Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Alri @ 2015 04 21, 14:47)
Tai, kad neteko matyti nei vieno skrino su uždarbiu ale rimtoj kompanijoj g.gif Vadinasi, tokių ir nėra ax.gif O buxus drąsiai siūlo ir jų niekas nepuola todėl, kad gali parodyt savo pinigėlius mirksiukas.gif

Tai aš galiu parodyti - kad niekas neprašė, diskusija dar nei karto iki to nepriėjo.
Aš nesu prieš bux'us. Aš nesu prieš jokį projektą. Tiesiog mane domina projektai, kur gali uždirbti daugiau nei centus per dieną.... Ir nenoriu sėdėti kas dieną, kad tik reklamas suspaudyčiau.
Kiekvienam savo.
Bet man ir nepatinka, kad kažką pasiūlai rimtesnio, geresnio ir dauguma supuola taip, kad paskui jau savo uždirbtų pinigų net nesinori rodyti.... Aš ne toks žmogus, kad pulčiau draskytis...
Kas norės - tas ras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulpe @ 2015 04 23, 10:22)
Tai aš galiu parodyti - kad niekas neprašė, diskusija dar nei karto iki to nepriėjo.
Aš nesu prieš bux'us. Aš nesu prieš jokį projektą. Tiesiog mane domina projektai, kur gali uždirbti daugiau nei centus per dieną.... Ir nenoriu sėdėti kas dieną, kad tik reklamas suspaudyčiau.
Kiekvienam savo.
Bet man ir nepatinka, kad kažką pasiūlai rimtesnio, geresnio ir dauguma supuola taip, kad paskui jau savo uždirbtų pinigų net nesinori rodyti.... Aš ne toks žmogus, kad pulčiau draskytis...
Kas norės - tas ras smile.gif

Labai prašau pasiūlyti normalų, projektą, kur galima būtų užsidirbti pastoviai aciuks.gif
Atsakyti
Aš kaip tik neseniai libertagioj pradėjau reklamas spaudžiot, tai sakot, nebeverta? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nivan @ 2015 03 24, 23:04)
jobereqs.com

Gal galit plačiau papasakotm per kur mokėjimas, ar registracija ir visa kita nemokama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulpe @ 2015 04 23, 10:22)

Vis dar laukiam iš jūsų pasiūlymo g.gif
Atsakyti
As noriu pasiulyti irgi Trafficmonsoon projekta, kuris labai tinka tiems, kurie neturi begales laisvo laiko ir nesedi prikepe prie kompiuteriu. Bet cia norint uzdirbti normaliai, patartina investuoti. registracija nemokama siaip, galima uzdirbti ir ieskant referalu, nuo ju clicku eina 100% smile.gif o nuo pirktu paketu 10%.
Atsakyti
QUOTE(shirshe123 @ 2015 04 25, 13:52)
As noriu pasiulyti irgi Trafficmonsoon projekta,

O jus jau gavote pinigeliu?
Atsakyti
Pora doleriu patikrinimui persivedziau I paypal. Tiesiog norejau but 100% tikra pries investuodama. Ir pervedima gavau per kelias minutes. Labai greitai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2015 04 25, 07:06)
Vis dar laukiam iš jūsų pasiūlymo g.gif

Parašykite man į AŽ.
Atsakyti
as tai pastaruoju metu pazaidziu su "tsu", cia tiem, kas megsta socialiniuose tinkluose pasedeti. Aisku kaip ir visur reikalingi pakvietimai. Aisku daug pinigu ten neuzsidirbti, bet ten gali ir prie FB jungtis ir prie kitu soc. tinklu, tiesiog bendraujant kapsi pinigeliai.
Atsakyti
QUOTE(shirshe123 @ 2015 04 25, 22:57)
Pora doleriu patikrinimui persivedziau I paypal. Tiesiog norejau but 100% tikra pries investuodama. Ir pervedima gavau per kelias minutes. Labai greitai.  bigsmile.gif

Aš irgi gavau pora dolerių iš Trafficmonsoon. Naujas projektas, kol kas viskas gerai.
Gal kas žinote, kaip elgtis su taškais: You have 991 unassigned credits on your account balance ?
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 04 17, 08:49)
Nejuokinkit, jau viskas aisku su ta kompanija. doh.gif

neklaidinkit zmoniu neviskas su Libertagia kompanija wink.gif placiau pasidomekite ir jei neturite oficialiu ziniu nerasykite visai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Roskyte @ 2015 04 28, 13:12)
Aš irgi gavau pora dolerių iš Trafficmonsoon. Naujas projektas, kol kas viskas gerai.
Gal kas žinote, kaip elgtis su taškais: You have 991 unassigned credits on your account balance ?

Juos galima panaudoti apsilankymams i Jusu norima puslapi. spauskit ant : click Here to assign them.
atidarys Jums lentele kur galesite ideti savo norima tinklapi. Jei ideje jau, spauskite visitors left stulpelyje : manage. Tada asign. Ir irasykite norima kreditu skaiciu smile.gif
Atsakyti