Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

Bet ten man rodos minimali išmoka 300$ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 10 18, 18:00)
Bet  ten man rodos minimali išmoka  300$  g.gif

Taip, tiek ir yra.
Atsakyti
Is visu tokiu internetiniu projektu, kur galima uzdirbti realiu pinigu tai Libertagia man rodos yra patikimiausias budas. As dirbu cia keleta menesiu, pradejau be savu invesiciju ir is pradziu ziurejau nerimtai, kol nepamaciau vieno pazistamo ismoka apie 400$ is sios kompanijos. Tad nusprendziau rintai kibti i darba. Jau greitai pirksiu is sukauptu pinigu mokama paketa. smile.gif Ir toliau aisku investuosiu cia laiko, nes ateiciai tai gali buti geras pragyvenimo saltynis smile.gif

Stai video kaip reikia dirbti, t.y. kiek laiko uzims ir kokius pinigus galima uzdirbti https://www.youtube....eature=youtu.be

Vis tiek dauguma zmoniu praleidzia laiko prie kompiuterio, ir as vietoj pletku fc ar dar kur nors, tiesiog ziuriu Libertagia reklamos ir gaunu uz tai pinigus smile.gif Ar gi tai blogai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 05 lapkričio 2014 - 14:54
QUOTE(Terroriste @ 2014 09 14, 12:22)
asmeniskai pazistu moteri (LT gyvena), kuri investavo i auksa (?), dar 2 zmones rekomendavo ir investavo.... ir nuo pavasario dar niekas ne tik neuzdirbo, bet ir neatgavo savo pinigu.
kas pradesit tuo dometis, neskubekit ir labai gerai pasidomekit, nes pinigai gali pradingt ilgam ar ir su visam. Nors, aisku, tie, kurie megins jus uzverbuot pasakos kokius aukso kalnus susikrove........

Vadinasi kažkokių sąlygų neįvykdė, tai ir negavo žadėtų pinigų. Pati Emgoldex nesenia i dalyvauju, bet pinigus gavau. Ir ne kartą jau. Tokių pavyzdžių kaip "aš pažįstu", "aš žinau", tai kiekvienas gali įvardinti. Bet gal pirmiau pasidomim, ko reikalauja kompanija, įvertinam savo galimybes ir tik tada dalyvaujam. O va tada ir galima savo nuomonę reikšti, šaukti, kad nesąmonė į visas keturias puses.
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2014 10 18, 20:00)
Bet  ten man rodos minimali išmoka  300$   g.gif

Na bet ne taip ir sunku dirbtant surinkti tokia suma. Tuo paciu dirbant libertagia juk galima ir savo darbus dirbti jeigu darbas prie kompiuterio.

Pabandyti tikrai nieko nekainuoja, manau verta, o ateityje bus ir dideles naudos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 05 lapkričio 2014 - 14:55
QUOTE(Ulpe @ 2014 10 21, 09:26)
Vadinasi kažkokių sąlygų neįvykdė, tai ir negavo žadėtų pinigų.

nesurado visos armijos naivuoliu, kurie imokes savo pinigus ir privilios dar buri kitu naivuoliu. Gal nemoka deramai kitiems semgenu pudrint.
Ir sita "firma" pasidomejau, ka siulo ir t.t., bet auksus zadancios piramides manes nedomina. Cia kaip klubas "Titanas" kazkada buvo biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
atėjau į forumą pasidairyti papildomo darbelio ir pamačiau libertagia, kurią jau prieš porą savaičių internete pastebėjau, tuomet iškart sugalvojau panaršyti plačiau ir štai kokį straipsnį radau - http://www.stupidity...ss-opportunity/ . Apie pačią libertagia ir apie jos sukūrėją, pasirodo jis nėra labai "švarus" žmogus, o ir pati libertagija, bent jau šio straipsnio autoriaus nuomone yra dar viena tinklinio marketingo piramidė kuri vieną dieną tikrai žlugs, tai tiesiog patariu toms kurios jau investavo pinigus kuo greičiau sukaupti tuos 300 dolerių ir išsiimti kol nevėlu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 09 14, 11:22)
asmeniskai pazistu moteri (LT gyvena), kuri investavo i auksa (?), dar 2 zmones rekomendavo ir investavo.... ir nuo pavasario dar niekas ne tik neuzdirbo, bet ir neatgavo savo pinigu.
kas pradesit tuo dometis, neskubekit ir labai gerai pasidomekit, nes pinigai gali pradingt ilgam ar ir su visam. Nors, aisku, tie, kurie megins jus uzverbuot pasakos kokius aukso kalnus susikrove........

jei tie žmones nerado žmoniu ,jei sponsorius nedirba su jusu grupe ,tai ka jus norit kad iš dangaus pinigai nukristu blink.gif reikia dirbti čia atejus ....

QUOTE(Leksa @ 2014 09 14, 11:52)
atsisveikink su savo pinigais.
Mano mama irgi pataike ant patikliu "investuotoju" arba melagiu. Galia, kad man pries tai nepasake ir "investavo".  Tiksliau tai visas savo santaupas sukiso. Bet tai piramide, o kad kazka atgaut, tai reikia, kad po ja butu 30 zmoniu! Tada ji uzdirbs (ar bent savo atgaus, cia dar klausimas). Ir firma registruota Dubajuj!
Jei norit kas prasidet, pagalvokit ar rasis 30 zmoniu po jum, kurie investuos. Ir ar paskui smagiai pacios pries juos jausities, kai jie negales savo pinigu atgaut.

tai nejokia piramide-tai internetine parduotuve su bonusine programa.pinigai iš dangaus neateina,reikia vesti žmones paskui save,tai ne investicinis projektas-idejau 500 euru ir laukiu ....ko laukt-DIRBKIT ir uždirbsit tokius pinigus apie kuriuos net nesapnavot ...mes inešam avansa o mums yra nuperkama aukso už 7000 euru -isiskaitykite salygas .... jei paskui save nekuriat komandos tai kam šmeižiat kompanija g.gif aš turiu beveik 100 žmoniu per metus su trupučiu.dalyvauju visose trijose programose,mano šeimos biudžetas pasipilde virš 40 000 lt per ta laika -viskas veikia puikiai ,pinigai išmokami laiku ir greitai ....

QUOTE(MrRAT @ 2014 09 14, 16:50)
Nenoriu apie tą auksą perrašinėti, nes jau ir taip pilna informacijos internete.  Kas tiesa, kas išvedžiojimai kiekvienam spręsti. Tik pasakysiu, kad aš Emgoldex'e nedalyvauju.
O kas nemėgsta pardavinėti, tai visi pardavinėja, vienokia ar kitokia prasme. Jei jau kalbam apie emgoldex, tai čia pardavinėjat auksą, ir pardavinėjat galimybę uždirbti. Auksą perka tie, kas nori tiesiog investuoti, o nedalyvauti referalinėj sistemoj. Galit sau sakyti, kad jeigu pinigai ir "prekė" (ar turit pas save auksą? ) keliauja ne per jus, tai neparduodat, bet pagalvokit sąžiningai.
Investicinis auksas turėtų būti perkamas kai yra palankios kainos, arba kai žmogus galvoja, kad ateity kainos bus dar aukštesnės. O ne tada kai kas nors pasiūlo. Visai kas kita su uždarbio galimybe, kuria reikia pasinaudoti kuo greičiau, va taip ir prisiperka žmonės nepalankiu metu ir nepalankiom kainom.
Kompanijose, kur "reikia pardavinėti", tai ir pasyvios pajamos lengviau gaunamos. Ir dirbandytis gauna pinigus, ir klientas gauna prekes. Visi laimingi ir patenkinti. Tinklinio marketingo principu veikiančiose kompanijose turi prekės judėti, ir mokamas uždarbis turi būti nuo apyvartos už parduotas prekes ar paslaugas. Kitu atveju mokat už galimybę uždirbti - o čia jau piramidė.

mes čia nepardavinejam aukso ,mes čia visi pirkejai ir dalyvaujam bonusu programoij kuri mums duoda uždirbti .auksas yra ,man atveže per konferencija 1 ir 5 g -neemiau eurais o paemiau auksu .mes atlygnima gaunam auksu ,o ji po o parduodam atgalkompanijai ir gaunam eurus .ši marketingine matricine programa prinkta šiai prekei todel kad TIK MATRICINEJ programoij galima uždirbti didelius pinigus.taipkompanija privilioja sau klientu ,o mes ateinam UŽDIRBTI - o norint uždirbt reikia dirbti ....
aš 5 metus studijuoju projektus ivairius -kolkas geresnio neradau kur taip greit galima gerai uždirbt-nera jokiu menesiniu užpirkimu,jokio laiko limito ,preke stabili -niekad nenuvertes.kiekvienam žingsni išrašomos saskaitos ,viskas oficialu ir legalu ....
6-8 d vel vyks tarptautine konferencija Miunxene_vokietijoje,kur vel vyksta lietuviu delegacija ....
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2014 11 06, 09:49)

blogai zodis panaudotas. Ne dirbti reikia, o privilioti kuo daugiau zmoniu. O cia jau skirtumas yra.

Na, LT dar vyksta sitos nesamones, bet PL jau tokie agitatoriai seniai supakuoti ir "verslas" uzrauktas. Gal ir ne be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 11 06, 12:04)
blogai zodis panaudotas. Ne  dirbti reikia, o privilioti kuo daugiau zmoniu. O cia jau skirtumas yra.

Na, LT dar vyksta sitos nesamones, bet PL jau tokie agitatoriai seniai supakuoti ir "verslas" uzrauktas. Gal ir ne be reikalo.

baikit skleisti nesamones pletku lygyje .....
lapkričio 6-9 dienomis vokietijoje Miunhene vyks tarptautine aukso paroda ir konferencija.vyksta ir lietuviu delegacija.ir lenkai ten bus ....ir iš visu pasaulio šaliu atstovai .
čia ne lenkijos ,ne lietuvos išmislas -čia tarptautinis verslas.ir tikrai emgoldex klientai nebus supakuoti smile.gif Jūs čia kažka maišot ir gluminat žmones
kompanija sekmingai dirba 5 metus .atsirado jau 2 kopijos -taip pat auksas -va apie jas aš tikrai negaliu rašyti nes tai butu "girdejau sake " ir tai butu pletku lygyje ....
Emgoldex legali kompanija ir mes einam uždirbt ,o ne žmoniu viliot ...
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2014 11 06, 20:25)
baikit skleisti nesamones pletku lygyje .....
lapkričio 6-9 dienomis vokietijoje Miunhene vyks tarptautine aukso paroda ir konferencija.vyksta ir lietuviu delegacija.ir lenkai ten bus ....ir iš visu pasaulio šaliu atstovai .
čia ne lenkijos ,ne lietuvos išmislas -čia tarptautinis verslas.ir tikrai emgoldex klientai nebus supakuoti  smile.gif Jūs čia kažka maišot ir gluminat žmones
kompanija sekmingai dirba 5 metus .atsirado jau 2 kopijos -taip pat auksas -va apie jas aš tikrai negaliu rašyti nes tai butu "girdejau sake " ir tai butu pletku lygyje ....
Emgoldex legali kompanija ir mes einam uždirbt ,o ne žmoniu viliot ...

idomu kas jau cia nesamones skleidzia. paroda? maza parodu pasaulyje? Konkreciai ta firma daro paroda, kad savo auksa parodyt? lotuliukas.gif Na, tegul rodo biggrin.gif As irgi aukso turiu, tai galiu, kad ir kokiuose Prienuose paroda ir konferencija surengt lotuliukas.gif
Ir nerasinek nesamoniu, kad eini dirbt, o ne zmoniu viliot. Tai kaip nevilioji????? Tai ir yra VILIOJIMAS. Nezinai, ka reiskia zodis DARBAS? Pasidomek. Darbu cia nei nekvepia. Piramide i kuria reikia sukviest armija zmoniu, kurie sunes pinigus. Kai sunes, tada kazkas ismokes, kol piramides nebus, nebus ir pinigu. Darba mat atrado lotuliukas.gif Ir ka sioj temoj veiki, jei ne megini zmones viliot, kad po taves pinigus inestu?
Atsakyti
Sveikos ir as darbuojuos Libertagia, jau esu kazkiek sukaupusi,. Ar kuri jau bandete issiimti pinigelius is tenai? Sakykite ar tenai tinka lietuiu banko saskaitos? Ar reikia kokia atsidaryti PayPal ar kazka panasau? 4u.gif
Atsakyti