Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip uždirbti pinigų, neišeinant iš namų?

QUOTE(jolita0711 @ 2014 02 05, 19:04)
uzsiregistravau cia auksciau paskelbta nuoroda, na sita nuoroda man labai patiko,

Ką ten daryti reikia, norint surinkti tuos 200$? Tik kviesti žmones?
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2014 02 06, 11:34)
Sveiki, siūlau jum užsidirbi papildomų pajamų, kurių manau visiem mums reikia. Savo lešu investuoti nereikia, todėl nieko neprarandate. Vien už registraciją gaunate 10 USD! Pirmoji ismoka 200 USD. Visiškai legaliai ir be jokios apgaulės žmonės sugeba uždirbti iki 2000 LT/mėn. Tereikia tik vienos valandos į dieną, ne daugiau.Užsiregistruokite šiuose puslapiuose, perskaitykite taisykles ir pradekite uždirbti pinigus.Man gaunasi neblogai papildomai uždirbti, linkiu to ir jums! Jums tereikia užsiregistruoti ir pirmieji 10 dolerių jau jūsų! Pabandykite, tikrai nieko neprarasite!

Sveika.
O bandėte jau išsiimti pinigus?
Atsakyti
Sveikute, na pacioj pradzioj mazai matosi kad uzdirbi, as irgi vargau menesy, paskui investavau 99 dolerius ir dabar turiu 300 referalu , menesiuij tiek galima issinuomuoti, tikrai dabar pasijaute kad kapsi pinigeliai, tikiu kad ir tau pavyks 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

prieš kelias dienas ir aš prie ojooo prisijungiau. Ieškodama daugiau info apie šį projektą radau jūsų forumą. Na tikiuosi šis puslapis patikimas ir viskas eis tik į + smile.gif

Papildyta:
Dar klausimas išmanančiom, ar iš paypal galima pinigus į Maestro kortelę persivest?
Atsakyti
Sveiki.
Ka tik prisiregistravau prie auksciau siulito saito. Ir sako reikia kopijoti sia nuoroda, kad kiti prisijungtu? Tada gauni 1$? Ar kaip?
Nuoroda si?- http://Paidbounty.Com/?share=35239

Ar sita skirta forumams? user posted image

Paspauskite prasau, noriu paziuret r atiteks 1$ ar ne. Nes nieko nesuprantu blush2.gif doh.gif unsure.gif
Aciu

Papildyta:
[quote=CarpeDiem,2014 02 07, 14:49]

Ach, pamaciau, antra nuoroda kaip reklama. Tai galit kas man paaiskinti uz ka man kris pinigeliai, uz ta reklama patalpinta soc. tinkluose ir t.t. ar uz prisijungusi zmogu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CarpeDiem: 07 vasario 2014 - 13:53
QUOTE(CarpeDiem @ 2014 02 07, 14:51)
Sveiki.
Ka tik prisiregistravau prie auksciau siulito saito. Ir sako reikia kopijoti sia nuoroda, kad kiti prisijungtu? Tada gauni 1$? Ar kaip?

rodos jau viska supratau.. hmmm.. labai jau daug reikia zmoniu surasti, kurie perziureti link'a. 200... , kad gauti pinigus, (jei gausi) doh.gif
Atsakyti
Karalius mirė, tegyvuoja karalius.... biggrin.gif
Luksa.info susijungė su Viskam.lt. Jeigu turėjote nors kiek pinigėlių, rašykite luksos forume nurodydami kur pervesti! 4u.gif
Atsakyti
Turiu įtarimų, kad www.digitalgenerations pakratė kojas.... doh.gif
Už refus pinigai nekapsi, į laiškus neatsakinėja. Forume kiek paskaičiau, DG administracija visus maitina pažadais... Vieni siūlo laukti, kiti siūlo rašyt bendrą skundą dėl sukčiavimo. biggrin.gif

Atsirado naujas puslapis, dirbantis "pinigai už įjungtą PC" principu. Neužsiregistravus nelabai info radau kas ir kaip. Jie neduoda nemokamo tako. Siūlo iš karto pirkti metams už 50USD. Pinigus perveda į Perfect Money.

Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 02 10, 21:25)
Turiu įtarimų, kad www.digitalgenerations  pakratė kojas....  doh.gif
Už refus pinigai nekapsi, į laiškus neatsakinėja. Forume kiek paskaičiau, DG administracija visus maitina pažadais... Vieni siūlo laukti, kiti siūlo rašyt bendrą skundą dėl sukčiavimo.  biggrin.gif

Tai jau senai ten problemos su jais buvo. Aš senai ,,palaidojau'' šitą dalyką. Ten refams labai sunku nemokamai prisiregistruoti kad duotų nemokamą taką. O apie pinigų išėmimą išviso patyliu doh.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kas naudojates perfectmoney ,niekaip nesuprantu kaip papildyti saskaita...gal kas pagelbetu?
Atsakyti
Iš OJOO aš jau nesitikiu nieko gero. Jei neturi narystės duoda tik už 2 cnt reklamos. Jei mokėti už narystę, tai tik tokiu atveju apsimoka ( gal g.gif ) jei pilnai išsinuomosi referalų kiek jau ta narystė leidžia. Pinigų išmokėjimas man jau kabo dvi su puse savaitės. Taip kad kažin ar apsimoka kišti ten dar pinigus.
Atsakyti
Sveikos, turiu klausima del ojoo.com. Neseniai uzsiregistravau, surinkau 0,2dol. ir galvoju issinuomosiu referala, bet raso Your rental balance is: $0, taigi galima kazkaip cia persivest tuos pinigus ir issinuomot, ar ka reikia darayt paasikinkit kasnors biggrin.gif
Atsakyti