Čia tiek temos susimaišiusios, kad sunku atrinkt, į ką ir dėl ko kreipiatės Iš konteksto suprantu, kad tai apie Ojooo?
Jei taip, tai teiginys, kad vertė nesukuriama - neteisingas, nes dabar kaip tik, žmonės, negalėdami nusiimti pinigų, deda juos kur? Į prekes aukcione, arba į reklamą. Taip kad su produktu tvarkoj viskas. Mano referalas šiandien įrašė video, kuris šį bei tą paaiškina, kas vyksta ir kodėl : https://www.youtube....eature=youtu.be
Tas varantas, kurį paminėjote, būtų paprasčiausia finansinė piramidė, kai iš naujų narių mokama seniems - tada taip. Bet Ojooo yra oficiliai registuota legali kompanija.
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 07 04, 22:13)
Čia tiek temos susimaišiusios, kad sunku atrinkt, į ką ir dėl ko kreipiatės Iš konteksto suprantu, kad tai apie Ojooo?
Jei taip, tai teiginys, kad vertė nesukuriama - neteisingas, nes dabar kaip tik, žmonės, negalėdami nusiimti pinigų, deda juos kur? Į prekes aukcione, arba į reklamą. Taip kad su produktu tvarkoj viskas. Mano referalas šiandien įrašė video, kuris šį bei tą paaiškina, kas vyksta ir kodėl : https://www.youtube....eature=youtu.be
Tas varantas, kurį paminėjote, būtų paprasčiausia finansinė piramidė, kai iš naujų narių mokama seniems - tada taip. Bet Ojooo yra oficiliai registuota legali kompanija.
Kaip tik žiūriu video,kyla klausimų:
1. sakoma nesumokėjo pinigų, nes naudojosi kiti vartotojai programomis kurios už juos tai darė. Kyla klausimas, koks komapnijai skirtumas, kas spaudinėja reklamas ar gyvas žmogus ar programa jei kompanijos tikslas kuo daugiau reklamų peržiūrėt ar paspaust ar ką kitką padaryt?
Ji iš to gauna pinigus tad turėtų būt suinteresuota, kad kuo daugiau to veiksmo būtų padaryta.
2. Kodėl negali iškart atgauti pinigų, o reikia pirkt VIP naryste ar dar kažką? Jei tie pinigai yra uždirbti, ir tai komapnijai mokama už Jūsų daroma darbą?
Dabar gaunasi taip, moki pinigus kad atgautum savo pinigus Panašiai būtų duodi buhalterei oficialiai pinigų, kad tau pervestu algą Vadinasi kompanija suinteresuota, kad pinigus neiškarto atgautumet ir dar papildomai mokėtumet.
3. Narysčių pirkimas? Tiesiog psichologinis žaidimas, kaip jau vieną lygi praeini norisi kito ir t.t.
Tiesiog nenoriu, kad žmonės apsigautų. Tie kurie nuo tokių dalykų nudega, neina ir nesigiria kitiems, kad kvaili buvo ir sukišo pinigus į niekur.
[
1. Nes produkto pateikimo etika reikalauja, kad peržiūros būtų vartotojų, o ne botų. Ne už botų klikus mokama. Aš iegi ten reklamą aktyviai perku, ir nenoriu, kad ji nueitų botams. Žmonėms darau, bei gi tinklalapio UNIKALIEMS klikams rinkti.
2. Nes bardakas. Kurį žada išsimėžti iki rugpjūčio 24.
3.Narystės - normalus dalykas tiek MLM, tiek affiliate.
Analogiškai - žmonių apgaudinėjimui turiu rimtą moralinį nusistatymą. Jei š - sakau, kad š. Jei nežinau, sakau, kad nežinau. Jei geras, tai sakau, kad MAN ATRODO, kad geras, panagrinėkit patys
p.s : Po naujos Captcha įvedimo akivaizdžiai susitvarkė su botiniais klikais - matau pagal unikalių klikų fiksavimą saituose. Taipo kad manau viskas geryn. Duodam jiems laiko.
1. Nes produkto pateikimo etika reikalauja, kad peržiūros būtų vartotojų, o ne botų. Ne už botų klikus mokama. Aš iegi ten reklamą aktyviai perku, ir nenoriu, kad ji nueitų botams. Žmonėms darau, bei gi tinklalapio UNIKALIEMS klikams rinkti.
2. Nes bardakas. Kurį žada išsimėžti iki rugpjūčio 24.
3.Narystės - normalus dalykas tiek MLM, tiek affiliate.
Analogiškai - žmonių apgaudinėjimui turiu rimtą moralinį nusistatymą. Jei š - sakau, kad š. Jei nežinau, sakau, kad nežinau. Jei geras, tai sakau, kad MAN ATRODO, kad geras, panagrinėkit patys
p.s : Po naujos Captcha įvedimo akivaizdžiai susitvarkė su botiniais klikais - matau pagal unikalių klikų fiksavimą saituose. Taipo kad manau viskas geryn. Duodam jiems laiko.
Sveiki Viršaiti
Ir aš Pamėginsime jums ponas paaiškinti visus uždarbio principus ir niuansus
1. Kompanijai neužtenka vien tik dėka ''programos'' peržiūrų,todėl,kad reikalingi unikalūs IP adresai.Juk užsakovai,kurie mums moka pinigus,tikrai nusiviltų , jei duotų netikrus žiūrovus
Tuomet nekiltų ''produkto'' reitingas pvz:. tokioje paieškų sistemoje kaip Googlas,juk viskas surišta,apie ką jūs šnekate?
2.Antras jūsų atsakymas slypi,būtent tame video, kurį matėte ir apie kurį dabar diskutuojame.
3.Jeigu jūs įvardijas narysčiu pirkimą kaip psichologinį žaidimą,tuomet ponas patarsiu ten nekišt nosies ,nes gali blogai baigtis
PATARIMAS:
Apsišvieskite kas yra BUX principo uždarbis,na ir aišku vėliau sugrįškite į diskusijas
Gerbkime vienas kito brangų laiką.
1. Kompanijai neužtenka vien tik dėka ''programos'' peržiūrų,todėl,kad reikalingi unikalūs IP adresai.Juk užsakovai,kurie mums moka pinigus,tikrai nusiviltų , jei duotų netikrus žiūrovus
Tuomet nekiltų ''produkto'' reitingas pvz:. tokioje paieškų sistemoje kaip Googlas,juk viskas surišta,apie ką jūs šnekate?
2.Antras jūsų atsakymas slypi,būtent tame video, kurį matėte ir apie kurį dabar diskutuojame.
3.Jeigu jūs įvardijas narysčiu pirkimą kaip psichologinį žaidimą,tuomet ponas patarsiu ten nekišt nosies ,nes gali blogai baigtis
PATARIMAS:
Apsišvieskite kas yra BUX principo uždarbis,na ir aišku vėliau sugrįškite į diskusijas
Na, manau, kad buvo turėta omeny, kodėl vipams mokama, o kitiems mokama bile kaip. kai yra 4 milijonai vartotojų, ir tarp jų reikia trinti, kas botais naudojosi, o kas ne (o reiškinys buvo siaubingai masinis), tai jie matomai nutarė nesiparinti, ir iki pilno sutvarkymo gerbti tik vipus, sukišusius po 1000
Neseniai rašė, kad baigia blokuoti akauntus "gudručiams", 2 tūkstančius jau panaikino.
Neseniai rašė, kad baigia blokuoti akauntus "gudručiams", 2 tūkstančius jau panaikino.
QUOTE(Deimantas Puntavicius @ 2014 07 04, 23:49)
Sveiki Viršaiti
PATARIMAS:
PATARIMAS:
Žinoma, kad žiūri tik unikalius IP, bet pažiūrėt į pvz: populiariausia svetainę Lietuvoje, didelis lankomumas iš Afrikos ir Indijos, nemanau kad tai svetainės lankytojai, bet su unikaliais IP, kad sukelti reitingus.
Diskusijos yra beprasmės, norėčiau Jūsų komentaro po metų laiko, išlaidų ir pajamų, kad pasigirtumėt ar pasiguostumėt. Lauksim rezultatų, nes kolkas manau tai nuostolinga t.y daugiau išlaidų, nei pajamų?
Sėkmės
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 07 05, 00:54)
Na, manau, kad buvo turėta omeny, kodėl vipams mokama, o kitiems mokama bile kaip. kai yra 4 milijonai vartotojų, ir tarp jų reikia trinti, kas botais naudojosi, o kas ne (o reiškinys buvo siaubingai masinis), tai jie matomai nutarė nesiparinti, ir iki pilno sutvarkymo gerbti tik vipus, sukišusius po 1000
Tai pagal jus yra normalu toks dalykas .
Jei aš esu įmonės akcininkas ir dirbu įmonėje, tai man algą turi normaliai mokėti. Tačiau jei aš ne akcininkas ir dirbu įmonėje, tai man algą už padarytą darbą gali mokėti ir po pusės metų .
O tarp kitko ten daugeliui jau stringa išmokėjimai. Pastebėjau kad ir žinutės iš forumo apie prašymą išmokėti pinigus yra trinamos.
+2014 07 06, 01:18-->
1 .Reklamos užsakovas nurodo šalis, iš kurių turi eiti klikai.
2, Kur parašyta, kad uždarbio neišmokėjimas yra normalu?
Visi vystymosi etapai čia https://docs.google....ozCopBURkKM/pub , kiek, kada, kokia, emisija. Šiaip viskas pagal planą vyksta, spalį jau galėsim pamatyt poligono statybas (kažkur prie Vilniaus) - 3 sklypai jau yra Ir dar dėl 3 konferencijų nuolaidos datą nukėlė iki 15 rugpjūčio, vis dar galima 20 000 akcijų įsigyti senom kainom. Ką ir padarėm
QUOTE(Viršaitis @ 2014 07 06, 01:18)
Žinoma, kad žiūri tik unikalius IP, bet pažiūrėt į pvz: populiariausia svetainę Lietuvoje, didelis lankomumas iš Afrikos ir Indijos, nemanau kad tai svetainės lankytojai, bet su unikaliais IP, kad sukelti reitingus.
1 .Reklamos užsakovas nurodo šalis, iš kurių turi eiti klikai.
2, Kur parašyta, kad uždarbio neišmokėjimas yra normalu?
QUOTE(MrRAT @ 2014 07 03, 23:43)
Na taip, tikrai būtų atskleidimas privačios informacijos. Tiesiog buvo įdomu kiek akcijų yra parduota, ir vieša apskaita (be vardų, tik su kokiais ID) atrodytų skaidriau nei vien matoma prisiregistravus.
Visi vystymosi etapai čia https://docs.google....ozCopBURkKM/pub , kiek, kada, kokia, emisija. Šiaip viskas pagal planą vyksta, spalį jau galėsim pamatyt poligono statybas (kažkur prie Vilniaus) - 3 sklypai jau yra Ir dar dėl 3 konferencijų nuolaidos datą nukėlė iki 15 rugpjūčio, vis dar galima 20 000 akcijų įsigyti senom kainom. Ką ir padarėm
Valio O koks statusas Jūsų? Ne VIP metinis?
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 08 06, 14:22)
Valio O koks statusas Jūsų? Ne VIP metinis?
Premium metinis. Manot tik dėl to?