Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

Sveikos. O as neseniai pradejau dirbti tinkliniame marketinge smile.gif Esu labai patenkinta, nes dirbu kaip noriu ir kada noriu smile.gif Supazindinu zmones su grynais naturaliais eteriniais aliejais smile.gif Pati dalyvauju lojalumo sistemoje ir naudoju siuos aliejus bei esu labai patenkinta ju kokybe :)Dar ir uzsidirbt pavyksta, nors tik pradejau smile.gif Tiesiog zmones siuo metu labai domisi ekologiskais ir naturaliais dalykais, tad darbas lengvai einasi smile.gif Puikiai tinka mamoms sis darbas smile.gif Pati ji dirbu budama namie su dukryte smile.gif
Atsakyti
Sveikutes darbininkes.

As Libertagijoj dirbu jau tuoj bus metai. usregistravau vyra ir mama. varau uz 3 biggrin.gif Jau dviem accauntam nupirkau aukstensius paketus. uzsisakiau Libertagijos ASAP kortele is kurios galima nusiimti pinigus.dabar laukiu. siaip FB grupeje kur esu, vienas zmogus pats asmeniskai yra nusfilmaves kaip nusiima is ASAP korteles pingius. Kas liecia neskubejima dirbti - o kodel gi ne? savo investiciju juk nereikia. ot baisiai cia sugaistu puse valandos per diena... pfff.... nu aisku kazkiek butu gaila. jei ka. Bet kas nerizikuoja ir sampano negerai biggrin.gif jei kas norite dirbti ar dirbate ir turite klausimu rasykite. Kai turesiu laisva minute tikrai pakonsultuosiu negaila man. kiek zinau, kiek turiu info pasidalinsiu. Tiesa, as pvz dar dirbu vienam projekte.

Labai paprastas ir smagus projektas, bent jau man.
Esme kokia: reikia klikinti reklamytes. BET, kas man labai patinka, reklamu verte auga priklausant nuo Jusu idirbio. Yra 15 lygiu. Klikinat ne tik reklamas uz centukus bet ir uz BAP taskus. Kuo daugiau BAP tasku turite,tuo aukstesniame lygyje esate ir tuo didesnes vertes reklamas gaunate. Zinoma eina procentai ir uz komandos darba jei ja turite, bet ji irgi nera butina, norint uzdirbti. nekantriausi - investuoja, tada is karto atsiranda tarkime 5-ame lygyje ir is karto gauna uakstesnes reklamas. As Esinu kaip partizane nuo 0 smile.gif nes investicijom neturiu pinigu deja.... bet netgi dirbdama nuo nulio. Jau Esu 3-iame lygyje. auksciausia kolkas reklama kokia esu gavusi buvo 1 $. mano kolega 10 lygyje tai a gavo reklama ir uz 16 $ smile.gif

Papildyta:
Dar pries kaledas pradejau darbuotis vienam tinklapyje. https://www.paidverts.com/

pameginsiu trumpai aprasyti kas ir kaip. Man asmeniskai lb patinka tai kad : galima pradeti be investiciju, nebutini referalai (tik tada aisku viskas leciau) ir viskas lb elementaru ir paprasta! Esme tokia: reikia rinkti BAP taskus. Kuo turi daugiau BAP tasku, tuo aukstesniame lygyje esi ir tuo vertingesnes reklamas, vadinamuosius ADS gauni. Yra 15 lygiu pagal BAP tasku kieki. As pati db esu 3 lygyje. Pacioj pradzioj kai uzsiregistravau,gaudavau tikrai mazas reklamytes po 0.0005 ar 0.001 cnt. 3 lygyje jau gaunu po 0.02 cnt. Buvau gavus ir 1$ ir 0.50. Tik kolkas viska ka suklikinu reinvestuoju ir perku BAP kad kuo aukstesni lygi pasiekti. Persivesti pinigus galima i internetines pinigines : payza, bitcoin ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(shirshe123 @ 2015 02 18, 16:11)
Sveikutes darbininkes.

As Libertagijoj dirbu jau tuoj bus metai. usregistravau vyra ir mama. varau uz 3 biggrin.gif Jau dviem accauntam nupirkau aukstensius paketus. uzsisakiau Libertagijos ASAP kortele is kurios galima nusiimti pinigus.dabar laukiu. siaip FB grupeje kur esu, vienas zmogus pats asmeniskai yra nusfilmaves kaip nusiima is ASAP korteles pingius. Kas liecia neskubejima dirbti - o kodel gi ne? savo investiciju juk nereikia. ot baisiai cia sugaistu puse valandos per diena... pfff.... nu aisku kazkiek butu gaila. jei ka. Bet kas nerizikuoja ir sampano negerai biggrin.gif jei kas norite dirbti ar dirbate ir turite klausimu rasykite. Kai turesiu laisva minute tikrai pakonsultuosiu negaila man. kiek zinau, kiek turiu info pasidalinsiu. Tiesa, as pvz dar dirbu vienam projekte.

Labai paprastas ir smagus projektas, bent jau man.
Esme kokia: reikia klikinti reklamytes. BET, kas man labai patinka, reklamu verte auga priklausant nuo Jusu idirbio. Yra 15 lygiu. Klikinat ne tik reklamas uz centukus bet ir uz BAP taskus. Kuo daugiau BAP tasku turite,tuo aukstesniame lygyje esate ir tuo didesnes vertes reklamas gaunate. Zinoma eina procentai ir uz komandos darba jei ja turite, bet ji irgi nera butina, norint uzdirbti. nekantriausi - investuoja, tada is karto atsiranda tarkime 5-ame lygyje ir is karto gauna uakstesnes reklamas. As Esinu kaip partizane nuo 0 smile.gif nes investicijom neturiu pinigu deja.... bet netgi dirbdama nuo nulio. Jau Esu 3-iame lygyje. auksciausia kolkas reklama kokia esu gavusi buvo 1 $. mano kolega 10 lygyje tai a gavo reklama ir uz 16 $ smile.gif

Tai kiek realiai per tuos nepilnus metus jus uzdirbote pinigu, realiu pinigu i rankas o ne popieriuje?
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2015 02 19, 09:42)
Tai kiek realiai per tuos nepilnus metus jus uzdirbote pinigu, realiu pinigu  i rankas o ne popieriuje?

Minejau, kad tik db uzsisakiau banko kortele, i kuria persivesiu pinigus kai ja gausiu. tai paciupinejus dar grynai savo uzdarbio neesu smile.gif
Atsakyti
Bent jau man patogiausias būdas užsidirbti šiek tiek papildomai, tai atlikinėt apklausas. Aišku, tai nėra didelės sumos, bet per mėnesį kitą (priklausomai nuo apklausų kiekio) užsidirbti 10€ Maximos ar Pegaso dovanų čekį visai neblogai. Beje, apklausos vyksta lietuviškai.
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2015 03 02, 19:26)
Bent jau man patogiausias būdas užsidirbti šiek tiek papildomai, tai atlikinėt apklausas. Aišku, tai nėra didelės sumos, bet per mėnesį kitą (priklausomai nuo apklausų kiekio) užsidirbti 10€ Maximos ar Pegaso dovanų čekį visai neblogai.

o cia ne apie tns kalba eina kartais? nes jei apie juos tai esu irgi uzsiregistravus. bet per 3 men viena apklausa gavau biggrin.gif tai cia su tokiais tempais tai gal ir gausiu maximos ceki ant pencijos biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, spaudinejau ir as ojooo, neobux bei dar keleto puslapiu reklamas, taciau pabodo del mazo uzdarbio. Siuo metu draugauju su kitu puslapiu, kurio uzduotys labai lengvos. Kas 24val gaunama uzduotis, paspaudus reikia palaukti 100s ir 1.38$ jau uzskaityta. Investavus laiko ir uzdirbtus pinigus, po pusmecio galima neblogai uzdirbti. jobereqs.com
Atsakyti
Moki reklamų peržiūra "buksas" - Buxbery, minimali suma 4 $. Jau gavau pirmąją išmoką į PayPal.

Reklamų peržiūros puslapis NeoBux švenčia septynerių metų gimtadienį, ta proga yra akcija:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shirshe123 @ 2015 02 24, 23:44)
Sveika, as irgi ten dirbu. Tik norejau paklausti, pvz tas giminaitis jusu yra nusiemes pinigus? Nes girdejau kad yra sunkumu ir daug apribojimu.

Ar galėtum papasakoti plačiau apie Libertagia?
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2015 04 09, 07:57)
Ar galėtum papasakoti plačiau apie Libertagia?

VISA REIKIAMA INFO CIA https://www.facebook...94057110610086/ https://www.facebook...78377705768438/ TIK SKAITYKIT,KLAUSKIT,PRASOM..
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2015 04 09, 14:37)
Super, atradau wink.gif

Kiek per diena uzims laiko? Paypalas veiks?
Atsakyti

i 
Tema nėra skirta reklamai, todėl visos žinutės su siūlymais jungtis, registruotis ir pan. bus trinamos.
Atsakyti