 08 09, 13:23)
kliedesių nesapnuoju, o sistema elementari - vilioti durnelius.

ale tai kiek ''durneliu'' prisirinko. as tai siulyciau pagalvoti logiskai, nejaugi visi durni o tik viena Jus protinga? Ir negali but tiek daug durneliu, jei internetiniai uzdarbiai butu tikrai nepelningi. turiu pasiulyma - vat imkit ir isbandykit kuri nors siuloma projekta savo kailiu. jei nebus rezultatu, galesite drasiai teigti kad mes nesamones darom. o db tai tie Jusu pasisakymai kad mes durneliai ir durnelius viliojam tai sakem ant vandens.... cia kaip mazi vaikai buna - sako neskanu, nors net neparagavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shirshe123 @ 2015 08 11, 13:13)
ale tai kiek ''durneliu'' prisirinko. as tai siulyciau pagalvoti logiskai, nejaugi visi durni o tik viena Jus protinga? Ir negali but tiek daug durneliu, jei internetiniai uzdarbiai butu tikrai nepelningi. turiu pasiulyma - vat imkit ir isbandykit kuri nors siuloma projekta savo kailiu. jei nebus rezultatu, galesite drasiai teigti kad mes nesamones darom. o db tai tie Jusu pasisakymai kad mes durneliai ir durnelius viliojam tai sakem ant vandens.... cia kaip mazi vaikai buna - sako neskanu, nors net neparagavo smile.gif

tame ir paradoksas, kad absoliučiai didžioji dalis tų internetinių "uždarbių" yra arba labai menki, arba tik virtualūs (pvz.: Libertagia), kai kurios schemos net neslepia, kad gaunamos "investicijos" iš vienų narių yra skiriamos išmokėti "uždarbius" kitiems nariams. Ir visi tie internetiniai uždarbiavimo būdai todėl ir greitai užsilenkia, kai tik ima nebepritraukti naujų "durnelių" - nebeturi iš ko mokėti. Man nebūtina valgyti šūdo, kad žinočiai, jog tai šūdas.
Atsakyti