Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Eva-Eva @ 2015 01 15, 22:16)
Super. Bus įdomu sužinoti paskui niuansus smile.gif  Iš tikro dabar labai sunku atrasti MLM su patogiu produktu.

tiksliau, sunku atrasti pirkėjų-kvailiukų. Kuo tie produktai inovaciniai? Užmečiau akį į tinklalapį - Eilinis bullshit'as.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 16, 01:08)
tiksliau, sunku atrasti pirkėjų-kvailiukų. Kuo tie produktai inovaciniai? Užmečiau akį į tinklalapį - Eilinis bullshit'as.

Pasidomekite pati kuo jie inovaciniai. smile.gif Ir raskite alternatyva, kur galima tokiu pat nusipirkti, kad sudetys butu naturali ir kad transderminiu budu pateikti organizmui visu energijai reikalingu medziagu. Ir nereikia cia vadinti pirkejus - kvailiukais, nes pati tokia esate, nes kiekviena diena kazka vis vien perkate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2015 01 16, 12:01)
Pasidomekite pati kuo jie inovaciniai. smile.gif Ir raskite alternatyva, kur galima tokiu pat nusipirkti, kad sudetys butu naturali ir kad transderminiu budu pateikti organizmui visu energijai reikalingu medziagu. Ir nereikia cia  vadinti pirkejus - kvailiukais, nes pati tokia esate, nes kiekviena diena kazka vis vien perkate biggrin.gif

transderminiu būdu veikia visi tepalai, kremai, losjonai ir pan. Na, sėkmės uždirbant smile.gif
Atsakyti
Dollarsincome -reklamų peržiūra (ne tik reklamų). Visą dieną reklamos eina. Perveda dolerius į PayPal.
Reklamos būna skiltyje - Surf Sites. reikia paspausti tą žalią rutuliuką - atsidaro langas su reklama ir viršuje bėga sekundės (galima tuo metu kitą puslapį skaityti), sekundėms prabėgus reikia atlikti matematinį veiksmą ir paspausti Close.
user posted image

Yra skirtingi rangai. Po registracijos galima užpildyti daugiau savo anketinių duomenų - Personal details (šeimyninė padėtis, vaikai ir pan.), tada prideda vieną antpečių žvaigždutę.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2015 01 16, 13:01)
Pasidomekite pati kuo jie inovaciniai. smile.gif Ir raskite alternatyva, kur galima tokiu pat nusipirkti, kad sudetys butu naturali ir kad transderminiu budu pateikti organizmui visu energijai reikalingu medziagu. Ir nereikia cia  vadinti pirkejus - kvailiukais, nes pati tokia esate, nes kiekviena diena kazka vis vien perkate biggrin.gif

Inovaciniai tai inovaciniai. Bet nebūtinai viskas kas nauja yra sveika. Neužmirškite, kad tai gali būti ir bandymai ant jūsų pačių.... Tiesiog pamąstymui, kad nereikia taip aklai bėgti paskui pinigų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2015 01 29, 03:25)
Inovaciniai tai inovaciniai. Bet nebūtinai viskas kas nauja yra sveika. Neužmirškite, kad tai gali būti ir bandymai ant jūsų pačių.... Tiesiog pamąstymui, kad nereikia taip aklai bėgti paskui pinigų wink.gif

Jau kokius bandymus daro vaistines ir gydytojai tai nera net zodziu. O cia naturalus produktai, kai kurie jau 3 metai rinkoje, pati kompanja prekiauja akcijomis birzoje. As asmeniskai pasitikiu tokiomis kompanijomis negu musu farmacevtika. smile.gif
Atsakyti
Sveikas smile.gif Pirma, vien tik su sąskaitos numeriu pavedimai neįmanomi. Antra, gal padės štai kas: http://www.gofundme....-Entrepreneurs/
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2015 01 29, 23:46)
Jau kokius bandymus daro vaistines ir gydytojai tai nera net zodziu. O cia naturalus produktai, kai kurie jau 3 metai rinkoje, pati kompanja prekiauja akcijomis birzoje. As asmeniskai pasitikiu tokiomis kompanijomis negu musu farmacevtika. smile.gif

Apie vaistines jau visai kita ir kalba. O čia tiesiog vis tik reikia pasidomėti tokiais produktais, kuriuos ne tik dedi ant savęs, bet ir į vidų. Biški žiūrėjau tuos produktus, čia liečia ir mūsų DNR, todel tikrai reikia būti atsargiems. Yra ten ingredientų ir tokių, kurie reguliuoja ir skverbiasi labiau nei molikuliniame lygmeny. Tuo labiau, kad bandymai tebevyksta..... Juk ne pats svarbiausias dalykas gyvenime -pinigaiIr nelabai suprantu jūsų tokio aklo pasitikėjimo, kad svarbu ne farmacevtika. O čia tas pats grynai, tik kitose rankose.....Skirtumas, kad ne vaistinej įsigysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 30 sausio 2015 - 12:39
QUOTE(viola**** @ 2015 01 29, 22:46)

na na, ir kokius gi bandymus mums nežinant atlieka gydytojai ir juolab vaistinės? Dar suprantu - gydytojai, bet kaip bandymus daro vaistinės? doh.gif
Farmacinės kompanijos privalo atlikinėti bandymus su gyvūnais ir žmonėmis, kad įsitikintų vaisto saugumu ir efektyvumu.
Pleistras su veikliąja medžiaga nėra jokia naujiena. Dar tarybiniais laikais buvo šildomieji garstyčių berods pleistrai. Be to tas "transderminis" būdas žinomas nuo senų senovės - tai kompresai.
Atsakyti
gal galima ciut info apie Libertagia domintu mane tas grupes kurimas,pvz mane kur pakviete zmogus ane as jau esu jo grupeje,toliau kvieciu savo zmones jie visi mano grupeje,o pvz tas zmogus kur mane pakviete ir po to dar pasikviecia kitus jie irgi priklauso mano grupei ar ne ar nuo tu zmoniu gaunu as ta procenta?
ir dar kur as ane pakvieciu po saves zmogu jis kviecia savo zmones ar jie irgi prisiskaito mano grupeje,ar tik skaitosi tie zmones kurie tik yra kviesti mano kvietimu?
tikriausiai supratote klausima smile.gif
Atsakyti
Vienas patikimas zmogus jau ilga laika negali issivesti pinigu is Libertagios, naujai pradedantiems siulau neskubeti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 02 11, 11:14)
Vienas patikimas zmogus jau ilga laika negali issivesti pinigu is Libertagios, naujai pradedantiems siulau neskubeti. 4u.gif

drinks_cheers.gif Sis projektas ir man jau kelia abejoniu g.gif As ji radau scam sarase. Sios kompanijos vadas jau ketvirta karta atidare naujai projekta. Ar nebus dar vienas kartas.. mirksiukas.gif
Atsakyti