Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Saules paliesta @ 2015 01 02, 19:45)
Ačiū už ats. 4u.gif
Ziauriai nepatinka tas iešmojimas ir ikalbinėjimas zmoniu. Tai kaip suprantu ne tik ir lieka spaudyti migtukus tai paciai sumai

Ir as nemoku ikalbinet, taigi turiu tik kelis zmones smile.gif
Na man truputi su savo sponsore pasiseke, ji nupirko man booster, sutarem , kad grazinsiu kai surinksiu ta suma, bet dabar sako rinkis sidabrui, tai va sausio 8 kaip tik turesiu pakankamai ir jau po daugiau gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2015 01 02, 22:13)
Ir as nemoku ikalbinet, taigi turiu tik kelis zmones smile.gif
Na man truputi su savo sponsore pasiseke, ji nupirko man booster, sutarem , kad grazinsiu kai surinksiu ta suma, bet dabar sako rinkis sidabrui, tai va sausio 8 kaip tik turesiu pakankamai ir jau po daugiau gausiu smile.gif

O tai kad sidabra gauti reiki butinai žmonių turėti? O kiek sidarinis kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keilada @ 2015 01 02, 18:16)
užsisakyti kortą, kurios kaina nuo 30 iki 60 eurų, kad būtų išmokėti pinigai. Logiška. Peršasi mintis, kad pinigai išmokoms surenkami iš parduodamų kortelių.

Kortelej jau buna 10-30 €. Lt bankuose kortele metams taip pat kainuoja, nieko nuostabaus, kad ir uz sitas reik moket. Ir mokama bankui, o ne kompanijai. Ismokos mokamos is surinktu pinigu, kuriuos sumoka tie, kuriu reklamas rodo.
Papildyta:
QUOTE(Saules paliesta @ 2015 01 02, 21:17)
O tai kad sidabra gauti reiki butinai žmonių turėti? O kiek sidarinis kainuoja?  ax.gif

Ne, bet turint zmoniu greiciau surenkat reikiama suma smile.gif sidabras 899$, kolkas dar leidzia sumoket tik skirtuma, tarkim turiu booster kurio verte 399, tai man kainuos tik 500.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2015 01 02, 22:20)
Kortelej jau buna 10-30 €. Lt bankuose kortele metams taip pat kainuoja, nieko nuostabaus, kad ir uz sitas reik moket. Ir mokama bankui, o ne kompanijai. Ismokos mokamos is surinktu pinigu, kuriuos sumoka tie, kuriu reklamas rodo.
Papildyta:

Ne, bet turint zmoniu greiciau surenkat reikiama suma smile.gif sidabras 899$, kolkas dar leidzia sumoket tik skirtuma, tarkim turiu booster kurio verte 399, tai man kainuos tik  500.

Bet kaip suprantu tą jų kortelę būtina įdigyti nes kitaip nenuimsiu surinktų $?
Wajei koks brangus tas sidabras nes turiu tik virš 200 tai dar metus rinksiu jei žmogeliukų nepakviesiu:-( o jei tie pamviedti neaktyvus as nukenciu?
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2014 12 13, 17:00)
Sveiki,
Kap tai veikia
Kasdieną peržiūrime 12 reklamų, už tai gauname taškus. Pradžioj per dieną gaunasi 120taškų, vėliau lygis kyla kadangi taškų skaičius irgi daugėja, gaunate veringesnes reklamas.

Jei gerai supratau, tai per dieną peržiūrėjus 12 reklamų, uždirbsiu 0,12 USD blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saules paliesta @ 2015 01 02, 23:48)
Wajei koks brangus tas sidabras nes turiu tik virš 200 tai dar metus rinksiu jei žmogeliukų nepakviesiu:-( o jei tie pamviedti neaktyvus as nukenciu?

tikrai ne metus wink.gif kaip isigysi booster eisis greiciau viskas:) nenukentesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saules paliesta @ 2015 01 02, 21:48)

Perkat is eiles, nekaupkit brangiausiam nes taip ir 5 metus kaupsit biggrin.gif kazkur esu radus lentele, kad visionier pasiekiat viena dirbdama po 3 metu. Pet paketus isigyjat is eiles.
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2015 01 03, 00:16)
Jei gerai supratau, tai per dieną peržiūrėjus 12 reklamų, uždirbsiu 0,12 USD  blink.gif

Ne visai taip. Pradžioj kelias dienas kaupsis taškai, per dieną 120. Kai bus 800 taškų (po savaitės) tuomet gausit reklamą, kuri jau rinks ir pinigus, ir taškus. Surinkus 1dolerį (uždirbus), vėl galima pirkti reklamą. Reklama kainuoja 1dolerį. Taip pat galima pirkti reklamas ir už savo pinigus per įvairias mokėjimo sistemas (tinka ir paypalas). Už 1 nupirktą reklamą, duoda 1500taškų. Dra čia yra ir lygiai, kuo didesnis lygis, tuo per dieną daugiau uždirbi.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2015 01 03, 00:57)
Perkat is eiles, nekaupkit brangiausiam nes taip ir 5 metus kaupsit biggrin.gif kazkur esu radus lentele, kad visionier pasiekiat viena dirbdama po 3 metu. Pet paketus isigyjat is eiles.

taip vienai iseina 2,m 7men. darbo va video ;
https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
O įdomu, ar galoma savo šeimos narius įtraukti į tą darbą?
Atsakyti
QUOTE(Saules paliesta @ 2015 01 04, 17:59)
O įdomu, ar galoma savo šeimos narius įtraukti į tą darbą?

galima, kiek FC Libertagia grupėje skaitinėju, tai ten daug kas dirba už vyrą, už mamą. Aš taip pat po savim vyrą pasirašiau ir už jį reklamas spaudžiu 4u.gif
Atsakyti
ka tik "investicijos" i auksa buvo, o dabar jau i sidabra lotuliukas.gif
dar zmones nepasimoke... na, bet nieko, is klaidu geriausia paciam mokytis. Tik neisleiskit paskutiniu ar juolab, skolintu pinigu i tokias "investicijas".
Atsakyti