Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Leksa @ 2014 11 08, 12:37)
idomu kas jau cia nesamones skleidzia. paroda? maza parodu pasaulyje? Konkreciai ta firma daro paroda, kad savo auksa parodyt?  lotuliukas.gif Na, tegul rodo  biggrin.gif As irgi aukso turiu, tai galiu, kad ir kokiuose Prienuose paroda ir konferencija surengt  lotuliukas.gif
Ir nerasinek nesamoniu, kad eini dirbt, o ne zmoniu viliot. Tai kaip nevilioji????? Tai ir yra VILIOJIMAS. Nezinai, ka reiskia zodis DARBAS? Pasidomek. Darbu cia nei nekvepia. Piramide i kuria reikia sukviest armija zmoniu, kurie sunes pinigus. Kai sunes, tada kazkas ismokes, kol piramides nebus, nebus ir pinigu. Darba mat atrado  lotuliukas.gif Ir ka sioj temoj veiki, jei ne megini zmones viliot, kad po taves pinigus inestu?

aš Jūsų mastymo nepakeisiu ax.gif dirbti tai nereiškia kastuvu mosikuoti lotuliukas.gif
kiekvienoje kompanijoje internetineje plotmeje uždarbis priklauso nuo žmoniu nauju-jei ju nebus ,nebus ir jokio uždarbio niekam -perki menesinius silverius ar diamonus ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 11 lapkričio 2014 - 15:29
Viskas tose programose gal ir puiku,bet galutiniam variante praktiškai visose turi rinkti savo komandą ar pasekėjus ir iš jų uždirbti kažkiek didesnius pinigus.Ta prasme,principas vistiek gaunasi piramidinis g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 12 lapkričio 2014 - 22:04
Gal yra zinanciu kaip sitame libertagia.com/ yra su pinigais, as atidariau visus man priklausancius tinklapius, bet balanse nerodo kad butu padideje pinigai rodo 0.00. Cia gal iskart nerodo kas diena? g.gif
Atsakyti
aš kiek suprantu, tai rodo tik kas savaitę. O Jūs duomenis savo profilyje susitvarkėt? dokumentus sukėlėt? Nes jeigu pas ką nėra tvarkoje, tuomet pinigų neperveda.
Atsakyti
QUOTE(Dovile88 @ 2014 11 14, 10:54)
Gal yra zinanciu kaip sitame libertagia.com/ yra su pinigais, as atidariau visus man priklausancius tinklapius, bet balanse nerodo kad butu padideje pinigai rodo 0.00. Cia gal iskart nerodo kas diena?  g.gif

Man taip irgi buvi siame puslapyje, bet po kiek laiko pasirode, ir sia savaite kazkaip sunkiai ir taip tas puslapis veikia, neina net tasku susizymeti, na bent jau man 4u.gif
Atsakyti
http://wad.ojooo.com/
http://bux.to/
kaip cia jose viskas vyksta, kiek pinigeliu galima uzdirbt, kazka noriu pabandyt bet nezinau nuo ko pradet, aciu
Atsakyti
QUOTE(Saules paliesta @ 2014 11 15, 19:46)
Man taip irgi buvi siame puslapyje, bet po kiek laiko pasirode, ir sia savaite kazkaip sunkiai ir taip tas puslapis veikia, neina net tasku susizymeti, na bent jau man  4u.gif

Pas mane taip pat sunkiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 11 16, 16:05)
Pas mane taip pat sunkiai  g.gif

Prisijunkit į fb grupe Libertagia lt, rasit daug info. Pinigai atsiranda kitos sav pirm-trec. Dar turit but labai gerai susitvarke profili. O siaip tai kodel jusu sponsorius neduoda jokios info apie viska? Nes siaip tai pranesta buvo, kodel stringa, kas vyksta ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilze: 16 lapkričio 2014 - 21:31
QUOTE(vilze @ 2014 11 16, 21:30)
Prisijunkit į fb grupe Libertagia lt, rasit daug info. Pinigai atsiranda kitos sav pirm-trec. Dar turit but labai gerai susitvarke profili. O siaip tai kodel jusu sponsorius neduoda jokios info apie viska? Nes siaip tai pranesta buvo, kodel stringa, kas vyksta ir pan.

Esu prisijungus prie FC, gauno ir informacija is sponsoriaus, paprasiciausiai konstatuoju fakta, kad ir pas mane stringa smile.gif
Atsakyti
Kažkokie vėjai. Tai kas nors esat asmeniškai gavę normalią išmoką? Ne 10 ar 50 dolerių, bet normalią išmoką? Pvz., bent jau kokius 400 USD per mėnesį? Ir asmeniškai, o ne kolegės draugės draugė ar pažįstamo pažįstamas.
Ir kam reikia pirkti kažkokius paketus, starterius ir kitokį bullshitą? Tipo susimoki 300 pinigų, kad po to pusmetį spaudinėdamas tuos 300 atgal gautum? What's the point?
Kažkas čia spangsta apie Ferarius po poros metų? biggrin.gif einu nukrisiu po stalu, pasiraitysiu iš juoko.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 11 25, 21:43)

drinks_cheers.gif tikrai. Ir as dar negirdejau nei vieno realaus zmogaus pasigyrimo, kad gavo pinigus. Tikrus, i rankas. Daugu daugiausiai sako, kad kazkur (virtualioj erdvej) jie yra.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 11 25, 20:43)
Kažkokie vėjai. Tai kas nors esat asmeniškai gavę normalią išmoką? Ne 10 ar 50 dolerių, bet normalią išmoką? Pvz., bent jau kokius 400 USD per mėnesį? Ir asmeniškai, o ne kolegės draugės draugė ar pažįstamo pažįstamas.
Ir kam reikia pirkti kažkokius paketus, starterius ir kitokį bullshitą? Tipo susimoki 300 pinigų, kad po to pusmetį spaudinėdamas tuos 300 atgal gautum? What's the point?
Kažkas čia spangsta apie Ferarius po poros metų? biggrin.gif einu nukrisiu po stalu, pasiraitysiu iš juoko.

Sumokejus 399, per metus atgauni 1200. Bet ir vel, surinkus 899 gali pirktis geresni paketa tada per metus 2840. O apie nusiemima negaliu pasakyt, pati korteles dar neturiu, bet jau lietuvoje gavo, kiek girdejau ir airijoj, turetu pradet nusiiminet. Siaip skeptiskai ziuriu I sita visa reikala, bet "žaidžiu" kol leidzia smile.gif
Atsakyti