Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(Eva-Eva @ 2014 03 28, 12:21)
Labas  4u.gif  strategijos jau pasenusios, nos dar tebeplaukioja internete - gyvenimas į priekį eina smile.gif Dabar kiekvienas su savo strategija, arba iš viso be jos - kaip kam geriau.
Kruta ir mano OJooo po  truputį  smile.gif

O per kiek laiko perveda jums pinigus? Nes aš dar vis laukiu. Eina jau kokia 6 savaitė.
Atsakyti
Dabar situacija tokia, kad jie perėjo į automatinius mokėjimus, testavimo stadijoje. Ir naujos išmokos į PayPal ateina dažniausiai arba iškart, arba per valandą, arba per parą, o vat seniau užsakytas jie moka rankiniu būdu, todėl šiek tiek pakibom laike. Šiaip visada laiku mokėdavo, tik paskutinė pakibo.
Oficialus laikas - 21-28 dienos. (pagal seną)
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 03 28, 12:30)
Dabar situacija tokia, kad jie perėjo į automatinius mokėjimus, testavimo stadijoje. Ir naujos išmokos į PayPal ateina dažniausiai arba iškart, arba per valandą, arba per parą,  o vat seniau užsakytas jie moka rankiniu būdu, todėl šiek tiek pakibom laike.  Šiaip visada laiku mokėdavo, tik paskutinė pakibo.
Oficialus laikas - 21-28 dienos. (pagal seną)

Į paypal man nebeleidžia išsiimti. Tenka į payzą.
Atsakyti
Leidžia į ten, iš kur daugiau papildyta. Kam patogiau PP, tai reikia mestelti per PP bent kiek daugiau, negu per Payzą buvo pasotinta smile.gif Daug kas taip daro, nes Payza su savo amžinom reformom sudaro problemas išgryninti.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 03 28, 13:18)
Leidžia į ten, iš kur daugiau papildyta. Kam patogiau PP, tai reikia mestelti per PP bent kiek daugiau, negu per Payzą buvo pasotinta smile.gif Daug kas taip daro, nes Payza su savo amžinom reformom sudaro problemas išgryninti.

Žinau aš šitą dalyką. Norėjau taip pat padaryti. Tačiau kai užstrigo pervedimai, suabejojau ar noriu dar investuoti į ojoooo.
Atsakyti
Na, mano refukė surizikavo, ir po kelių minučių pinigai buvo PayPale. Aišku ne tie, kuriais papildė, o tie, kur nuėmimui. Tai čia jau patys renkamės. Aš galbūt irgi surizikuosiu, nes kiek žinau, kalta čia payza - ne vien Ojooo su ja nesklandumai.
Atsakyti
QUOTE(Ulpe @ 2014 03 12, 12:40)
Cia as dalyvauju smile.gif 60 dienu dedi skelbimus kas diena, uz viena skelbima gauni 2,5 $. Ju pasiimti negali. Tada kiek suprantu uz juos galesi pirkti naryste ir tik tada pradesi uzdirbti pinigus. O kad uzdirbti pinigus, tai reikia jau ne skelbimus deti. Kiek skaiciau uzsienio saituose tai reikia kazka pardavineti, kazkokius paketus. ir uzdisrbi tikrai ne 30 $ menesiui o daugiau. Dar neradau, kad butu pranesta jog cia skamas, sako, kad gauna zmones pinigus... iki galo dar neissiaikinau, bet skelbimus liko deti tik 10 dienu smile.gif Tada galesiu placiau papasakoti ka domins. smile.gif

na atrodo praejo 10d. kaip sekasi ?papasakokite placiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita0711 @ 2014 03 31, 14:07)
na atrodo praejo 10d. kaip sekasi ?papasakokite placiau ax.gif

Taip, jau sudejau visus skelbimus ir pradejau uzdirbti pinigelius smile.gif Pirkau naryste uz 10 doleriu/menesiui. ir toliau dedu skelbimus, per menesi uzdirbsiu po 40 doleriu. jei pirksiu auksine naryste - uzdirbsiu daugiau. Bet pradziai bandau su sidabriniu paketu... Per diena uztrunku iki 5 min. Jei kas nori pabandyti tai i AZ smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Ojooo jau turiu 2300 nuomuotu referalu smile.gif pelnas kasdien $20-25 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O perveda per i PayPal pirmadieniais....
Atsakyti
QUOTE(danutb @ 2014 04 15, 07:58)
Sveikutes.
Ojooo jau turiu 2300 nuomuotu referalu smile.gif  pelnas kasdien $20-25 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O perveda per i PayPal pirmadieniais....

Gerai kad jums pervedinėja. Nes man pervedimas ,,kabo'' jau turbūt du mėn. Tiesa, į payzą. Norėjau atšaukti tą pinigų pervedimą, tačiau šitam PTC nėra funkcijos kad taip galima būtų padaryti. Ir paskaičius forumą kažkaip nesinorii daugiau ten pinigų dėti.
O pati jūs kas kiek laiko gaunate išvedimus? Ir gavote daugiau negu 4-5 pervedimus į savo saskaitą?
Atsakyti
Aš gavau, paskutinis tik pakibęs. Kiti gauna greitai, bet yra ir daug pakibusių. Va atsakymas nuo Ojooo:

Dear user,

Due to a growing number of users at Ojooo WAD, can occur that for individual users results longer waiting times for withdrawals. .Your payment is sent for examination. Please be patient in the matter, the payment should be done soon. A exact statement of when your payment is made exactly, we can not give you. We are trying to optimize the payment process. We apologize for the inconvenience. Your payment will be 100% done.

Yours sincerely,

Ojooo WAD Support Team
Atsakyti
Sveikos visos, esu nauja nare, ieskojau informacijos apie darba namie tad radau tik viena foruma, kuris uzdarytas del maximalaus psl skaiciaus sad.gif
tad nusprendziau tema pratesti. Kur jus dirbate ir ar dirbate namie prie kompiuterio? ir kiek galima uzdirbti is tokio verslo?
as jau viena sprendima radau thumbup.gif tad noriu suzinoti ar jus radot tinkama varianta sau?
auginu 10 menesiu sunu 2.gif
ir esu nestuke.gif tad nenusedziu namie nors tu ka... norisi papildomo pinigelio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as1990: 24 balandžio 2014 - 21:20