Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(TomasC @ 2014 03 03, 18:28)
Sveikos, turiu klausima del ojoo.com. Neseniai uzsiregistravau, surinkau 0,2dol. ir galvoju issinuomosiu referala, bet raso Your rental balance is: $0, taigi galima kazkaip cia persivest tuos pinigus ir issinuomot, ar ka reikia darayt paasikinkit kasnors biggrin.gif

Jeigu planas standartas - referalai nelabai atsiperka, bent aš kiek bandžiau - man neatsipirko. Nebent jeigu galvoji apie Premium.
Rusų kalbos versijoje, kai paspaudi - išsinuomoti referalų, tai dešinėje pusėje viršuje yra Баланс аренды рекомендованного пользователя составляет: $0.16 - Добавить средства, paspaudus, galima pasirinkti kokiu būdu papildysi sąskaitą:
user posted image
Atsakyti
Tai iki sito as daainu,bet tai taip gaunas kad reikia minimaliai 2dolerius surinkt arba pildyt saskaita is savu pinigu? Nes pas mane ten desinej pusej virsuj rodo 0,00 o kai noriu persivest pasirinkes viena is tu minimum 2 doleriai raso.
Atsakyti
QUOTE(TomasC @ 2014 03 04, 15:33)
Tai iki sito as daainu,bet tai taip gaunas kad reikia minimaliai 2dolerius surinkt arba pildyt saskaita is savu pinigu? Nes pas mane ten desinej pusej virsuj rodo 0,00 o kai noriu persivest pasirinkes viena is tu minimum 2 doleriai raso.

Taip, minimali suma 2$: savi arba uždirbti.
Atsakyti
Sveikos, turiu kelis pazystamus kurie pradejo bandymus su ojoo.com, tai ir as nusprendziau isbandyt. Gal kas kokia strategija esat ivelde.
Atsakyti
Sveikos.
Jau 9 mėn. bandau su PTC dasidurti kelis centus. Tai galiu parašyti savo pastebėjimus.
Kažkieno labai parekomenduotas kaip patikimas NERDBUX nemoka pinigų.
OJOOO irgi mokėjimas kabo mėn. laiko.
CLICERJET- nemoka pinigų.
Dabar imesiu kelis PTC su kuriais visus tuos mėn. dirbu ir kol kas be problemų mokėjo tuos kelis dol.
[url=http://www.clixsense.com/ - verta jungtis tik jeigu pirksite metinę narystę ( 17 dol.). Kitaip ilgai rinksis leidžiama išsiimti suma. Daugiau uždirbti leidžia kas suprantate angliškai. Yra nemažia užduočių, už kurias moka.
[url=http://www.globalbux.net/ - galima nepirkti narystės. Aš išsinuomoju referalus. Neblogai jie spaudinėja. Taip kad paskui greitai ta suma susirenka.
[url=http://www.neobux.com/ - šito narystės taip pat nepirkau. Tačiau pradžiai išsinuomojau tris referalus. Vėliau galima išlaikyti penkis referalus iš neopoint'ų. Daugiau už grynus pinigus be narystės neapsimoka pirkti.
Tokie pastebėjimai kol kas.
Atsakyti
QUOTE(candywest @ 2014 03 06, 15:36)
Sveiki, nzn ar kas rase apie si psl cia, bet man labai patinka. I menesi uzdirbi 30$ i diena sugaisti 1-2min.
www.argentglobalnetwork.com

O kiek cia investavot? Nors viena ismoka gavot i savo pinigine? Nes irgi domejausi siu projektu ax.gif
Atsakyti
del ojooo tai turiu kelis pazystamus, isgryninimas uztruko iki pora savaiciu, bet pinigus gavo
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2014 03 09, 14:17)
O kiek cia investavot? Nors viena ismoka gavot i savo pinigine? Nes irgi domejausi siu projektu  ax.gif

Cia as dalyvauju smile.gif 60 dienu dedi skelbimus kas diena, uz viena skelbima gauni 2,5 $. Ju pasiimti negali. Tada kiek suprantu uz juos galesi pirkti naryste ir tik tada pradesi uzdirbti pinigus. O kad uzdirbti pinigus, tai reikia jau ne skelbimus deti. Kiek skaiciau uzsienio saituose tai reikia kazka pardavineti, kazkokius paketus. ir uzdisrbi tikrai ne 30 $ menesiui o daugiau. Dar neradau, kad butu pranesta jog cia skamas, sako, kad gauna zmones pinigus... iki galo dar neissiaikinau, bet skelbimus liko deti tik 10 dienu smile.gif Tada galesiu placiau papasakoti ka domins. smile.gif
Atsakyti
PTC Soliution - šitas man neišmoka pinigų nuo sausio mėn.
Atsakyti
QUOTE(Roskyte @ 2014 03 13, 11:43)
PTC Soliution - šitas man neišmoka pinigų nuo sausio mėn.

Nelabai gerai verysad.gif
Aš kaip tik vakar šitame prisiregistravau. Tai reiks mesti su juo.
Priėjau išvadą kad neapsimoka vargti su tom reklamom. Aišku galima surinkti po kelis pinigėlius. Bet iš to naudos ar gavote kuri?
Susirinkau po kelis pinigėlius ir bandysiu mokyti forex'e.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Siūlau jums įdomesnį būdą užsidirbti....žaidžiant žaidimą!
http://www.marketglo...m/strategygame/

Tai yra ekonominis-strateginis žaidimas. Jame tu gali atidaryti ir valdyti įmones. Gali kovoti arenoje. Keliauti po įvairias šalis ir dalyvauti karuose. Šiame žaidime sėkmės formulė yra noras žaisti, noras kažko pasiekti. Pirmieji žingsniai gali pasirodyti nuobodūs, lengvi. Tačiau, jeigu registruositės per mano nuorodą, aš jums paaiškinsiu viską, nuo ko reikia pradėti tam, kad uždirbtumėte per dieną maximumą. Išmokestis - Eurais. smile.gif
Atsakyti
Kruta ir mano OJooo po truputį smile.gif
Atsakyti