Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Terroriste @ 2015 01 04, 18:07)
ka tik "investicijos" i auksa buvo, o dabar jau i sidabra  lotuliukas.gif
dar zmones nepasimoke... na, bet nieko, is klaidu geriausia paciam mokytis. Tik neisleiskit paskutiniu ar juolab, skolintu pinigu i tokias "investicijas".

Nepavydekit cool.gif o perkam is sukauptu, o ne is kisenes, jei Jums nuo to ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie emgoldex pasiskaitykit, kad nekiltu noras uzsikabint ant sukciu verbavimo
EmGoldex Scam Charged With Fraud
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2015 01 04, 19:07)
galima, kiek FC Libertagia grupėje skaitinėju, tai ten daug kas dirba už vyrą, už mamą. Aš taip pat po savim vyrą pasirašiau ir už jį reklamas spaudžiu  4u.gif

Tai va, ir as taip galvoju, turiu broliu sesiu, mama, uosviene itraukiu ir jau yra zmogiuku ax.gif biggrin.gif Taip reikes ir padaryti.
O gal galite paaiskinti kaip reikia ka nors priimti i ta "darba" per save? blush2.gif 4u.gif Biski su anglu nesusidraugauju smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Prisiregistravau ir aš Libertagijoje....prieš porą savaičių. Sponsorių gavau nežinia iš kur, nes registravaus pati. Tai kaip sakant klikinu, bet daugiau nieko nežinau ir nieko nesuprantu. Gal kas iš ties pagalbos ranką, paaiškins, pamokins? Ir gal įmanoma kesit sponsorių? Ačiū

Galėčiau imtis ir kitoj svetainėj darbo, jei kas paaiškins, priims. Kadangi mano darbas su kompiuteriu, tai galiu leist sau dirbt ir savo naudai. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jau eilini karta isitikinau, kad projektai, kur nera fizinio produkto nieko verti. Nes ten neuzdirbsi, nu gal pradzioj jei yra kokie pinigu iplaukos - pvz. nariai perka kazkokius paketus ar pozicijas tai kai kam ir ismoka is to truputi pinigu, bet paskui ju tikrai negausi. Neverta ten gaisti laiko.

Manes siuo metu daugiau domina MLM verslas, kuri irgi puikiai galima vesti internete. Radau viena kompanija, kuri prekes savo siuncia tiesiog voke. smile.gif
O produkcija skirta sveikatai ir jaunystei. smile.gif Lietuvoje apie si kompanija nera dar ziniu, nes niekas nezino tiesiog smile.gif As pasirinkau sia kompanija, nes produkcija reikalinga visai mano seimai, kad buti sveikiems ir energingiems reikia vartoti Power Strips ir Solar Strips, o kad tureti jauna grazia oda yra Beautiful Strips.
Daugiau apie kompanija ir jos produkcija rasite informacijos cia http://fgxpress.su/

QUOTE(AGFA @ 2015 01 13, 04:22)
Sveiki. Prisiregistravau ir aš Libertagijoje....prieš porą savaičių. Sponsorių gavau nežinia iš kur, nes registravaus pati. Tai kaip sakant klikinu, bet daugiau nieko nežinau ir nieko nesuprantu. Gal kas iš ties pagalbos ranką, paaiškins, pamokins? Ir gal įmanoma kesit sponsorių? Ačiū

Galėčiau imtis ir kitoj svetainėj darbo, jei kas paaiškins, priims.  Kadangi mano darbas su kompiuteriu, tai galiu leist sau dirbt ir savo naudai. smile.gif

O koks jusu nikas t.y. vardas Libertagioje kai registravotes?
Atsakyti
Viola, sveikutė wink.gif Ar čia jų pagrindinis saitas? Produktas principe įdomus, bet čia nėra kontaktų, pačių produktų, sertifikatų scanai nesididina ... g.gif Kas BŪTINA MLM kompanijai.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2015 01 14, 15:37)
Viola, sveikutė wink.gif Ar čia jų pagrindinis saitas?  Produktas principe įdomus, bet čia nėra kontaktų, pačių produktų, sertifikatų scanai nesididina ...   g.gif Kas BŪTINA  MLM kompanijai.

Sveiki, smile.gif ne, cia neoficilus puslapis, o tik viena partnerio. Oficialus puslapis http://forevergreen.org/
Atsakyti
Dėkui wink.gif Čia ne man, nes aš kitoj srity, bet sudomino pats produktas, patogumas, ir tt. Perduosiu kolegoms, kad yra toks variantas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2015 01 15, 22:41)
Dėkui wink.gif Čia ne man, nes aš kitoj srity, bet sudomino pats produktas, patogumas, ir tt.  Perduosiu kolegoms, kad yra toks variantas.  4u.gif

Produktai istikruju inovaciniai smile.gif
Svarbu, kad jie naturalus ir veiksmingi.
As uzsakiau visa produkcijos komplekta, t.y. Power plesitrus nuo skausmo, Solar strips- koncentruotas juru fitoplanktonas - tai visu vitaminu, mineralu saltynis. Ir aisku Beaty serija - tai veido preiziuros rinkinys nuo senejimo. smile.gif
Atsakyti
Super. Bus įdomu sužinoti paskui niuansus smile.gif Iš tikro dabar labai sunku atrasti MLM su patogiu produktu.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2015 01 15, 23:16)
Super. Bus įdomu sužinoti paskui niuansus smile.gif  Iš tikro dabar labai sunku atrasti MLM su patogiu produktu.

Tikrai taip, ir dar logistika turetu buti patogi. O cia produkcija ateina voke, smile.gif taip kaip didelis laiskas ir siuncia po visa pasauli ir i Lietuva viena pakuote tik uz 5$.
Tad cia verslas tikrai per interneta, bet kurioje salyje galima registruoti zmones tiesiog per savo nuoroda ir viskas, toliau pasirupina viskuo kompanija, t.y. pardavimu ir produkcijos siuntimu. Mums svarbu tik rasti klientus smile.gif
Atsakyti
Didelis pliusas. Užtai ir įdomu. Turiu daug kolegų, kurie domisi va kažkuo tokiu, pavargę iš vienos pusės nuo elektronikos, iš kitos - nuo sandėlių su buteliais ir "rinkų atidarymų". Stebėsim, žodžiu wink.gif
Atsakyti