QUOTE(Minutėlė @ 2013 09 26, 10:13)
Todėl ir sakau kad kiti saitai ,,gudrauja".
Matei kad ten dabar problemos su paypal? Ir neleidžia daugiau akcijų pirkti.
Matei kad ten dabar problemos su paypal? Ir neleidžia daugiau akcijų pirkti.
aga, mačiau.
gerai kad spėjau dieną prieš išsigryninti
Taigi, mano pirktos 17 akcijų, jau baigėsi ir viskas buvo išmokėta pliusas apie 400lt
Įdomu kaip toliau viskas klostysis
Papildyta:
QUOTE(ingulka @ 2013 09 26, 11:06)
yournetpay.com
Internete rašo, jog tai SCAM
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 09 26, 13:18)
aga, mačiau.
Taigi, mano pirktos 17 akcijų, jau baigėsi ir viskas buvo išmokėta pliusas apie 400lt
Čia jau atskaičius paypal mokestį? Tai labai gerai.
Aš dabar išsiimu per payzą.
QUOTE(Minutėlė @ 2013 09 26, 12:58)
labai smulkiai neskaičiavau. Parašiau apytikslę sumą.
Aš stengiaus išsiiminėti didesnes sumas ir nežaisti kasdien, kad vis mažiau būtų mokesčio, ty man regis 3,4proc nuo įplaukų
o iš paypal į banką ir nepersimesdavau, o išleidavau pirkiniams
Nauja PTC
www.walletbux.com
Dovanoja pirmiems 2000 vartotoju 2$ PB (galit patalpinti skelbimus) ir naryste menesiui
Moka iki 0.035$ uz clicka
www.walletbux.com
Dovanoja pirmiems 2000 vartotoju 2$ PB (galit patalpinti skelbimus) ir naryste menesiui
QUOTE(Ateni7 @ 2013 09 28, 15:41)
Nauja PTC
www.walletbux.com
www.walletbux.com
Kaip suprantu, kol kas turi tik 12 narių . Nesinori su tokiais prasidėti. Dabar užsiregistruojant žiūriu į narių skaičių. Pasimokiau jau.
Jei ne paslaptis veiksimngi šie dalykai? Kiek per mėnesį gaunasi prisidurti iš jų? Mąstau jau link vasaros pradėt labiau domėtis
QUOTE(JayJay @ 2013 09 28, 22:41)
Jei ne paslaptis veiksimngi šie dalykai? Kiek per mėnesį gaunasi prisidurti iš jų? Mąstau jau link vasaros pradėt labiau domėtis
Sveika. Kol kas mano nuomonė tokia- jei nėra ką veikti, galima ,,žaisti''. Manau kad yra tokių, kurios uždirba neblogai iš to. Bet čia jau reikia ne vienerių metų darbo kad atsirinkti geriausius saitus.
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 09 26, 13:18)
aga, mačiau.
Čia va per mėn. uždirbo. Bet reikia ieškoti, greitai reaguoti ir įvertinti riziką.
Įdomiai Na 400 tikrai neblogai, ypač jeigu darbas leidžia tiek laiko praleist. Manau turėsiu ką dekrete veikt jei kada nors toks bus Kažkaip girdėjus kad iš tų visokių akcijų kai kurie tikrai nemažai uždirba. Bet nežinau ar čia apie tai kalbėjo, minėjo kažkokias internete perkamas, investavimus.
QUOTE(JayJay @ 2013 09 30, 18:17)
Įdomiai Na 400 tikrai neblogai, ypač jeigu darbas leidžia tiek laiko praleist. Manau turėsiu ką dekrete veikt jei kada nors toks bus Kažkaip girdėjus kad iš tų visokių akcijų kai kurie tikrai nemažai uždirba. Bet nežinau ar čia apie tai kalbėjo, minėjo kažkokias internete perkamas, investavimus.
Manau čia ne apie tas akcijas kalbėjo. Įdedu nuorodą akcijoms pirkti. Pasiskaitykit. Jei kas neaišku, klauskit. Jei žinosiu -padėsiu.
http://www.nasdaqomx...=...ist&lang=lt
QUOTE(JayJay @ 2013 09 30, 17:17)
darbas tikrai man tiek leidžia praleist investiciniuose tiklalapiuose, nes tai nieko neužima. tas tiklalapis,kuris man leido tiek uždirbti, nereikalajau atlikti jokių užduočių.
kalba eina apie
Aš tiesiog pirkau iš jų akcijas: 1akcija kainuoja 49dol, o po menesio atgauni +20proc, tad aš surizikavau ir nusipirkau iš pradžių 1, tada dar 15, ir tada iš uždirbtų pinigų pirkau naujas
Šiuo metu turiu dar naujai 5 aktyvias akcijas.
kadangi ši sistema leidžia mokėti PAYPAL sistema, todėl ir rizikavau, nes tai gan saugi sistema.
o FOREX prekyboje tikrai galima daug uždirbti, bet galima daug ir netekti. Šiuo metu kaip tik skaitau Lt knygą FOREX101.
Pažystamas domėjosi tokiomis prekybomis, tai patarė nesirinkti lietuviškų sponsorių.
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 09 30, 19:35)
Pažystamas domėjosi tokiomis prekybomis, tai patarė nesirinkti lietuviškų sponsorių.
Gal lietuviškų brokerių