Sveiki, jau eilini karta isitikinau, kad projektai, kur nera fizinio produkto nieko verti. Nes ten neuzdirbsi, nu gal pradzioj jei yra kokie pinigu iplaukos - pvz. nariai perka kazkokius paketus ar pozicijas tai kai kam ir ismoka is to truputi pinigu, bet paskui ju tikrai negausi. Neverta ten gaisti laiko.
Manes siuo metu daugiau domina MLM verslas, kuri irgi puikiai galima vesti internete. Radau viena kompanija, kuri prekes savo siuncia tiesiog voke.
O produkcija skirta sveikatai ir jaunystei.
Lietuvoje apie si kompanija nera dar ziniu, nes niekas nezino tiesiog
As pasirinkau sia kompanija, nes produkcija reikalinga visai mano seimai, kad buti sveikiems ir energingiems reikia vartoti Power Strips ir Solar Strips, o kad tureti jauna grazia oda yra Beautiful Strips.
Daugiau apie kompanija ir jos produkcija rasite informacijos cia
http://fgxpress.su/
QUOTE(AGFA @ 2015 01 13, 04:22)
Sveiki. Prisiregistravau ir aš Libertagijoje....prieš porą savaičių. Sponsorių gavau nežinia iš kur, nes registravaus pati. Tai kaip sakant klikinu, bet daugiau nieko nežinau ir nieko nesuprantu. Gal kas iš ties pagalbos ranką, paaiškins, pamokins? Ir gal įmanoma kesit sponsorių? Ačiū
Galėčiau imtis ir kitoj svetainėj darbo, jei kas paaiškins, priims. Kadangi mano darbas su kompiuteriu, tai galiu leist sau dirbt ir savo naudai.
O koks jusu nikas t.y. vardas Libertagioje kai registravotes?